Ja trazim onaj broj playboya sa Flopi :D :D :D :D To me vise zanima.
(mada bih radije Chispu na duplerici...a moze i vestica Cher...a moze i...mogu svi zenski likovi pseto majku, i Flopina keva je MILFerica samo takva...)
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Odličan strip. Na brzinu sam slistio ova dva integrala i sada bi bilo dobro još.
Vrlo šarmantan strip o stvarnim ljudima u stvarnim životima. Na neki način je kao muški Sex i grad 15 godina prije Sexa i grada, ali na puno zanimljiviji način. Likovi su odlični, a tu posebno mislim na cijelu galeriju sporednih likova, Marcucci, Suzana, Miguel, doktorica Caramelo (već joj ime kaže kako izgleda!), ekipa u Negrovoj redakciji i drugi. A u vezi žena, samo ono što reče Ken2, zaljubiš se u Chispu i Flopi
Od lošijih detalja navodim da su likovi često crtani kao da se cerekaju čak i kada to ne ide uz radnju. Drugi potpuno suvišni detalj mi je vještica koja je ubačena kao neki pokretač radnje i zapleta, a u biti je potpuno bespotrebna jer je život ionako kompliciran bez potrebe ovakvih mehanizama situacije u fabuli.
Iako ide u sjeni razvikanijih naslova, ovo je strip koji se ne bi trebalo propustiti.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Mene je iznenadio Negro Blanco. Ne bi nikad povjerovao da će me zanimati ljubavne dogodovštine argentinskog novinara i njegovih prijatelja, ali je ispalo jako zabavno i zanimljivo. Veliko pozitivno iznenađenje za mene.
Meni je ovo prilicno cool... Vrlo simpaticno u svojoj jednostavnosti... nekako lagano ide prica, atmosfera odlicna, ne zamara i potpuni je relax za citanje... Crtez dobar, scenario gotovo pa tacno gadja medjuljudske odnose, ljudske reakcije, slabosti i nagone... zanimljiv strip o obicnim stvarima u periodu pre mobilnih i IT tehnologija...
Jest da dižem iz pepela ali... O ovome se mora nešto reći. Lijepo rasporedio i u tri noći pročitao prvi broj. Zasad prava sapunica s dobrom dozom humora okrunjena sjajnim crtežom. Teme iz svakodnevnog života čine da uopće ne "osjetimo" da je od nastanka stripa prošlo 30 godina. Složio bih se s Amosom da je lik "vještice" Agathe možda nepotreban ali svi ostali su izvrsni, posebno Marcucci. Da ne bi zaboravljao sadržaj već sutra ili prekosutra namjeravam krenuti s dvicom. Preporuke svima.