Author |
Topic |
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/03/2012 : 21:29:41
|
quote: Originally posted by Elderane84
Dobra ti je prognoza. I da znas da sam onaj put odlozio, pa ti jos nisam poslao kartu.
Опуштено! Послаћеш! Чекам сина Делију да се врати са утакмице и да скенирам улазницу и поставим је овде!
Син гробар, осетио густо, па није "смео" да иде на "Маракану"! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/03/2012 : 21:40:38
|
quote: Originally posted by manhunter
Kako smo mi ovi dobili da mi je znati. Bajković je kiksara, a odbrana većim delom utakmice kriminalna. Evandro je solidno odigrao, Borha kao centarfor je neupotrebljiv. Mikić dobar.
Ali Maksimovic ne
Dobro smo prosli, dobro smo prosli Sto kaze Mairosu, odlican tempo. Skoro nisam gledao ovako zanimljiv derbi Igraci Zvezde su se usrali, za par njih i ne znam da su igrali uopste
Partizan su drzali Vukic i Ilic. Lako je moglo da bude sasvim drugacije, no bice valjda i utakmica gde ce Zvezda igrati bolje i pobediti sa najmanje dva gola razlike
Lepo bi bilo da Zvezda na leto ima ovoliku posecenost i da dobije neki klub iz petice 2:0 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Corto_Maltese
Average Member
997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 21/03/2012 : 21:51:08
|
Samo se pamti rezultat i samo je on bitan, Zvezda je prosle godine imala igru, pa se ne ode u finale...Bravo za nas, bravo za momke koji su pobedili !
|
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25297 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/03/2012 : 21:54:28
|
quote: Originally posted by Jasko
Ali Maksimovic ne
Dobro smo prosli, dobro smo prosli Sto kaze Mairosu, odlican tempo. Skoro nisam gledao ovako zanimljiv derbi Igraci Zvezde su se usrali, za par njih i ne znam da su igrali uopste
Partizan su drzali Vukic i Ilic. Lako je moglo da bude sasvim drugacije, no bice valjda i utakmica gde ce Zvezda igrati bolje i pobediti sa najmanje dva gola razlike
Maksimović se bio pogubio načisto. Ja se samo nadam da je našoj odbrani ovo danas bilo ono pravo vatreno krštenje i da će se sad uklopiti. Gore od ovog ne može.
Imali smo sreće što oni danas nisu nikako odigrali. Štaviše, mislim da je i ona inicijativa kad su nas pritisli u prvom poluvremenu više zato što je ovim našim slepcima ušla voda u uši. Pogubili se ljudi. Kod njih je Vukić vadio stvar, donekle i Kamara, Marković i Dijara. Fino je što drže Babovića u timu.
Ma kako smo igrali u proteklih godinu-dve, ovo je bila pesma. Pojačanja od ove zime su se pokazala kao ok, da vidimo još Pašeka na delu, pa da pričamo dalje.... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25297 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 21/03/2012 : 22:29:39
|
Просинечки: Нема еуфорије, готово је тек прво полувреме
Први стручњак црвено–белих, Роберт Просинечки био је водно задовољан након тријумфа у дербију. Мишљење о мечу изложио је након Гранта:
– Слично сам видео меч као и Грант. Нисмо одиграли као раније кад смо губили. Тада смо ми били бољи а они давали голове. Нема еуфорије, има још да се игра, тек је завршено прво полувреме. Победа значи због мотивације, то је наша пета узастопна победа. Добро смо трчали, морамо бити задовољни. Честитам мојим играчима јер су победили врло тешког противника који зна шта хоће. Имали смо и среће.
Колико је битна победа?
– Битна је победа, али причаћемо још после реванша. У сваком случају, битна је да играчи виде да могу да парирају Партизану и да против њих остваре добар резултат.
Зашто је Звезда лоше играла, пре свега у првом полувремену?
– Нисмо били лоши, просто је Партизан доминирао. Имали смо пет дебитаната и није лако играти против црно-белих. Одиграли су сјајно прво полувреме, можда су и били бољи.
Зашто су се играчи повукли после водећег гола?
– Играчи су се сами повукли. Хтели смо пас игру али су нас зауставили и имали доминацију 15-20 минута. После смо се вратили и одрадили сјајно посебно у другом полувремену. Нарочито смо са Касалицом били агресивни, па чак и са десеторицом.
На молбу да анализира грешке својих пулена Роби је рекао:
– Има времена за анализу, прво ћемо да уживамо у победи, јер одавно нисмо победили Партизан са 2:0. |
Edited by - srdjandj on 21/03/2012 22:30:44 |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 21/03/2012 : 23:01:28
|
А Ултрас је урадио праву ствар кад је решио да тему о Звезди препусти старом, искусном, реалном звездашу и ето, отада, само победе се уписују. Браво за Небојшу, мог друга! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/03/2012 : 23:44:15
|
http://www.youtube.com/watch?v=0tya-SbbS6w&feature=share
Sramota...dobili jedan derbi u minulih iksilion i ovako se ponasaju. Igrate za Zvezdu, bivoli, ne za jbn Partizan, to post-mec ushicenje k'o da je osvojena CL ostavite njima...e moj Lukicu kakvu si "kulturu" uveo u klub. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Posted - 21/03/2012 : 23:48:36
|
quote: Originally posted by Mairosu
http://www.youtube.com/watch?v=0tya-SbbS6w&feature=share
Sramota...dobili jedan derbi u minulih iksilion i ovako se ponasaju. Igrate za Zvezdu, bivoli, ne za jbn Partizan, to post-mec ushicenje k'o da je osvojena CL ostavite njima...e moj Lukicu kakvu si "kulturu" uveo u klub.
Bravo za realnost, ali seti se da ste se prosle godine isto tako radovali i to kad ste ispali iz kupa. Covek ubedio navijace da je pobediti Partizan makar nista ne osvojio ogroman uspeh. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/03/2012 : 23:54:30
|
Ne podrzavam nikakvo radovanje ovog tipa posle jedne utakmice. Radujte se u maju ili junu kad se prebroje mrtvi, i to po mogucstvu gde ne mogu da vas uhvate kamere kako vicete "grobari, vi ste picke najvece", ako vam je vec to fazon.
U mojim ocima je Lukic covek koji je dokusurio klub, moralne vrednosti koje su se i tako i tako klimavo drzale u Zvezdi do njegovog dolaska su otisle u pizdu materinu. Mozda se i ovde provuce neka titula i neki kup dok je on u mandatu, ali posledice ce biti bolne i dugorocne.
Ne tako davno - da preciziram, '96, Mica Beric, pokojni Haris Brkic i Dejan Koturovic su isli da gledaju Zvezdu protiv Kaiserslauterna, i to kao gosti kluba u lozi, navijali i radovali se sa ostalima. Sada ne bi dosli na 30m do stadiona a da ih neko ne izlomi. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Posted - 21/03/2012 : 23:59:41
|
quote: Originally posted by srdjandj
Управо се мој Делија вратио из Београда!
Samo mi molim te reci kakve veze ima Bari 91 sa ovom utakmicom, tj. sta ce to na karti? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 22/03/2012 : 00:00:44
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
quote: Originally posted by srdjandj
Управо се мој Делија вратио из Београда!
Samo mi molim te reci kakve veze ima Bari 91 sa ovom utakmicom, tj. sta ce to na karti?
Успомене, успомене... |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Kit Carson
Advanced Member