Eto drago mi je čuti. Uvijek sam popuštao svojima kad su mi govorili pa nisi više dijete ovo ono i onda bi mi puknuo film i rasprodao bi sve. Ali uvijek me vuklo... i kada sam počeo ponovo, siječam se kad sam selio u samostan, ponio sam nešto jako jako malo osobnih stvari i 5 velikih kutija zagora
jel ti to ozbiljno za samostan il se zezaš?
što se tiče mene, ja se s Zagorom sada družim samo virtualno. jako mi je zanimljivo čitati vaše postove ovdje, zato više čitam nego što učestvujem u temama. fascinantno je vidjeti koliko je nas odrastalo sa istim snovima (tavani puni starih stripova), sa istim nadama (sakupiti citav serijal ZS i LMS ili barem ''samo Zagora'' ) sa istim strahovanjima (kako i kada ću se morati odreći stripova)...
jednostavno, kao da smo svi bili braća (bez sestara ) i odrastali u istoj kući...
Eto drago mi je čuti. Uvijek sam popuštao svojima kad su mi govorili pa nisi više dijete ovo ono i onda bi mi puknuo film i rasprodao bi sve. Ali uvijek me vuklo... i kada sam počeo ponovo, siječam se kad sam selio u samostan, ponio sam nešto jako jako malo osobnih stvari i 5 velikih kutija zagora
jel ti to ozbiljno za samostan il se zezaš?
što se tiče mene, ja se s Zagorom sada družim samo virtualno. jako mi je zanimljivo čitati vaše postove ovdje, zato više čitam nego što učestvujem u temama. fascinantno je vidjeti koliko je nas odrastalo sa istim snovima (tavani puni starih stripova), sa istim nadama (sakupiti citav serijal ZS i LMS ili barem ''samo Zagora'' ) sa istim strahovanjima (kako i kada ću se morati odreći stripova)...
jednostavno, kao da smo svi bili braća (bez sestara ) i odrastali u istoj kući...
Je, je bio sam prije 5 godina. Ja sam isto dugo samo pratio forum. Da izgleda sa su " dnevnikovi " stripovi povezali mnoge...
Zagor na audiciji za ulogu Jamesa Bonda. Nije dobro imitirao tekst.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Srecu se Zagor i Chico i predstavljaju se.. Ja sam Za Za-gor Za-Gor-Te Za-Gor-Te-Nay!
Hmm.. Ja sam Chico Chico Felipe Chico Felipe Cayetano Chico Felipe Cayetano Lopes Chico Felipe Cayetano Lopes Martinez Chico Felipe Cayetano Lopes Martinez Consalvo Chico Felipe Cayetano Lopes Martinez Consalvo Guiterez Chico Felipe Cayetano Lopes Martinez Consalvo Guiterez Ramirez Chico Felipe Cayetano Lopes Martinez Consalvo Guiterez Ramirez i Gonsales... Just call me..Chico !
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Nisam u tjeku sto se trenutno dogadja, ali vidim da Zagor nije izasao od ovog ljeta. Jel ima ko kakvih informacija ili sam ja totalno pogrijesio.
Dobro dosao nazad. Pogrijesio si ali totalno. Zagor redovito izlazi, dapace ima i dosta novosti... baci malo pogled na oovaj topic, isplati se vjeruj mi: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42230
Samostan? Ozbiljno? : ) Inaće, mislim, da je to nekakva tiha fantazija svakog stripomana... ono, tona stripova, puno slobodnog vremena i bez brige na svijetu... Bolesna fantazija nam je, naravno, nuklearna katastrofa... ko u onoj epizodi Zone sumraka... jedino čega se imaš za bojat, osim radioaktivnih zombija, je da si ne polomiš naočale... : )
Nisam u tjeku sto se trenutno dogadja, ali vidim da Zagor nije izasao od ovog ljeta. Jel ima ko kakvih informacija ili sam ja totalno pogrijesio.
Dobro dosao nazad. Pogrijesio si ali totalno. Zagor redovito izlazi, dapace ima i dosta novosti... baci malo pogled na oovaj topic, isplati se vjeruj mi: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42230
Haugh Tonka
Ako sam dobro shvatio, to su knjige tj cijele episode koje se ponovo printaju. Trebao sam biti vise detaljniji. Mislim na obicnog Zagora i extru od ludensa. Vidim da nema nova naslovnica od ljeta. Sad jel to stvarno ne izlazi od ljeta 2012 ili stripovi.com nisu uploadirali naslovnice? Mozda izlazi iz neke druge prodavacke kuce. Ja sam zainteresiran za izdavanja na dijelu hravatske, rajde nego balakana.
Haugh Tonka
Ako sam dobro shvatio, to su knjige tj cijele episode koje se ponovo printaju. Trebao sam biti vise detaljniji. Mislim na obicnog Zagora i extru od ludensa. Vidim da nema nova naslovnica od ljeta. Sad jel to stvarno ne izlazi od ljeta 2012 ili stripovi.com nisu uploadirali naslovnice? Mozda izlazi iz neke druge prodavacke kuce. Ja sam zainteresiran za izdavanja na dijelu hravatske, rajde nego balakana.
Imaš poseban topic za svako novo izdanje Zagora + "Zagor u izdanju Veselog četvrtka" za sva nova izdanja u Srbiji... Zagor je besmrtan, zar ne?
Izlaze ti redovna sva izdanja zagora u svakakvom obliku.
OK. Znaci Ludens jos uvijek izdaje Zagore na podrucju Hrvatske.
Jel mi moze ko reci koji su brojevi izasli za obicnog i extre poslije Zagor extra br. 217 Pecinski ljudi (6. misec 2012) i Zagor obicni br. 204 Rakova Obratnica (5. misec 2012).