Author |
Topic |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9378 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 08/03/2012 : 14:42:36
|
svaka vam čast ljudi, ako nikako drukčije barem preko recenzija je uspio Lazarus uskrsnuti |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/03/2012 : 16:01:07
|
Odradio sam dvije, moram se vratiti svojoj prvoj ljubavi. Nakon nekog vremena ću ponovo na Lazarusa, a ionako si ti rezervirao dosta epizoda. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 08/03/2012 : 17:36:07
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Dve?
Ne, nego dvije. Poslao sam Kodeks časti DeeCayu, ostalo je na njemu. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 09/03/2012 : 13:04:02
|
Uh dobro je. Ucinilo mi se da sam cuo dve.
CARE! |
Edited by - selanne on 09/03/2012 13:04:16 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 13/03/2012 : 16:18:56
|
Malo pitanje - rezervisao sam vec (selanne ce da me ubije) recenziranje epizoda Energija Alfa, Dan Dupina i Krvavi Milano. Umesto ove tri, da li bi bilo pozeljno za one koji su stali sa Lazarusom na SD-u i Ludensu da recenziram pomalo i epizode koje nisu kod nas izasle, malo opsirnije oko radnje i nesto malo manje oko analize (inace radim suprotno)? Pitanje je cisto informativno, zavisno od pozitivnih odgovora...ili negativnih |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 13/03/2012 : 16:23:46
|
Čuj ti to, selanne će ga ubiti... Ja sam već DeeCayu poslao Texove Kanadske pobunjenike, vratio sam se starim navikama. Ja bih osobno volio recke epizoda koje su izašle kod nas, ali na tebi je. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 13/03/2012 : 16:31:03
|
Pa, nesto smo se upustili u massproduction LL recenzija u zadnjih mesec dana ja i ti. Prpa me je da ti nisam mozda oteo koju epizodu koja tebi seda...Oh mamma, nije se sa Johnnyjem Bravom zajebavati
I mislim da si upravu, kad bolje promislim. Nema smisla da recenziram epizode koje niko nije procitao. Mozda neke mini-recke u okviru topica ali...blaaah
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
bazgtoon
Starting Member
Croatia
49 Posts
Member since 16/11/2010 |
Posted - 13/03/2012 : 19:53:51
|
Malo pitanje - rezervisao sam vec (selanne ce da me ubije) recenziranje epizoda Energija Alfa, Dan Dupina i Krvavi Milano. Umesto ove tri, da li bi bilo pozeljno za one koji su stali sa Lazarusom na SD-u i Ludensu da recenziram pomalo i epizode koje nisu kod nas izasle, malo opsirnije oko radnje i nesto malo manje oko analize (inace radim suprotno)? Pitanje je cisto informativno, zavisno od pozitivnih odgovora...ili negativnih
si ti lud, pa ionako žalim što lazarusa više nema, još kad vidim šta se događa u novim epizodama... samo ću bit lud što ne mogu čitat te epizode, po meni to nema smisla |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 13/03/2012 : 21:31:52
|
P.S. Sretan ti rodjendan, sa dva dana zakasnjenja. Ziveo, sevio i sve odusevio!
HVAAAALAAAAA!!!!! |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 13/03/2012 : 22:06:55
|
Ja?! Čija je recka prva objavljena? |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 13/03/2012 : 22:12:50
|
Može, pa onda svaki onom drugom po još jedno piće. Budući da su velike šanse da ću ovo ljeto provesti barem 2-3 dana u BL radi nekih drugih aktivnosti, valjalo bi da se zapijemo, ali nećemo o tome u ovom topicu. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 13/03/2012 : 22:33:57
|
Kakve zafrkancije, alkohol je ozbiljna stvar. Ne znam još ništa sigurno, ali dobit ćeš PM čim budem imao više informacija. Bio sam gore nekoliko puta, ne znam jesu li još aktualni Music Hall ili hotel Dalia, ali očekujem pobliže upoznavanje. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 13/03/2012 : 22:37:12
|
Tu su me vodili rukometaši Borca kad smo gore igrali turnire, nisam ja kriv. Čut ćemo se, no sikiriki. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/03/2012 : 00:13:34
|
quote: Originally posted by PijaniPatak Umesto ove tri, da li bi bilo pozeljno za one koji su stali sa Lazarusom na SD-u i Ludensu da recenziram pomalo i epizode koje nisu kod nas izasle, malo opsirnije oko radnje i nesto malo manje oko analize (inace radim suprotno)? Pitanje je cisto informativno, zavisno od pozitivnih odgovora...ili negativnih
a zašto bi bio problem recenzirati epizode koje nisu izašle kod nas? jesmo li strip sajt ograničen samo na usko balkansko govorno područje ili nismo? Kao da je pala samo jedna recenzija na ovom sajtu o stripu koji nije izašao kod nas. Tko neće čuti o tome neka jednostavno preskoči tu recku i gotovo... Što se mene tiče ok, a na tebi je patak odluka. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19638 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 14/03/2012 : 16:56:35
|
selanne i PijaniPatak, svaka vam čast na ovim recenzijama, nikada prije nisam čitao Lazarus Leda, ali mislim da ste me svojim recenzijama nagovorili. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Topic |
|