forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD - Konan: Divlji mač Simerije, knjiga 3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 18/03/2012 : 20:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

quote:
Originally posted by Cromwell

Odlično, sviđa mi se ovaj kontinuitet izlaženja - taman, ni prebrzo ni presporo. I ovaj poster je super ideje za još lakše ufuravanje u taj svijet. Još kad bi se dijelio uz svaki primjerak bilo bi super

Kako to misliš?
Šta ne ide poster uz svaki primjerak?
Ja sam ih dobio uz prva dva broja pa zato pitam....

Zajeb, zanemarite . Sad sam ga pitao- dobio je ali i prešutio

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 18/03/2012 : 21:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Andrej

quote:

Odlično, sviđa mi se ovaj kontinuitet izlaženja - taman, ni prebrzo ni presporo. I ovaj poster je super ideje za još lakše ufuravanje u taj svijet. Još kad bi se dijelio uz svaki primjerak bilo bi super

Kako to misliš?
Šta ne ide poster uz svaki primjerak?
Ja sam ih dobio uz prva dva broja pa zato pitam....

Zajeb, zanemarite . Sad sam ga pitao- dobio je ali i prešutio

Dobro,već sam se zabrinuo

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 24/03/2012 : 00:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Chico a Private Message  Reply with Quote
Zna netko otprilike koliko će ovih knjiga izaći?
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1895 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 24/03/2012 : 00:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor i Chico

Mozda oko 50

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 24/03/2012 : 10:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Chico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlix

quote:
Originally posted by Zagor i Chico

Mozda oko 50

Hahhahahahaha
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1895 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 24/03/2012 : 11:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Ne znam sta je smesno, ozbiljno ti kazem

Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 26/03/2012 : 22:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
Upravo mi je prijatelj prije pola sata sa poslovnog puta u Beogradu donio HRONIKE i DIVLJI MAČ. Genijalno i nevjerojatno jeftino.Nažalost prvi put da nisam dobio poster.Zanima me na koji ga način mogu nabaviti ovdje u Zagrebu?Unaprijed hvala na odgovoru.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/03/2012 : 09:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Pusti mejl na info@darkwood.co.rs

Verovatno će moći preko Asteroida da se to sredi, ali da ne pričam napamet.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
548 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 27/03/2012 : 14:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Kad ide isporuka stripova za Asteroid...?
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 27/03/2012 : 21:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Djole

Pusti mejl na info@darkwood.co.rs

Verovatno će moći preko Asteroida da se to sredi, ali da ne pričam napamet.
super!znao sam da će se pronaći neko riješenje.unaprijed zahvaljujem.Bilo bi dobro kad bi uz 30.broj Divljeg mača pored postera kao poklon išla i nekakva polica s čeličnim nosačima s obzirom da se ova moja već sad savija pod težinom ovog ,,čudovišnog ,,izdanja
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/03/2012 : 07:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whetherpine

Kad ide isporuka stripova za Asteroid...?

i mene zanima. kada ce uvoz?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1895 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 28/03/2012 : 08:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Stigao poster! Evo sa DW foruma:

quote:
Originally posted by Sloba

Narode uz izvinjenje svima koji su vec kupili knjigu, obavestavam vas da ce od sutra posle 15h plakat biti u prodavnici (potrudicemo se da sto pre dostavimo i u Alan Ford), pa kad vas put nanese do striparnica, uzimte sta vam pripada. Nema mesta zurbi, jer postera ima pedesetak vise nego knjiga, a svako dobija samo po jedan, tako da nece nestati, pa uklopite uzimanje istog kada biste inace svratili do DW, ili AF, da ne gubite vreme samo radi toga.

To je sinoc okaceno, dakle vec danas ko ima priliku moze da pokupi poster Ili ako ste cekali da narucujete dok ne stigne poster, eto sad mozete

Edited by - Zlix on 28/03/2012 08:52:04
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/03/2012 : 19:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
A sta cemo mi koji smo knjigu kupili u Trafikama ?
Ja sam kod prve dve knjige imao poster,i samo slusao o drugim kupcima koji su se zalili,skoro da im nisam poverovao da nisu imali poster u knjizi.Kada sam u utorak u trafici u Kraljevu imao dve Knjige Konana ni jedna nije imala poster.Kakvo razocarenje,malo mi je i smesno da neko ko zaduzi knjige i postere nema obavezu i da za njih odgovara.
Sve u svemu osetio sam ukus razocarenja!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1671 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 28/03/2012 : 19:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
A mi što smo uzeli preko distributera u susjednim zemljama? Konkretno, ja sam uzeo kod Hogara u BiH. Ima li izgleda da se pošalju posteri Hogaru - on ima evidenciju ko je uzeo knjigu?

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/03/2012 : 21:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ko je kupio knjigu 3 bez postera preko Trafika, neka se javi na info@darkwood.co.rs, probaćemo da organizujemo nešto.

Ko je kupio knjigu 3 bez postera od partnera u inostranstvu, verovatno će moći kod tih istih distributera da preuzme poster, probaćemo da sredimo i to.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 28/03/2012 : 22:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Ko je kupio knjigu 3 bez postera preko Trafika, neka se javi na info@darkwood.co.rs, probaćemo da organizujemo nešto.

Ko je kupio knjigu 3 bez postera od partnera u inostranstvu, verovatno će moći kod tih istih distributera da preuzme poster, probaćemo da sredimo i to.

A sta je s onima koji su kupili Knjigu 2 bez postera? U inostranstvu.

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/03/2012 : 22:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Kad, gde, kod koga, i koje obrazloženje je dao prodavac što nema postera?

Ajmo malo detaljnije, jer ovako uopšteno nema smisla.

Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 29/03/2012 : 12:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

A sta cemo mi koji smo knjigu kupili u Trafikama ?
Ja sam kod prve dve knjige imao poster,i samo slusao o drugim kupcima koji su se zalili,skoro da im nisam poverovao da nisu imali poster u knjizi.Kada sam u utorak u trafici u Kraljevu imao dve Knjige Konana ni jedna nije imala poster.Kakvo razocarenje,malo mi je i smesno da neko ko zaduzi knjige i postere nema obavezu i da za njih odgovara.
Sve u svemu osetio sam ukus razocarenja!!!

Nije niko zaduzio, nije odmah isao poster uz knjigu, vec je tek juce javljeno da je stigao. Nije niko ukrao poster u Trafici...

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 29/03/2012 : 16:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Nisam u potpunosti upucen sa svim detaljima u vezi popusta sa predvidjenim rokom, pa bih da pitam: da li cena od 1800 dinara prvih mesec dana vazi i za kupovinu u objektima Trafika, ili je to samo za Darkwood? Prosi put sam posle isteka tih mesec i+ dana, platio knjigu #2 1960din. sa VCkartica popustom od 30%, sa obracunavanjem cene od 2800dindzi...
Dakle, bicu narednih par dana u Kagujevcu pa sam nameran da kupim #3 kao i hronike, naravno, ukoliko ih nabasam u nekoj od one dve trafike, ali nisam u toku da li u ovom predvidjenom popust-periodu cena od 1800 vazi i za trafike, ili ce da mi drpe jos 2x po 160 dindzi preko:o) ?
Unapred Hvala na ljubaznom odgovoru, takodje ljubaznog i pride informisanog forumasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/03/2012 : 16:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Nisam u potpunosti upucen sa svim detaljima u vezi popusta sa predvidjenim rokom, pa bih da pitam: da li cena od 1800 dinara prvih mesec dana vazi i za kupovinu u objektima Trafika, ili je to samo za Darkwood? Prosi put sam posle isteka tih mesec i+ dana, platio knjigu #2 1960din. sa VCkartica popustom od 30%, sa obracunavanjem cene od 2800dindzi...
Dakle, bicu narednih par dana u Kagujevcu pa sam nameran da kupim #3 kao i hronike, naravno, ukoliko ih nabasam u nekoj od one dve trafike, ali nisam u toku da li u ovom predvidjenom popust-periodu cena od 1800 vazi i za trafike, ili ce da mi drpe jos 2x po 160 dindzi preko:o) ?
Unapred Hvala na ljubaznom odgovoru, takodje ljubaznog i pride informisanog forumasa.

Samo DW i AF (i striparnice koje saradjuju sa promo akcijom), u trafike je puna cena pa popus'.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/03/2012 : 13:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jel ima kakvih vijesti kada ce uvoz?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 30/03/2012 : 14:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
U obe Kragujevacke trafike stigla po jedna knjiga, hronike nisu stigle, a naravno ni u jednoj od dostupnih knjiga ne bejase postera. Pazarih #3 i iskopirase mi racun kao potvrdu, jer, nadam se da cu i poster moci vec nekako da obezbedim prvom prilikom kada budem posetio Darkwood...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/03/2012 : 15:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
kolko vidim na DW, nisu Hronike uopste stigle u Trafike

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1586 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 30/03/2012 : 19:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

jel ima kakvih vijesti kada ce uvoz?

Na facebook stranici knjižare Palach piše:

"Potvrđeno od strane Darkwooda da će uvoz krenuti 3. ili 4. travnja. Robu očekujemo par dana nakon toga. :D"

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2871 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/03/2012 : 21:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Da, trebalo bi tjekom 4. mjeseca. Ala ce to stici robe.. Puno Veselog, Darkwoodove ljepote, pa Greystorm, Cassidy, Brendon, verovatno Svet duhova itd.. Meni je ok .

Taylor.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000