Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/03/2012 : 09:41:15
|
U trećoj knjizi Divljeg mača - od Prebivališta prokletih, preko mračne Zambule, sve do Jimše, planine Crnih Vidovnjaka, treća knjiga Divljeg mača vas vodi sa Konanom i legendarnim autorima Rojem Tomasom i Džonom Bjusemom kroz bespuća hiborijanskog doba!
Privju:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/Konan%20003%20privju.pdf
Cena, kao i pre, iako je evro otišao bestraga: prvih mesec dana 1800 dinara, narednih mesec dana 2300 dinara, a posle toga 2800 dinara.
I, kao po običaju - hvala svima koji su nam pomogli u izradi ovog izdanja.
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 17/03/2012 : 11:02:18
|
Evo albumskog izdanja godine već u ožujku! ![](hail.gif) |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40619 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Zlix
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1873 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/03/2012 : 12:11:18
|
Mapa je poster u ovoj knjizi, da. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
|
Zlix
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1873 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 17/03/2012 : 12:38:27
|
Makar nikakav dodatni razlog osim samog stripa za kupovanje DW-ovih knjiga Conana nije potreban, poklon-posteri - a ovaj osobito - su ona višnja na torti. Torta je izvrsna, ali višnja je dodana vrijednost! ![](hail.gif) |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
Zagor i Chico
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Unknown.jpg)
Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/03/2012 : 14:47:26
|
quote: Originally posted by Zlix
Jel se to umesto postera dobije mapa hiborijanskog sveta ili mi se samo cini? ![](icon_smile.gif)
![](http://www.darkwood.co.rs/assets/drgalleries/196/big_konan3poster.jpg)
![](hail.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) a vidi ti na mapi di je Darkvud?... ja mislio u Americi a ono u.....Southern moru...taj Konan menja i moj pogled na Zagora...kao ozbiljan strip...nije dosta da su izmislili lijane sad i močvara drugdje...još fali da je Chiko bio mršav ko bakalar.![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Raymond
Senior Member
![](avatars/w601052557186.8496.jpg)
USA
1023 Posts
Member since 05/05/2006 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
![](AvatarUpload/DR Maca Zistis(1).jpg)
5486 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Zagor i Chico
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Unknown.jpg)
Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17196 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Andrej
Senior Member
![](AvatarUpload/images(181).jpg)
Croatia
1562 Posts
Member since 15/03/2010 |
|
culfis
Advanced Member
![](AvatarUpload/JocaAvatar.jpg)
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Cromwell
Advanced Member
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4458 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 18/03/2012 : 11:05:07
|
Odlično, sviđa mi se ovaj kontinuitet izlaženja - taman, ni prebrzo ni presporo. I ovaj poster je super ideje za još lakše ufuravanje u taj svijet. Još kad bi se dijelio uz svaki primjerak bilo bi super ![](icon_smile_tongue.gif) |
Bok, kako si.
|
|
Andrej
Senior Member
![](AvatarUpload/images(181).jpg)
Croatia
1562 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 18/03/2012 : 13:46:17
|
quote: Originally posted by Cromwell
Odlično, sviđa mi se ovaj kontinuitet izlaženja - taman, ni prebrzo ni presporo. I ovaj poster je super ideje za još lakše ufuravanje u taj svijet. Još kad bi se dijelio uz svaki primjerak bilo bi super ![](icon_smile_tongue.gif)
Kako to misliš? Šta ne ide poster uz svaki primjerak? Ja sam ih dobio uz prva dva broja pa zato pitam....
|
"War will cease when we refuse to fight" |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40619 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
pravedni
Advanced Member
![](avatars/w601055116029.2065.jpg)
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
REJS
Senior Member
![](AvatarUpload/Pictur742 - Copy.jpg)
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|