forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Lazarus Ledd
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/03/2012 : 17:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Hvala, tinton.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 14/03/2012 : 18:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

selanne i PijaniPatak, svaka vam čast na ovim recenzijama, nikada prije nisam čitao Lazarus Leda, ali mislim da ste me svojim recenzijama nagovorili.

Evo, Patak, ovo vrijedi više od glasova.
Hvala, tintone!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/03/2012 : 18:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Vredi zlata

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/03/2012 : 19:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Momci, svaka čast obojici, u samom ste vrhu recenzenata :)
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/03/2012 : 19:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Tiho, zaboga! Cuce te DeeCay

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 14/03/2012 : 19:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Tiho, zaboga! Cuce te DeeCay

Nek' čuje, dvojica smo protiv njega samoga!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/03/2012 : 20:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
I mi citamo Lazarus Ledda buhahahahaha

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19638 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/03/2012 : 20:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne trebate se vi meni zahvaljivati, već ja vama. Ali, nema na čemu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 16/03/2012 : 02:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
naletih na kompletni LL serijal koji je slobodna dalmacija izdala; pa me bas zanima jesam li spiskao pare uzalud
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 11:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
po meni nisi. Uzivaj u citanju

EDIT: I nemoj prebrzo odustajati. Stvar se pravo zahuktava tek od broja 35 (projekat Legba)

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 16/03/2012 12:54:27
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/03/2012 : 16:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

po meni nisi. Uzivaj u citanju

EDIT: I nemoj prebrzo odustajati. Stvar se pravo zahuktava tek od broja 35 (projekat Legba)

Mislim da mi je to čak bio prvi broj LL koji sam dobio na poklon i nakon toga nema povratka.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 18:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Sta da ti kazem. Meni je prva epizoda bila "Tajanstvena suma".
Dok sam dosao do nastavka (u Banjaluci je tada bilo strasno tesko nabaviti strip) uspeo sam doci do vecine ostalih prethodnica.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 19:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
@maddjuro
kad procitas neku epizodu, javi utiske. Zanima me toje mislenje

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 16/03/2012 : 21:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
Čitao sam davnih dana lovčev mjesec i Druga polovica neba; a i to sam kupio jer je u onim trostrukim DYD izdanjima koje je slobodna dalmacija nekad prodavala na kioscima, bio po jedan od ta dva lazarusa; lovčev mjesec mi je ostao u sječanju kao ok nastavak, koji ima veze s virtualnom stvarnosti; a nastavka Druga polovica neba se uopće nesjećam; tj nesjaćam se radnje u njemu. Neznam ni sam kada cu počet lazaruse čitat; sad baš i nemam vremena
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 21:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
U "Drugoj polovici neba" takodje posecuje virtuelnu stvarnost (svojevrsni nastavak "Lovcevog meseca"), u koju su klijenti kriminalne organizacije ulazili kao u svet filma ( Blade runner, Star Wars, Nightmare in the elm street") gde bi ih cekale devojke (prave, prikljucene na istu mrezu, prethodno otete) radi seksualnog zafovoljenja. Inca, ta epizoda je posvecena damama, a naslov je odlomak japanske (ili bese kineske) poslovice " Koliko god covek mudar bio nikad nece znati sija li sunce ili pada kisa na drugoj polovici neba" tj. muskarac nikad nece moci da upozna zene.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 17/03/2012 : 14:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
Jeli lazarusova priča završena u italiji, ili je strip jednostavno prekinut, bez nekoga konkretnoga završetka
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 17/03/2012 : 17:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Kako se meni čini, završena je priča već par puta, pa su ga stalno iznova oživljavali.
A ide mu u korist imenu.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/03/2012 : 00:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Prica je zavrsena...u redovnoj seriji Lazarus "umire", oko njega svi njegovi prijatelji sa sve bogatim flashbackovima njihovih zajednickih (i jakih) momenata sa Lazarusom. "Umire" je pod navodnicima, posto je, nakon sto se probudio iz klinicke smrti zahvaljujuci vestackoj inteligenciji Axis i krvi klona Genesisa...Iskoristio je tu svoju laznu smrt da nestane iz New Yorka za sva vremena i ostavi mnoge ljude sebi za ledjima. Njegov opasni zivot ih je sve ugrozavao pa je pala takva odluka. Tamo gde je redovna serija stala, nastavlja Extra edicija prateci Lazarusa sirom sveta. Tu serijal jos uvek nikako da stane, i ima tu mnogo dobrih epizoda, ali vremenom se razmak izmedju dve epizode stalno povecavao...da bi na kraju stalo

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 18/03/2012 : 01:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
interesantno; sad mi je žao da u nas nisu do kraja ovaj serijal izdali. Ćini mi se da je kraj sličan kraju mr. No-a; sličan po tome što ode iz mjesta/grada u kojemu se dešava radnja
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/03/2012 : 08:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ma on je lik koji me je par puta uspeo ostaviti otvorenih usta...Prvih par brojeva je prilcno statican da bi od negde 60/70 sve bilo izvrnuto kao carapa...radnja, karakter likova...serijal je stvarno za preporuku.

P.S. ako jednom odlucis odustati, prvo se prihvati "smrtonosnog napada" (atacco mortale u originalu) pa ces znati o cemu pricam.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 18/03/2012 : 21:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro

naletih na kompletni LL serijal koji je slobodna dalmacija izdala; pa me bas zanima jesam li spiskao pare uzalud

To ti je najbolje uloženih ....kn km din eur koje si dao...

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1870 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Villain

quote:
Originally posted by maddjuro

To ti je najbolje uloženih ....kn km din eur koje si dao...

+1!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 19/03/2012 : 01:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
za 230kn nije bačen novac; skuplje me je došao novi regal koji sam morao nabavit jer nemam više mjesta za literaturu u sobi
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/03/2012 : 12:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ali nisi dosao do onih Ludensovih brojeva?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 19/03/2012 : 23:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
ludensove cu lako nabavit; vjerojatno cu se na hrelić po to zaletit
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000