forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Što je ovo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 26/03/2012 : 01:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by wele

gorZa konZa

Vidim ja, ce ides ti u tvorZa

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 26/03/2012 : 01:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89
tom logikom bi i od Paje Patka mogao da napravis Paju Pingvina

J****e te patke

I pngvini! I pingvini!

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2012 : 01:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Roba Liefelda ne volim. Jedini njegov zanimljiv strip mi je The Infinite.

Scott Lobdell i Howard Mackie su mi jako slabi.

Nolittu nisam čitao van Zagora, ali njegov Zagor mi je loš. Ferri mi je u par epizoda dobar, ali uglavnom je slab. Također, Verni je kao kopija Ferrija jako loš. Donatelli je loš.

Masashi Kishimoto i njegov Naruto su se jako pokvarili.

Letterijevog Texa ne volim. Isto vrijedi i za Nizzija.

Većinu Imageove produkcije i njihovih derivata u Marvelu i DC-ju tijekom 1990-ih godina nimalo ne volim.

Itd.

Itd.

Itd.

E da, i dio onih crtača koji tobože crtaju "pravog" Conana.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins

Edited by - Mr. Bushido on 26/03/2012 01:44:02
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/03/2012 : 01:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
A ništa, odoh ja preko ograde, zbogom okrutni svijete...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/03/2012 : 01:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

U more ili reku? Zivot je more
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2012 : 01:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehehe, jedna gnjavaža manje.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/03/2012 : 01:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

U more ili reku? Zivot je more

Na beton, čao Jasene, bilo mi je drago...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/03/2012 : 01:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Na beton, čao Jasene, bilo mi je drago...

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 26/03/2012 : 01:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Nolittu nisam čitao van Zagora, ali njegov Zagor mi je loš. Ferri mi je u par epizoda dobar, ali uglavnom je slab. Također, Verni je kao kopija Ferrija jako loš. Donatelli je loš.

Kako se samo usudjujes?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38007 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/03/2012 : 08:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nolittu nisam čitao van Zagora

Nikada nisi citao Mister Noa Ni njegovog Texa

Jos jednom

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 26/03/2012 : 08:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Carnevale radi odlicne naslovnice, i ova je lijepa, no jednostavno mi to nije Conan. Valjda su me silni brojevi Busceme i svih ostalih crtaca programirali. :) Iskreno, da sam je prvi put vidio ne bih pomislio da je to Conan.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 26/03/2012 : 09:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Carnevale radi odlicne naslovnice, i ova je lijepa, no jednostavno mi to nije Conan. Valjda su me silni brojevi Busceme i svih ostalih crtaca programirali. :) Iskreno, da sam je prvi put vidio ne bih pomislio da je to Conan.

Ma nitko iz prve nebi pomislio da je to Conan.
Ja sam pomislio da je Prince of Persia kao što je i Kum Ruzvelt napisao.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38007 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/03/2012 : 10:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Kad sve cijenite po Buscemi. A Barry Windsor-Smith koji ga je crtao prvi i tananog?

mcn

Meni se njegov crtez ne svidja.

No, kako oni prvi crtezi kronolosko predstavljaju mlađeg Conana, mogao se on napumpati dok je vrtio mac.

A ovo je sve drugo samo ne Conan. Perzijski princ sigurno, a Conan... only in alternate dimension?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/03/2012 : 11:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Kad sve cijenite po Buscemi. A Barry Windsor-Smith koji ga je crtao prvi i tananog?

Meni je BWS vrh Conana.Od 8 epizode na dalje.C/B

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2012 : 11:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Nolittu nisam čitao van Zagora

Nikada nisi citao Mister Noa Ni njegovog Texa

Jos jednom

Iskreno, nakon Zagora niti ne želim. Kod Mister Noa me zanimaju jedino Sclavijeve epizode, jer ostalo što sam čitao nije baš bogznašto, a ni Disa ne volim. A Texa ionako čitam radi sjajnih crtača, priče su mu manje-više iste.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2012 : 11:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by mcn

Meni je BWS vrh Conana.Od 8 epizode na dalje.C/B

Meni je on najbolji crtač Conana. Žao mi je što ga nije duže crtao.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/03/2012 : 11:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jebi ga sad, Bushido

ali to bi bilo potpuno OK, jer bi on i dalje bio prznica, ziveo od danas do sutra, jurcao za Patom, itd.... ?

Kruške i jabuke.

Barry Windsor-Smith nije crtao Conana kao vreću mišića, niti ga je Robert Howard takvim opisivao.

Nakon 400+ brojeva Conana, kakvim su ga crtali Buscema i drugi, ljudima je najednom teško prožvakati Conana kakav je bio u početku i kakvim ga je Howard zamišljao.

jel to ovaj isti barry smith, ili je neki drugi u pitanju:

?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/03/2012 : 11:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ajde mi, molim vas, recite što je ovo?
Bez istraživanja, onako iz glave, probajte pogoditi.
Jer ja nemam riječi.

ovo conan??

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2012 : 11:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jebi ga sad, Bushido

ali to bi bilo potpuno OK, jer bi on i dalje bio prznica, ziveo od danas do sutra, jurcao za Patom, itd.... ?

Kruške i jabuke.

Barry Windsor-Smith nije crtao Conana kao vreću mišića, niti ga je Robert Howard takvim opisivao.

Nakon 400+ brojeva Conana, kakvim su ga crtali Buscema i drugi, ljudima je najednom teško prožvakati Conana kakav je bio u početku i kakvim ga je Howard zamišljao.

jel to ovaj isti barry smith, ili je neki drugi u pitanju:

?

Da, to je isti crtač. Nekad se potpisuje kao Barry Windsor-Smith, a nekad samo kao Barry Smith.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/03/2012 : 11:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
(pitanje se vise odnosilo na vrecu misica, nego na samog autora, pobogu, znam da je to BWS :D )

znam da je bari crtao "zgoljavog" konana, i zato ga nikad nisam ni voleo
mislim, uopste taj njegov stil na pocetku mi je bio uzasan, ali se jos uigravao, pokusavao da pobegne iz kirbijevog sablona (nije li (i) on doslovno precrtavao kirbija?)
i kapiram i da je "zgoljav konan" posledica istoga, a ne zato sto je to bila neka njegova vizija, ili sta vec

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2012 : 11:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

mislim, uopste taj njegov stil na pocetku mi je bio uzasan, ali se jos uigravao, pokusavao da pobegne iz kirbijevog sablona (nije li (i) on doslovno precrtavao kirbija?)
i kapiram i da je "zgoljav konan" posledica istoga, a ne zato sto je to bila neka njegova vizija, ili sta vec

On je dosta kopirao Kirbyja kada je crtao X-Men.

Ali, ja bih ipak rekao da jest riječ o njegovoj viziji, jer kad pogledaš njegove kasnije crteže Conana, vidiš da ga i dalje crta kao atletski građenog, a ne kao bildera.

http://barrywindsor-smith.com/Sagahtml/sagamenu.html

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/03/2012 : 11:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
jeste, to si dobro definisao, slazem se

sad samo jos da se slozimo da je to sto je on crtao daleko od "teenage vide-mi-se-misici Aladina" koga mozemo da vidimo na Windwalkerovoj slici

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2012 : 12:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

jeste, to si dobro definisao, slazem se

sad samo jos da se slozimo da je to sto je on crtao daleko od "teenage vide-mi-se-misici Aladina" koga mozemo da vidimo na Windwalkerovoj slici

Mada, vjerojatno reakcija ne bi bila toliko negativna da je, na primjer, Windsor-Smithov svojedobno bio zastupljeniji od Busceminog. Drugačija uvjetovanost, i sve to.

Jebga, za mene su Wood i Cloonan (pa i Carnivale) osvježenje. A i fino je vidjeti ponešto stiliziraniji crtež za razliku od onog konstantnog hiperrealizma.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/03/2012 : 12:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ Mr. Bushido

Isplatilo bi ti se dati šansu Nolittinom Mr. Nou, osobito odličnim ranim epizodama kakve su kultni Posljednji Cangaceiro, Čovjek iz Gvajane, Rio Negro, Atlantik!, Lovci na glave itd. Meni je tu Nolitta bolji nego u bilo čemu što je napisao za Zagora, što valjda ima veze i s tim što je Mr. No moderniji strip suvremenije tematike i načina njezine obrade, plus egzistencijalizam i natruhe pesimizma i mizantropije što sve u svemu predstavlja jako dobru kombinaciju.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/03/2012 : 12:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ima i toga siguurno (za uslovljenost)
al jbg

thanx
but no thanx
:D

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000