forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Pravila na aukcijama.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 26/03/2012 : 20:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Ma sve ću stripove zapalit... snimit film i nazvat Performans :D

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12487 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/03/2012 : 22:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Pa ako se ne smije reklamirati, onda treba ukinuti i BURZU STRIPOVA POTRAŽNJA, jer tamo netko stavi oglas da traži neki strip, onda ga netko drugi kontaktira da ima taj strip (i to je reklama) i njih dvoje se dogovore van aukcija a Markos gubi proviziju.
Čemu uopšte služi "burza stripova potražnja" ako nije to spam i reklame?
Zašto uopšte javno pisati da netko traži ovaj ili onaj strip. Pa imate aukcije, striparnice,.... i otiđite tamo da ga potražite....
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/03/2012 : 22:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Obi-wan

Nekada je postojala burza ponude stripova i funkcioniralo je sasvim ok.

Ako se ne varan to je bilo prije uspostavljanja aukcija.
Kad smo dobili aukcije burza ponude je postala suvišna.

Ne, bilo i jedno i drugo odjednom...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/03/2012 : 22:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nekada je postojala burza ponude stripova i funkcioniralo je sasvim ok.

Ako se ne varan to je bilo prije uspostavljanja aukcija.
Kad smo dobili aukcije burza ponude je postala suvišna.

Ne, bilo i jedno i drugo odjednom...

Možda neko vrime, al je činjenica da je kad su aukcije zaživile burza ponude baš zbog aukcija ukinuta.
U svakon slučaju oglašavanje je zabranjeno i meni je to pravilo OK.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 26/03/2012 23:01:47
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26822 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/03/2012 : 00:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastan
Slažete li se da vlasnici striparnica,odnosno-same striparnice,imaju to privilegirano pravo?Da li je to fer,dok sa druge strane pojedini forumaš,ako želi nešto prodat,nema pravo to reklamirat na svojem topic-u??

Meni je to OK ali samo ako te stripove prodaje striparnica tj.pravna osoba a ne fizička i ako ta pravna osoba onda i izda račun za te prodane stripove.Za te slučajeve bih dozvolio da imaju svoj topic u podforumu aukcija u kojem bi mogli reklamirati svoje stripove(normalno ako se vlasnik stranice slaže s tim).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/03/2012 : 09:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Lastan
Slažete li se da vlasnici striparnica,odnosno-same striparnice,imaju to privilegirano pravo?Da li je to fer,dok sa druge strane pojedini forumaš,ako želi nešto prodat,nema pravo to reklamirat na svojem topic-u??

Meni je to OK ali samo ako te stripove prodaje striparnica tj.pravna osoba a ne fizička i ako ta pravna osoba onda i izda račun za te prodane stripove.Za te slučajeve bih dozvolio da imaju svoj topic u podforumu aukcija u kojem bi mogli reklamirati svoje stripove(normalno ako se vlasnik stranice slaže s tim).

I meni je ovo skroz OK.
Striparnice su toliko rijetke biljke da ih triba pokušat sačuvat na bilo koji način.
Ako in jedan topic za oglašavanje na forumu može bar malo pomoć, zašto ne.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 11:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
striparnice su ok a pojedinci nisu? kakva je to logika?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26822 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/03/2012 : 13:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
pravne osobe posluju legalno i plaćaju porez(barem bi trebali) i zato bi bilo fer da imaju malu prednost pri prodaji na ovom forumu u vidu reklamiranja svoje ponude u podforumu aukcija.Nama ostalima ostaje kao i do sada.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/03/2012 : 13:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Prvo ovo šta kaže jaki.
A drugo, onako čisto subjektivno kako san i u postu prije napisa. Striparnice krpaju kraj s krajen i triba in pomoć na bilo koji način, pa makar to bija i bezvezni topic na forumu. Ako ništa ima sve skupa u Hr 2,5 striparnice. 2-3 topica ne rade prčvarnicu od podforuma. 700 topica rade prčvarnicu na kvadrat, a viruj mi, ima bi ih blizu 700 vrlo brzo.
U krajnju ruku Marku je u interesu da se striparnice oglašavaju jer prodaju njegove stripove.
Kad ja prodajen Fibrin strip Marko od toga nema ništa. On je za taj strip kad je otiša iz skladišta dobija lovu, a to šta taj strip promini 3-4 vlasnika nakon toga s njin nema veze.

Meni je ova logika odlična, a nisan glup, prolazija san s 5

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/03/2012 : 14:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prvo ovo šta kaže jaki.
A drugo, onako čisto subjektivno kako san i u postu prije napisa. Striparnice krpaju kraj s krajen i triba in pomoć na bilo koji način, pa makar to bija i bezvezni topic na forumu. Ako ništa ima sve skupa u Hr 2,5 striparnice. 2-3 topica ne rade prčvarnicu od podforuma. 700 topica rade prčvarnicu na kvadrat, a viruj mi, ima bi ih blizu 700 vrlo brzo.

I neki ljudi krpaju kraj s krajem jedva i pokušavaju prodat onda svoje stripove

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 15:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

pravne osobe posluju legalno i plaćaju porez(barem bi trebali) i zato bi bilo fer da imaju malu prednost pri prodaji na ovom forumu u vidu reklamiranja svoje ponude u podforumu aukcija.Nama ostalima ostaje kao i do sada.

bogami nisan zna da markos predstavlja državu i ubire porez.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 15:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

quote:

Prvo ovo šta kaže jaki.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 15:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prvo ovo šta kaže jaki.
U krajnju ruku Marku je u interesu da se striparnice oglašavaju jer prodaju njegove stripove.
Kad ja prodajen Fibrin strip Marko od toga nema ništa. On je za taj strip kad je otiša iz skladišta dobija lovu, a to šta taj strip promini 3-4 vlasnika nakon toga s njin nema veze.

Meni je ova logika odlična, a nisan glup, prolazija san s 5

mene u biti fascinira kako se ovde ljudi bore za tuđe interese od kojih praktički nemaju nikakve koristi.
a živin u Hrvatskoj evo več gotovo 35 godina.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

mene u biti fascinira kako se ovde ljudi bore za tuđe interese od kojih praktički nemaju nikakve koristi.
a živin u Hrvatskoj evo več gotovo 35 godina.

Ma za koje interese???
Koji je tebi???
Moj jedini interes je da podforum aukcije ne bude pritrpana prčvarnica.
Jebo te zatupija si ka supermark.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/03/2012 : 15:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ga prodaješ na aukcije.stripovi.com i Marko dobije za taj prodani strip dio kolača (3%).

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote][i]

Pa eno ti aukcije pa prodaji.Nije ti dovoljno šta ti stripovi.com omogućavaju praktički besplatnu prodaju nego bi se još mukte i reklamira.
I na šta bi ličija podforum kad bio ja i ostalih par stotina članova svaki dan bumpali svoj topic sa "stavio sam još 2 texa od 5 Kn na aukcije".

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/03/2012 : 15:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa eno ti aukcije pa prodaji.Nije ti dovoljno šta ti stripovi.com omogućavaju praktički besplatnu prodaju nego bi se još mukte i reklamira.
I na šta bi ličija podforum kad bio ja i ostalih par stotina članova svaki dan bumpali svoj topic sa "stavio sam još 2 texa od 5 Kn na aukcije".

Rekoh ti da prodaja na aukcijama nije besplatna. Plaćaš proviziju 3%.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako ga prodaješ na aukcije.stripovi.com i Marko dobije za taj prodani strip dio kolača (3%).

Ma odlično.
Dobija je 3 kune umisto 80.
U stvari bi Marku bilo najpametnije da sav tiraž podili forumašima, zamoli ih da sve stave na aukcije i laganini 3% za svaki prodani.Lavli-đabli.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 15:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma odlično.
U stvari bi Marku bilo najpametnije da sav tiraž podili forumašima, zamoli ih da sve stave na aukcije i laganini 3% za svaki prodani.Lavli-đabli.

ček,ček,pa je jel ovo stripovi.com? STRIPOVI ne aukcije.hr
ne vidin ništa čudnog u ovome šta je spajdi napisa.

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/03/2012 : 15:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma odlično.

Dakle po tvojemu i ostali izdavači moraju podijeliti svoj tiraž? Sad tu miješaš aukcije na stripovi.com i Fibru samo zato što je isti čovjek iza oba projekta.

Najbolje za razgovor da zaboraviš da je Marko i iza Fibre i da se koncentriraš samo na priču o stranici.

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 27/03/2012 15:30:10
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 15:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i večina toga šta se proda na aukcijama je izdana još u yu.
ili u drugim izdavačkim hišama.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/03/2012 : 15:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pažljivije čitaj.
Zato san i napisa "praktički" besplatnu.
3% je sića.
Još jedna stvar, možda će zvučat ružno, ali je tako.
Mene boli neka stvar šta neki spidermen,jaki ili nesvrstani spaja kraj s krajen, i oće li opstat u današnjen društvu.Isto tako i vlasnika ovoga sitea. To je tvoj, moj ili jakijev problem.
To oće li opstat striparnica ipak nekoga boga znači. Kako meni, još i više vlasniku sitea odnosno izdavaču.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/03/2012 : 15:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pažljivije čitaj.
3% je sića.

Što ti znači praktički? Jel znači to k'o i kad kažem da sam praktički u Vladi?

Nego, jedini PDF koji je besplatan i od koje nema koristi pored Izdavačkog izloga koji je za izdavače je Burza stripova - potražnja. Od tog dijela sajt ne dobije ništa. A od dijela na aukcijama dobije dio i bilo bi u redu da se mogu barem besplatno oglasiti u svojoj temi na Aukcije. Dakle jedna tema po oglašivaču a ne xxx tema (na xxx stavi proizvoljni broj veći od 2 a manji od najvećeg).

Ti gledaš da je 3% malo? Pa 3% po 3% nakupi se cifra. Nije važna kolika je i ne zanima me. Samo kažem da sigurno nije beznačajna i da je 100 kn mjesečno od svih aukcija.

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 27/03/2012 15:45:45
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 15:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pažljivije čitaj.
3% je sića.
Još jedna stvar, možda će zvučat ružno, ali je tako.
Mene boli neka stvar šta neki spidermen,jaki ili nesvrstani spaja kraj s krajen, i oće li opstat u današnjen društvu.Isto tako i vlasnika ovoga sitea. To je tvoj, moj ili jakijev problem.
To oće li opstat striparnica ipak nekoga boga znači
. Kako meni, još i više vlasniku sitea odnosno izdavaču.

znači tebi je bitnija striparnica nego ti sam sebi?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2012 : 15:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Pažljivije čitaj.
3% je sića.

Što ti znači praktički? Jel znači to k'o i kad kažem da sam praktički u Vladi?

Nego, jedini PDF koji je besplatan i od koje nema koristi pored Izdavačkog izloga koji je za izdavače je Burza stripova - potražnja. Od tog dijela sajt ne dobije ništa. A od dijela na aukcijama dobije dio i bilo bi u redu da se mogu barem besplatno oglasiti u svojoj temi na Aukcije. Dakle jedna tema po oglašivaču a ne xxx tema (na xxx stavi proizvoljni broj veći od 2 a manji od najvećeg).

Ti gledaš da je 3% malo? Pa 3% po 3% nakupi se cifra. Nije važna kolika je i ne zanima me. Samo kažem da sigurno nije beznačajna i da je 100 kn mjesečno od svih aukcija.

potpuno se slažen

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000