forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 368

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/03/2012 : 14:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Valjda nisu "toliki" idioti da sada zaseru utakmicu sa Borcem

Nece...srecom i Borac je igrao u kupu pa nece da se vade na umor i ritam sreda - nedelja...steta sto grobari sad igraju "prijateljsku" sa Hajdukom u Kuli
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/03/2012 : 15:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Kup mozda i uzmemo, prvenstvo tesko, ne igramo do kraja svaku utakmicu sa Zvezdama Granta
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/03/2012 : 16:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Fudbaleri Crvene zvezde u sredu uveče su krenuli stazom (stranputicom), koju su prethodno "utabale" njihove kolege iz Partizana i Vojvodine.
Kada bi mogli da ožive i vide kako se u nekim situacijama ponašaju njihovi naslednici, Rajko Mitić, Stjepan Bobek i ostale legende "večitih" verovatno bi odlučile da batale i odlaske na stadion i fudbal uopšte.

Sigurni smo da bi im bilo neprijatno da slušaju kako nove generacije fudbalera Crvene zvezde i Partizana nepristojnim skandiranjem svode višedecenijsku svetlu tradiciju na prizeman, uličarski nivo.

Ponašanje crveno-belih nakon pobede nad Partizanom u prvom meču polufinala Kupa Srbije (2:0) samo potvrđuje koliko su naši fudbaleri potpali pod uticaj svojih najvatrenijih navijača i kako će učiniti sve da im se "oduže" za podršku koju im pružaju.

Nekada su fudbaleri bili idoli navijača, danas je, izgleda, situacija obrnuta?!

Fudbaleri sa ponosom ističu svoju pripadnost Severu (ili Jugu), pričaju kako su odrasli na tribini, kako ne mogu da veruju da su sada oni ti zbog kojih publika ispunjava stadione...
Neko bi tim mladim (i ne tako mladim) momcima morao da objasni koga predstavljaju kada obuku crveno-beli ili crno-beli dres, kao i da navijačkim manirima nije mesto na terenu i atletskoj stazi ispod tribine.

Konkretno u slučaju od srede - ne mogu neizmerna radost zbog trijumfa i dugog čekanja na pobedu nad ljutim rivalom da opravdaju skandiranja Milivojevića, Bajkovića, Tošića i ostalih: "J..i Grobare", "Grobari, jel nas čujete, vi ste p...e najveće!"

Još kad igrače iz prvog reda Severa podržava nekadašnji pomoćnik ministra za kulturu(!), rok muzičar Bora Đorđević - a sve to zabeleži i objavi portal navijača Crvene zvezde - onda stvarno moramo da se zapitamo da li su javne ličnosti svesne svoje odgovornosti i uticaja na klince, budućnost ove zemlje?
Naravno da ovo nije tekst usmeren protiv Zvezdinih fudbalera i navijača, već protiv ružne pojave u srpskom fudbalu i javnom životu Srbije.

Fudbaleri Partizana poslednjih godina su znatno češće pobeđivali u derbijima, pa su se nebrojeno puta "istakli" pevanjem uvredljivih pesama na račun Crvene zvezde i "cigana".

Posle finala Kupa sa Vojvodinom, pevali su i pesmu svojih navijača kojom se vređaju osećanja ne samo pristalica novosadskog kluba, već i stanovnika Vojvodine, za šta je Marko Jovanović platio ceh suspenzijom na šest meseci.
Fudbaleri Vojvodine su pretprošle sezone, posle pobede nad Partizanom u polufinalu Kupa, takođe na neprimeren način slavili pobedu sa svojim pristalicama u Humskoj 1.

Objektivno najteži prekršaj napravio je aprila prošle godine Aleksandar Stanojević, koji se u svlačionici pridružio pevanju pesme "Zašto ćutite, p...e ciganske?"

Tadašnji strateg Partizana uvideo je grešku, izvinio se i prihvatio odgovornost za nepromišljen gest. Kažnjen je sa 100.000 dinara, ali veliko je pitanje da li je iz tog slučaja izvukao pouku iko osim samog Stanojevića?!

Sudeći po izjavi koordinatora sportskih komisija Partizana, Alberta Nađa, sve su to slučajevi kojih je bilo - i kojih će biti.

"Nemam ništa protiv što su Zvezdini igrači pevali te pesme. To su emocije i to su normalne stvari. Dešavalo se to i ranije, a i mi smo to radili", prokomentarisao je Nađ u četvrtak.

Pohvalno je što se Nađ nije poneo licemerno i primenio popularnu politiku dvostrukih standarda, međutim, morao bi da shvati da su upravo ljudi poput njega dužni da spreče pretvaranje srpskih stadiona u totalni brlog.

Fudbalski radnici ne mogu da ispravljaju propuste čitavog društva, ali mogu makar da se potrude da očiste svoja dvorišta.

(Ivan Bogunović - MONDO

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/03/2012 : 16:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I komentar:

"Poenta svega nije da bilo koga osudjujemo ovde.Sve je to sastavni deo nase tuzne svakodnevnice i nase realnosti.Poenta svega po meni je da smo99%svi ISTI i da cemo i ovde opet traziti cija je pesma"teza"i ko ju je sve pevao.Upinjali se ili ne,cinjenice govore.I na jednoj i na drugoj strani:sipke,mikrofoni,javne i ne javne licnosti,karijeristi,izvlakaci koristi...samo u drugom dresu i sa istom namerom"Da komsiji crkne krava"i da sto vise svoju"navijacku ljubav"pokazes vredjajuci neistomisljenika.Sve je ovo daleko otislo od onog zdravog i pravog rivalstva kome tezim i na kojem sam odrastao."

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/03/2012 : 16:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

I komentar:

"Poenta svega nije da bilo koga osudjujemo ovde.Sve je to sastavni deo nase tuzne svakodnevnice i nase realnosti.Poenta svega po meni je da smo99%svi ISTI i da cemo i ovde opet traziti cija je pesma"teza"i ko ju je sve pevao.Upinjali se ili ne,cinjenice govore.I na jednoj i na drugoj strani:sipke,mikrofoni,javne i ne javne licnosti,karijeristi,izvlakaci koristi...samo u drugom dresu i sa istom namerom"Da komsiji crkne krava"i da sto vise svoju"navijacku ljubav"pokazes vredjajuci neistomisljenika.Sve je ovo daleko otislo od onog zdravog i pravog rivalstva kome tezim i na kojem sam odrastao."

Duh u "duhu vremena"
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/03/2012 : 16:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

I komentar:

Потпуно си у праву.Јутрос пијем кафу са кумом са којим сам одрастао(навијач Партизана) и који ми сваки дан дође и коментаришемо синоћњи дерби, реално, нормално, без тензија. Кад би сви могли тако да се понашају, било би све идеално, али не можемо, такви смо ми Срби, нажалост!

А јуче гледам дерби у кладионици, пошто немам Арену, кад тамо све неки искомплексирани клинци, па да само чујете какве све увреде добацују једни другима, благо њиховим родитељима који су их тако васпитали.

Ту се нашао и један човек са којим сам некад радио у некој фирми, партизановац,па ме пита, шта је бре ово, јер то није било тако некада!

Кажем му ја, пусти Мирко, ћути, да још не добијемо батине!

Нисам знао да постоји оволики анимозитет међу навијачима док нисам упознао интернет форуме, стварно не могу да верујем каквих све коментара има. Могу да разумем навијачко подјебавање, али ово прелази све границе!

Ето и синоћ, фудбалери Звезде певају са навијачима и вређају гробаре...Исти курац, друго паковање.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 22/03/2012 16:18:26
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 22/03/2012 : 16:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Konacno i mi dobismo. Skoro sam zaboravio sta znaci radovanje na derbju. Zasluzeno ili ne, pamte se slicne utakmice, a na kraju se racuna samo rezultat.

Samo cu malo da prenesem atmosferu sa meca. Oko 2/3 stadiona, ako ne i vise bilo je zvezdasko, a poseban doprinos navijanju davali su istok i zapad. U poslednjih nekoliko godina ove dve tribina pretvorile, od penzionerskih, pretvorile su se u odlicne pomocne navijacke.

Ovaj derbi nije samo jedna utakmica, to je samo kruna dobre atmosfere koja se stvorila u timu na pocetku sezone. Naravno da je ovo prvo poluvreme, pa i da prodjemo, to ce biti slaba uteha ukoliko se ne uzme prvenstvo (a sanse za to su minimalne), ipak ovo je neki nagovestaj izlaska iz krize, koja je bila dublja nego sto smo slutili.

Ovaj derbi je dobijen na psihickom planu, jer je pet (ili sest) debitanata bilo bez kompleksa koji je, priznali ili ne, poceo da se navlaci u sudarima sa partizanom poslednjih godina.

Moram da priznam da smo ipak bili losi, ali na kraju se pamti samo rezultat.

Priznajem da u ovom trenutku partizan ima kvalitetniji tim. Gledao sam Babovica i Vukica, navlacili su po troje ljudi na sebi, proigravali saigrace, retko su gresili na sredini, mi smo uspevali da im blokiramo tek taj poslednji pas.

Mi smo sa druge strane vecim delom bili inferiorni na sredini. Gubili smo lopte i ono sto me najvise nerviralo, bili smo mekani u duelima. Jednostavno Evandro je ponovo bio previse plasljiv, ostali previse neiskusni.

Oni su lako dolazili do naseg kaznenog, mi smo se mucili da stignemo do njihovog.

Karleusa je dobro igrao u odbrani, ali Maksimovic je bio kriminalan. Inace nasa najveca muka u ovoj polusezoni nije vise realizacija, vec stvar koja nas muci vec duze vreme - to je kretanje lopte od odbrane ka napadu.

Ne znam da li ste primetili i na prethodnim mecevima, ekipe koje hrabije igraju pritisnu nasu odbranu, a onda Mijailovic kao zadnji vezni, i stoperi, grese u predaji lopte. Mi onda gubimo loptu na nekih 30-40 metara sto je strasno.

Partizan je slicno uradio, pritisli su nam zadnju liniju, posle nekoliko pasova mi smo gubili loptu vec negde na sredini, cak i blize. To ovoga puta nije kaznjeno, ali jeste ranije, a tako ce i ubuduce.

TO je glavna stvar na kojoj ce Prosinecki morati da odradi. Mi smo tako prosle sezone izgubili titulu u onom kljucnom prvenstvenom derbiju na JNA. Partizan je pritisnuo nasu zadnju liniju, Adi i Cosic su predavali lopte u noge protivniku, posle nekoliko promasenih sansi oni su konacno dali gol i zavrsili posao.

Ironija je ta sto smo na slican nacin mi trijumfovali u revansu kupa.

Postoje recepri za ovako nesto, to je otkrivanje navalnih igraca da se traze dugackim loptama za kontranapade. Ili u krajnjem slucaju, ako si vec inferioran na sredini onda cepaj duge lopte, preskaci sredinu, trece nema.

Ta situacija ce se srediti kada Zvezda dobije ceetiri defanzivca koji ce standardno igrati i koji ce se poznavati, i dobrog zadnjeg veznog koji ce znati da nadje pravi pas. Mozda je pozicija zadnjeg veznog i najbitnija jer od njega zavisi kako ce se dalje odvijati stvari.

Dakle MIjalilovic je mozda talentovan, ali nije resenje. Gresi katastrofalno, a greska zadnjeg veznog dovodi do maltene stopostotne sanse. Nije resenje da se igra sa 2 zadnja vezna, to je dekadentno i kukavicki.

Pre toga na ovoj kljucnoj poziciji bili su ako se ne varam Guma Bogdanovic, Dimitrijevic, i povremeno Isah koji je bio i najbolji.

Najbolji posao je nekada nama odradjivao Kastiljo, koji je bio univerzalac, ali kada je bilo gusto perfektno je primao loptu na nasoj polovini i trazio sjajna resenja ka dalje.

To su stvari koje tek treba da se popravljaju, ne u ovoj sezoni ali na sledecim pripremama. Za to mi mozda i podrzao da nam dodje stranac, koji je pre svega psihicki stabilan, i solidan tehnicki. Mijailovic jos mora da uci, mada je ovo mozda ulog za buducnost.

Na kraju zasluzeno dobijen derbi, i velika prednost pred revans. Nama jedan dat gol resava sve pa se nadam da u revansu necemo igrati kukavicki.

Sad sam poceo ponovo i da pisem povremeno na ovom forumu, a ovde cu gledati da ne upadam u neke zestoke rasprave, upoznao sam neke forumase sa kojima sam se ranije pickarao, dobri momci, greota da se zbog ovoga svadjam.

PS-hteo bi i da odgovorim Mairosu (mislim da je on) kada je u pitanju loza odakle su partizanovi kosarkasi gledali Zvezda-Kajzer. Mislim da to nije bilo na tom mecu. Utakmice Kupa pobednika kupova su se igrale cetvrtkom kad je partizan igrao evroligu. Ako me secanje sluzi partizan je u 19 casova tog dana igrao sa Efespilsenom, a mi smo negde oko 20.30 igrali protiv Kajzera. Mozda sam i ja nesto pobrkao, ali mislim da su to ti datumi.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/03/2012 : 16:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
@Regar, ovo je bio clanak iz Zurnala, bila je i slika. Ako su lagali mene...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 22/03/2012 : 16:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Mairosu

Verujem ti, onda sam ja nesto permutovao

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/03/2012 : 16:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Partizan - Efes 26/9/1996 18:30
Zvezda - Lautern 24/9/1996

Definitivno moguce :)

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/03/2012 : 18:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/03/2012 : 19:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
RedStarBelgrade Датум објављивања четвртак, 22 март 2012 11:48 Аутор Goxy

Е то је Црвена звезда!

- Тата, тата, кад ћемо ући? – питао је неки мали звездаш испред западне трибине, навлачећи шал преко уста...

– Још мало, чекамо маму да дође...

- Ово је невиђено, људи, када вам кажем, не видех овакву гужву... Биће 55.000, видећете! – убеђивао је човек са јужњачким акцентом људе око себе. Сигурно је много путовао, помислих, и осетих се радосно анализирајући оно што је управо рекао... Ах, пун стадион!

Недуго потом, напокон сам упознао Ђенку, кога овим путем поздрављам... Након две године дописивања, напокон смо се срели и уживо. Звезда спаја људе!

- Јеси ли чуо, Касалица игра десно крило! – усплахирено је један старији звездаш саопштио свом пријатељу, док су стајали у реду, не знајући да је та информација само "бува" коју су наши пустили са једном другом намером. Док сам замишљао какву ће фацу човек направити када увиди да ће ипак почети Мићко, постајем свестан да стојим поред Милоша Шестића, који се пробијао кроз масу, одмах поред ресторана. Аух, Шеле... Најежио сам се, и умало испустио флашу са водом.

А унутра... Све је одисало неким чудним оптимизмом... Не као пре! Звездаши су увек оптимисти, то нам је у генима... Али овога пута осетио се неки другачији, реалнији оптимизам. Па ми напокон имамо тим који може, помислих...

И онда тај 19. минут... Нисам свестан колико дуго сам скакао, нисам ни приметио кога сам нехотице ударио приликом радовања, нисам знао ни ко је мене "ћушнуо", такође приликом радовања... Ма није било ни важно – само сам желео да и сам полетим ка играчима који су се окупили на источној страни терена, праћени правом вулканском ерупцијом хиљаде и хиљаде црвено-белих душа... Нисам могао, а да за тренутак на помислим и на овај форум, на коментар неког члана који је написао "Милуновић, 13 утакмица 0 голова у Белгији... Какав је то играч?". Ето какав је то играч, помислио сам у себи.

И не жалим нокте које сам прегризао, не жалим псовке и похвале које сам изговорио, не жалим за крајње необјективним примедбама које сам посветио судији... Не жалим дланове, шаке које ми се тресу и сада док ово куцам, нарочито лева. Не жалим ништа, јер све је вредело због оног другог гола Касалице, првог играча којег сам, признајем, лоше проценио, првог играча у којег нисам веровао а требало је, играча за којег сам раније причао да није за Звезду. Никада нисам схватио, до сада, како је добар осећај бити у криву!

Све је било готово, брзо, можда и пребрзо... Али славље је тек почело! Али осим тога, уверен сам, почиње и једна нова ера, почиње период једне нове Звезде која ће нам поново, као некада, терати сузе на очи, али и чинити да се осетимо као да можемо све! Јер, тако се управо осећам....

- Тата, када поново игра Звезда? – упитао је један други малишан, свога оца. Нисам чуо шта му је тата одговорио, јер је групица навијача певала "Звезда ми је све..." Али, знам, шта год да му одговори... Сигуран сам да ће бити ту и у суботу, против Борца... Сигуран сам да ће бити ту и на утакмици након тога... Јер ова Звезда не може да се гледа из фотеље. Ову Звезду је грех гледати од куће, ако постоје услови за долазак на стадион...

На крају сам пешке, по ноћи, корачао ка свом насељу. Не пијем никада, нисам ни вечерас, а по први пут осећам се пијано... Певао сам, додуше тихо, све Звездине песме којих сам могао да се сетим... Са погледом упртим у небо, запазио сам да ме много звездица прати, а за мене је свака од њих сијала црвенкастим сјајем. Није ме то зачудило, вечерас су чуда могућа.

Е то је Црвена звезда!

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/03/2012 : 19:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Mila majko, k'o Real da smo tukli juce, ili barem Juventus.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/03/2012 : 20:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako da ti objasnim, ali mi je milije da tucemo Partizan, nego Real, pa i Juventus.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/03/2012 : 20:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam nedvojbeno srecan sto smo tukli Partizan ali mislim da nema preke potrebe da pisemo epsku poeziju i pravimo DVD sa snimkom meca za prodaju. O

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/03/2012 : 21:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
To je vec tacno. Ali valja se radovati, ipak smo dobili poslije dosta vremena (a da nam nesto znaci)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/03/2012 : 21:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote

Ou jea.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1925 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 22/03/2012 : 22:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ne znam kako da ti objasnim, ali mi je milije da tucemo Partizan, nego Real, pa i Juventus.

Ja cu da ti objasnim, to je zato sto je Partizan veci klub!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/03/2012 : 22:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Da bi bio veci od Reala i Juventusa, prvo mora prestici Zvezdu, a prije Zvezde i Hajduk, Steauu, Dinamo, Vojvodinu, Radnicki iz Nisa, Vardar, Zeljeznicar, Borac iz Banjaluke, Sarajevo, Leotar i Spartak iz Subotice.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/03/2012 : 22:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/03/2012 : 22:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mairosu

А може и тако ... није спорно ...
Мада, надам се да капираш да пут до Реала воде победе против и скрнавијих екипа него што је Партизан?

ЈБТ после Барија се појавила екипа нама-више-ништа-није-довољно-добро.
Тај Јуве је скоро играо другу лигу и вероватно је на том путу изгубио гомилу назови навијача/симпатизера којима није довољно играње у Серији Б.
Али верујем и у ово: да су на том путу видели ко је ко, и коликим капацитетима располажу!
Побеђивали су они тада са гуштом и Кротоне и Гросето и шта-ти-ја-знам-кога-још... и радовали се као мала деца.

А пример два нека буде Алекс Фергусон који и после ко-зна-колико победа увек поскочи када Јунајтед затресе мрежу - па макар и против Милвола у Купу

Тако и ми брате, када га увалимо и Звездари и Хајдуку са Лиона - скачемо
И увек ћемо, разуми нас

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/03/2012 : 23:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Da bi bio veci od Reala i Juventusa, prvo mora prestici Zvezdu, a prije Zvezde i Hajduk, Steauu, Dinamo, Vojvodinu, Radnicki iz Nisa, Vardar, Zeljeznicar, Borac iz Banjaluke, Sarajevo, Leotar i Spartak iz Subotice.

Sad ga pretera, nema sanse, jedan je Real sa Nisave
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/03/2012 : 23:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
I ja kazem da nema sanse da ih prestigne :)
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/03/2012 : 08:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da treba da se radujemo sto smo dobili Partizan...nije za neke pesme,uvek smo ih dobijali,ali su bre mnogo poceli da se mangupiraju...Kad fudbal bude na nivou Reala,Juvea onda cu i da se radujem kad i njih pobedimo...Pa nista draze nego sutradan posle derbija zajebavati crno bele drugare...Nekad sam se najvise radovao kad smo dobijali Hajduka,pa Diname,a tek onda Partizan...to se uvek podrazumevalo
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/03/2012 : 08:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Mairosu

А може и тако ... није спорно ...
Мада, надам се да капираш да пут до Реала воде победе против и скрнавијих екипа него што је Партизан?

ЈБТ после Барија се појавила екипа нама-више-ништа-није-довољно-добро.
Тај Јуве је скоро играо другу лигу и вероватно је на том путу изгубио гомилу назови навијача/симпатизера којима није довољно играње у Серији Б.
Али верујем и у ово: да су на том путу видели ко је ко, и коликим капацитетима располажу!
Побеђивали су они тада са гуштом и Кротоне и Гросето и шта-ти-ја-знам-кога-још... и радовали се као мала деца.

А пример два нека буде Алекс Фергусон који и после ко-зна-колико победа увек поскочи када Јунајтед затресе мрежу - па макар и против Милвола у Купу

Тако и ми брате, када га увалимо и Звездари и Хајдуку са Лиона - скачемо
И увек ћемо, разуми нас

Bravo Ultrase
Go to Top of Page
Page: of 368 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000