nije moguce da je ovaj covek nacrtao najboljeg texa svih vremena... ciko na par mesta kao retardiran... zagor konstantno kao retardiran... svi pate od razrokosti ... proporcije ne postoje ... ju ju... ne znam kako je uspeo...
Recenzist na ubc-u je bio toliko iziritiran da je scenariju dao jedinicu!
Ne znam, stvarno mi nije jasno! Burattini kao da nema dobrog iskrenog prijatelja da mu kaze: "Zaista imas dobre ideje prijatelju, ali daj ga zaj... s tim objasnjenjima covjece, gusis pricu, kao da ti citatelji imaju 5 godina pa im sve moras potanko objasnjavati! Citatelji su ti matori, inteligentni, lijepi...!"
Nije u tome problem, mnogi su mu to dosada rekli. I svaki put bi počeo objašnjavati zašto je dobro u stripu sve potanko objasniti!
Prije jedno mjesec dana na njegovom blogu je o tome govorio sa zaključkom da mu nije jasno što to svima smeta, jer je po njegovom mišljenju sve to potrebno.
To je to! Trebalo je imati "Policy of Truth" (sto bi rekli Depeche Mode) od pocetka! Ali valjda to preveliko objasnjavanje u gotovo njegovim svim epizodama nije toliko ni smetalo Nolliti.
Procitah... Nije toliko zajebao sa objasnjavanjima. Cak mi se cini da je morao. Meni je i dalje ovo solidna prica, jos samo da je nacrtao neko drugi umjesto Vernija :)
Procitah... Nije toliko zajebao sa objasnjavanjima. Cak mi se cini da je morao. Meni je i dalje ovo solidna prica, jos samo da je nacrtao neko drugi umjesto Vernija :)
Hm, sta je ovde solidno, pa sve je uspeo da umrtvi. I Guede Plesaca i Hamada, potpuno im je ubio sarm kojega su imali nekada. Pogledaj samo koliko su puni oblaci cak i za neke nebitne konverzacije. Cemu ovaj strip? Ovo je gore od Tkaca...
A sta da ti kazem... Umrtvio radnju jeste. Ne desava se nista, ali sam se upleo u to. Mora da objasni kako se desila pljacka, posto ne daje ni naznake. Ma, sta da ti kazem, jeste bezveze, ali ima i dosta glupljih epizoda. Pali su kriterijumi.
A sta da ti kazem... Umrtvio radnju jeste. Ne desava se nista, ali sam se upleo u to. Mora da objasni kako se desila pljacka, posto ne daje ni naznake. Ma, sta da ti kazem, jeste bezveze, ali ima i dosta glupljih epizoda. Pali su kriterijumi.
Ima Bure odlicnih prica, nema razloga da padnu kriterijumi.