forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Predlozi, komentari, kritike..
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 02/03/2012 : 17:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo, u mozzili je sasvim normalan potpis, u chromu sa tolikim prostorom
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/03/2012 : 17:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Imrahil
quote:
sawitch
Markose, daj skini ovu glupost oko ogranicavanja editovanja topica.. Ne mogu da editujem topic o tipovanju da ljudi vide gde je i sta na kojoj strani i ostalo.. Isto tako ne mogu da editujem Caravan topic koji sam kreirao.. A ne mogu svakih pet minuta cimati moderatore.. Pogledaj samo topic o tipovanju, kako da menjam tabele i svu ostalu statistiku.. Treba mi komplet prva strana da editujem 25 postova...

Sale, šta bi sa ovim?

Pošto sam odavno ovo predložio Markosu (s tim što sam ja za to da ne možeš editovati post posle 24 časa) red je da kažem nešto u odbranu tog pravila.
Jedina mana je što se ne može (ako bi se to sredilo - mana ne bi bilo) menjati ime topika - sve ostalo je beznačajno.

Sale, pominješ Caravan i Tipovanje kao da ti topici drže forum ili da sličnih ima na desetine...
Nije tako.

Caravan, po meni, ne bi ni trebao da ima opciju promene naslova ili bilo kog posta.
Čemu?

A oko tipovanja je stvar drugačija - slažem se. To je daleko aktivniji topik.
Evo predloga u vezi toga:
Kada stignemo do strane 94 zauzmi svih 25 postova i eto ti "nove prve strane"

I da ne zaboravim. Obrazloženje ove zabrane za korišćenje "edit" i "delete" funkcija je u sindromu Gand, 1Euro, Ilwood...

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 02/03/2012 : 23:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
"Vaši korisnički podatci su nepotpuni! Da biste sudjelovali na aukcijama morate popuniti vaš korisnički profil"

što je sad ovo? ne pušta me na aukcije!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/03/2012 : 23:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

"Vaši korisnički podatci su nepotpuni! Da biste sudjelovali na aukcijama morate popuniti vaš korisnički profil"

Očito odavno nisi bio na aukcijama
Sada moraš ostaviti sve svoje podatke.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/03/2012 : 23:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Imrahil
quote:
sawitch
Markose, daj skini ovu glupost oko ogranicavanja editovanja topica.. Ne mogu da editujem topic o tipovanju da ljudi vide gde je i sta na kojoj strani i ostalo.. Isto tako ne mogu da editujem Caravan topic koji sam kreirao.. A ne mogu svakih pet minuta cimati moderatore.. Pogledaj samo topic o tipovanju, kako da menjam tabele i svu ostalu statistiku.. Treba mi komplet prva strana da editujem 25 postova...

Sale, šta bi sa ovim?

Pošto sam odavno ovo predložio Markosu (s tim što sam ja za to da ne možeš editovati post posle 24 časa) red je da kažem nešto u odbranu tog pravila.
Jedina mana je što se ne može (ako bi se to sredilo - mana ne bi bilo) menjati ime topika - sve ostalo je beznačajno.

Sale, pominješ Caravan i Tipovanje kao da ti topici drže forum ili da sličnih ima na desetine...
Nije tako.

Caravan, po meni, ne bi ni trebao da ima opciju promene naslova ili bilo kog posta.
Čemu?

A oko tipovanja je stvar drugačija - slažem se. To je daleko aktivniji topik.
Evo predloga u vezi toga:
Kada stignemo do strane 94 zauzmi svih 25 postova i eto ti "nove prve strane"

I da ne zaboravim. Obrazloženje ove zabrane za korišćenje "edit" i "delete" funkcija je u sindromu Gand, 1Euro, Ilwood...

opet lwood.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/03/2012 : 23:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlogiraj se, pa probaj ponovo. Ovo je za one korisnike čiji profil nije korektno ispunjen, a tvoj, vidim, jest. Ako se i dalje javlja greška, nakon odlogiranja i ponovnog logiranja, javi mi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/03/2012 : 00:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Videces ti Ultrase kada ne budes mogao editovati toic o Zagoru.. A ja sam sada onemogucen da editujem topic o tipovanju i sav trud mi propada i sve ce izgledati ruznije i neorganizovanije 200 puta.. Ne drzi forum ali veze oko 40 clanova za forum sto retko koji topic moze... Tako da mislim da bi to trebalo da se resi.. Zato sto su trojica obrisali svoje postove nastale ove zbrke.. I sto meni ko ima da zabrani da obrisujem ili editujem post.. Totalna glupost.. Ali totalna... Mora se to ili ukinuti ili resiti drugacije..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 03/03/2012 : 02:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Odlogiraj se, pa probaj ponovo. Ovo je za one korisnike čiji profil nije korektno ispunjen, a tvoj, vidim, jest. Ako se i dalje javlja greška, nakon odlogiranja i ponovnog logiranja, javi mi.

radi. hvala.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/03/2012 : 08:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Na sportu je sad limit 365 dana. Ako to nije dovoljno, onda stvarno...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/03/2012 : 08:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Jel bi se mogla dodati opcija broja telefona kod aukcija?

Da kada osvojis podatke,uz adresu stigne i br mobilnog.Mislim da bi ovo olaksalo kontakte

Dobra ideja. Dodat ću!

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/03/2012 : 09:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bravo!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/03/2012 : 10:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Dodao Telefon u profil an aukcijama, pa ga sad možete koristiti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 03/03/2012 : 20:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dodao Telefon u profil an aukcijama, pa ga sad možete koristiti.

Odlicno!
Jel bi se mogao poslati po jedan PM clanovima aukcija da azuriraju profil,jer retko ko to gleda,a ovako ako im stigne poruka,znace.

Inace,ovo mi je palo na pamet kada sam imao problema naci jednog lika iz HR kod koga sam osvojio stripove.On nije online,nikako ga nisam uspeo kontaktirati,tako da bi ovo olaksalo posao.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/03/2012 : 20:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
da, poslat cu, to sam i mislio.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 05/03/2012 : 08:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Marko, ne znam da li je samo kod mene ali dobijam za istu aukciju kad me neko nadmasi nekoliko puta obavjestenje na mail...
ovo je zadnji primjer :
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=4789390
a obavjestenja na mail sam dobio :
02.03. 15:23
02.03 17:14
03.03. 09:33
04.03. 15:31

Ne smeta mi, cisto da znas
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/03/2012 : 09:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Znam za to, to je known bug, kad trenutno najbolji ponuđač povećava svoju ponudu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 11/03/2012 : 14:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Markos, imas li planove da dodas 'The Walking Dead' na listu stripova ("Popis stripova, strip junaka i serijala")?

mislim na ono ENCIKLOPEDIJA > STRIP JUNACI > The Walking Dead (ispod "W")

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 14/03/2012 : 13:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Na forumu se ne može pogledati profil korisnika, ako niste registrirani član.
Predložio bih da se tako napravi i na naslovnoj strani, jer recimo, preko komentara recenzija, neregistrirani korisnik može slobodno vidjeti cijelu aktivnost člana, od aukcija koje je kupio pa do komentara na forumu.
Malo paradoksalno da je ovdje potrebna autorizacija, a tamo nije.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/03/2012 : 13:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Markos, imas li planove da dodas 'The Walking Dead' na listu stripova ("Popis stripova, strip junaka i serijala")?

Već ima
http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/om/okruzen-mrtvima/

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/03/2012 : 13:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Predložio bih da se tako napravi i na naslovnoj strani, jer recimo, preko komentara recenzija, neregistrirani korisnik može slobodno vidjeti cijelu aktivnost člana, od aukcija koje je kupio pa do komentara na forumu.

Nije problem dodati, pitanje treba li. Nisam skroz siguran, pa zato, da čujem, što drugi kažu?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 14/03/2012 : 13:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Mislim...nije sad da sam ja neki paranoik ili nešto, ali...
Šta ja znam...nekako mi nije pravo da baš svatko može gledati, svaki moj potez na forumu. Članovi svakako mogu.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/03/2012 : 15:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
mislim da ne bi trebalo ovo sa aukcijama. bilo bi ok i da ljudi koji nisu clanovi mogu vidjeti kako se krecu aukcije tj. koja izdanja idu po kojim cijenama

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/03/2012 : 15:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by acestroke

Već ima
http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/om/okruzen-mrtvima/

Jbg, nisam znao da je to prevod za "Walking Dead"

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/03/2012 : 16:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Nije problem dodati, pitanje treba li. Nisam skroz siguran, pa zato, da čujem, što drugi kažu?

Ja sam za.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/03/2012 : 16:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Takodje

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000