Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/03/2012 : 09:40:02
|
Konačno su stigle!
Konan nije samo Divlji mač! Darkwood je krenuo sa izdavanjem edicije koja je i započela priču o Varvarinu, hronološki je pratila njegove avanture od mladosti – serijala Conan the barbarian, tako da će naši čitaoci imati priliku da vide kako je Konan postao to što jeste. I kao strip, i kao ličnost – i kao varvarin.
A u drugoj knjizi...
Konan se susreće sa Elrikom od Melnibonea, završava na drevnom ostrvu Bal-Sagot, i biva uvučen u rat između Hirkanije i Turana, rat u kome će upoznati crvenokosu đavolicu po imenu Sonja... A na kraju, mladi Varvarin u društvu lepe i smrtonosne Valerije stiže u avetinjski grad Zuhotl u kome ga čeka misterija crvenih klinova!
I kao da to sve nije dovoljno, u ovoj knjizi se nalaze i prva epizoda Konana koju je nacrtao izvesni Džon Bjusema...
HC, kolor, malo veći USA trejd format, 340 strana, sakuplja Conan the Barbarian 14 - 26 i Conan: Red nails, odnosno trejdove The Chronicles of Conan 3 i 4.
Cena - kao i Divlji mač, prvih mesec dana 1800 dinara, narednih mesec dana 2300 dinara, a posle toga 2800 dinara.
Privju:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/konanhronike2privju.pdf
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u izradi ovog izdanja.
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 17/03/2012 : 11:01:31
|
Jedno pitanje,nije mi jasno kako sam propustio prvu knjigu? Ako postoji prva,naravno...bilo bi logično s obzirom da je ovo broj dva,zar ne ? Nije valjda prvi dio ono od BP. I ako postoji ,gdje se može kupiti? hvala
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 17/03/2012 : 11:05:17
|
Kupujem čim stigne u Zg! Ali da si razjasnim nešto: Darkwood je osnovao podfirme Supernova (Od signala do šuma) i Konan Hronike koje će u suštini nastaviti izdavački program Belog puta??? Ako je to tako - super! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:09:00
|
@Otto Kraus: Je, "knjiga prva" su ona dva trejda od Belog Puta, al Darkwood će ih izbacit u istom ovom HC 2u1 izdanju nakon šta završi sve ostale Hronike, znači od 2 na dalje. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 17/03/2012 : 11:12:04
|
rece Djole u narednih godinu dana |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:18:59
|
Da, takav je plan. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/03/2012 : 11:28:25
|
quote: Originally posted by Paka01
@Otto Kraus: Je, "knjiga prva" su ona dva trejda od Belog Puta, al Darkwood će ih izbacit u istom ovom HC 2u1 izdanju nakon šta završi sve ostale Hronike, znači od 2 na dalje.
Početak od broja 2... Beli Put... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 17/03/2012 11:29:46 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1855 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:33:23
|
Ha? Pa kroz godinu dana će izbacit i broj 1, a od 3 na dalje ide svakako.
A kada će Torgal 1 i 2? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40316 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:37:48
|
quote: Originally posted by Obi-wan
A kada će Torgal 1 i 2?
Ne kontan. Konana izbacuje Darkwood, a ne Beli Put... Za Thorgala nisu rekli da će ga izdavat. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:43:16
|
quote: Originally posted by Obi-wan
A kada će Torgal 1 i 2?
Ne kontan. Konana izbacuje Darkwood, a ne Beli Put... Za Thorgala nisu rekli da će ga izdavat.
Samo želim reći da počinjati od broja 2 ne mora biti dobra izdavačka politika (sjeti se Torgala, Astonishing X-mena). Darkwood nam do sada nije dao razloga za nepovjerenja (dapače, baš suprotno), no ipak bi mi bilo draže da se prodaje prva knjiga prvo (djeluje ozbiljnije)...
Čuo si za ono : "Koga zmija ugrize, i guštera se boji" |
Edited by - Obi-wan on 17/03/2012 11:45:33 |
|
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1855 Posts
Member since 20/03/2006 |
Posted - 17/03/2012 : 11:46:59
|
Dosta ljudi ima ona izdanja Belog Put, stoga su hteli prvo nastaviti tamo gde je BP stao, a onda ce izdati i prvu knjigu da bi kolekcija bila potpuna i da mogu nabaviti i oni koji nisu citali BP izdanja |
IG: @bricktoygrapher |
Edited by - Zlix on 17/03/2012 11:47:25 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:50:36
|
quote: Originally posted by Obi-wan Samo želim reći da počinjati od broja 2 ne mora biti dobra izdavačka politika (sjeti se Torgala, Astonishing X-mena). Darkwood nam do sada nije dao razloga za nepovjerenja (dapače, baš suprotno), no ipak bi mi bilo draže da se prodaje prva knjiga prvo (djeluje ozbiljnije)...
Čuo si za ono : "Koga zmija ugrize, i guštera se boji"
Jasno, ali mislim da smo sa Julijom, gde je problem bio mnogo veći, pokazali da nema zezanja po tom pitanju. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:52:26
|
quote: Originally posted by Zlix
Dosta ljudi ima ona izdanja Belog Put, stoga su hteli prvo nastaviti tamo gde je BP stao, a onda ce izdati i prvu knjigu da bi kolekcija bila potpuna i da mogu nabaviti i oni koji nisu citali BP izdanja
Zvuči kao mudrost, osim ovog upozorenja u srcu mi... Paranoišem kao i obično. Knjiga izgleda apsolutno sjajno. Podsjeća me na USA izdanja Hellboya i Wasteland-a. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40316 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:56:13
|
Svi znamo gde je Slobina radnja.. Dolazimo tamo sa bakljama, kosama, vilama itd. ako se desi neki kolaps.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:56:39
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Obi-wan Samo želim reći da počinjati od broja 2 ne mora biti dobra izdavačka politika (sjeti se Torgala, Astonishing X-mena). Darkwood nam do sada nije dao razloga za nepovjerenja (dapače, baš suprotno), no ipak bi mi bilo draže da se prodaje prva knjiga prvo (djeluje ozbiljnije)...
Čuo si za ono : "Koga zmija ugrize, i guštera se boji"
Jasno, ali mislim da smo sa Julijom, gde je problem bio mnogo veći, pokazali da nema zezanja po tom pitanju.
U pravu si. Pokazali ste se kao vrijedni povjeranja u svakom pogledu. Ja sam više nekako pričao gladajući izdavaštvo uopšte. No, bolje je gladati svakog izdavača pojedinačno. A Darkwood mi uz Fibru i Algoritam djeluje kao najpouzdaniji. Samo naprijed i što prije knjigu 1. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/03/2012 : 11:57:05
|
quote: Originally posted by sawitch
Svi znamo gde je Slobina radnja.. Dolazimo tamo sa bakljama, kosama, vilama itd. ako se desi neki kolaps..
A i to je istina... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40316 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/03/2012 : 12:12:03
|
Ne. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40316 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/03/2012 : 12:14:27
|
Mogli smo da delimo i pribadače uz mapu u Divljem maču 3, da čitaoci obeležavaju gde je Konan sve bio, al' eto, nismo. ;) |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40316 Posts
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 17/03/2012 : 12:36:15
|
@Otto Kraus: Je, "knjiga prva" su ona dva trejda od Belog Puta, al Darkwood će ih izbacit u istom ovom HC 2u1 izdanju nakon šta završi sve ostale Hronike, znači od 2 na dalje.
živio,onda se čeka jedinica kao šećer na kraju |
|
|
Topic |
|