Author |
Topic  |
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 18/03/2012 : 20:20:43
|
quote: Originally posted by Andrej
quote: Originally posted by Cromwell
Odlično, sviđa mi se ovaj kontinuitet izlaženja - taman, ni prebrzo ni presporo. I ovaj poster je super ideje za još lakše ufuravanje u taj svijet. Još kad bi se dijelio uz svaki primjerak bilo bi super 
Kako to misliš? Šta ne ide poster uz svaki primjerak? Ja sam ih dobio uz prva dva broja pa zato pitam....
Zajeb, zanemarite . Sad sam ga pitao- dobio je ali i prešutio  |
Bok, kako si.
|
 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1591 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 18/03/2012 : 21:11:39
|
quote: Originally posted by Andrej
Odlično, sviđa mi se ovaj kontinuitet izlaženja - taman, ni prebrzo ni presporo. I ovaj poster je super ideje za još lakše ufuravanje u taj svijet. Još kad bi se dijelio uz svaki primjerak bilo bi super 
Kako to misliš? Šta ne ide poster uz svaki primjerak? Ja sam ih dobio uz prva dva broja pa zato pitam....
Zajeb, zanemarite . Sad sam ga pitao- dobio je ali i prešutio 
Dobro,već sam se zabrinuo |
"War will cease when we refuse to fight" |
 |
|
Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
|
Zlix
Senior Member

.jpg)
Serbia
1895 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
Posted - 24/03/2012 : 10:07:10
|
quote: Originally posted by Zlix
quote: Originally posted by Zagor i Chico
Zna netko otprilike koliko će ovih knjiga izaći?
Mozda oko 50 
Hahhahahahaha  |
 |
|
Zlix
Senior Member

.jpg)
Serbia
1895 Posts
|
dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts
Member since 23/01/2003 |
Posted - 26/03/2012 : 22:23:24
|
Upravo mi je prijatelj prije pola sata sa poslovnog puta u Beogradu donio HRONIKE i DIVLJI MAČ. Genijalno i nevjerojatno jeftino.Nažalost prvi put da nisam dobio poster.Zanima me na koji ga način mogu nabaviti ovdje u Zagrebu?Unaprijed hvala na odgovoru. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 27/03/2012 : 09:00:42
|
Pusti mejl na info@darkwood.co.rs
Verovatno će moći preko Asteroida da se to sredi, ali da ne pričam napamet. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Whetherpine
Average Member

Croatia
548 Posts
Member since 15/07/2010 |
|
dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts
Member since 23/01/2003 |
Posted - 27/03/2012 : 21:23:43
|
[quote]Originally posted by Djole
Pusti mejl na info@darkwood.co.rs
Verovatno će moći preko Asteroida da se to sredi, ali da ne pričam napamet. super!znao sam da će se pronaći neko riješenje.unaprijed zahvaljujem.Bilo bi dobro kad bi uz 30.broj Divljeg mača pored postera kao poklon išla i nekakva polica s čeličnim nosačima s obzirom da se ova moja već sad savija pod težinom ovog ,,čudovišnog ,,izdanja  |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 28/03/2012 : 07:50:16
|
quote: Originally posted by Whetherpine
Kad ide isporuka stripova za Asteroid...?
i mene zanima. kada ce uvoz? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Zlix
Senior Member

.jpg)
Serbia
1895 Posts
Posted - 28/03/2012 : 08:50:21
|
Stigao poster! Evo sa DW foruma:
quote: Originally posted by Sloba
Narode uz izvinjenje svima koji su vec kupili knjigu, obavestavam vas da ce od sutra posle 15h plakat biti u prodavnici (potrudicemo se da sto pre dostavimo i u Alan Ford), pa kad vas put nanese do striparnica, uzimte sta vam pripada. Nema mesta zurbi, jer postera ima pedesetak vise nego knjiga, a svako dobija samo po jedan, tako da nece nestati, pa uklopite uzimanje istog kada biste inace svratili do DW, ili AF, da ne gubite vreme samo radi toga.
To je sinoc okaceno, dakle vec danas ko ima priliku moze da pokupi poster Ili ako ste cekali da narucujete dok ne stigne poster, eto sad mozete  |
IG: @bricktoygrapher |
Edited by - Zlix on 28/03/2012 08:52:04 |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 28/03/2012 : 19:42:35
|
A sta cemo mi koji smo knjigu kupili u Trafikama ? Ja sam kod prve dve knjige imao poster,i samo slusao o drugim kupcima koji su se zalili,skoro da im nisam poverovao da nisu imali poster u knjizi.Kada sam u utorak u trafici u Kraljevu imao dve Knjige Konana ni jedna nije imala poster.Kakvo razocarenje,malo mi je i smesno da neko ko zaduzi knjige i postere nema obavezu i da za njih odgovara. Sve u svemu osetio sam ukus razocarenja!!! |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1671 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 28/03/2012 : 19:50:41
|
A mi što smo uzeli preko distributera u susjednim zemljama? Konkretno, ja sam uzeo kod Hogara u BiH. Ima li izgleda da se pošalju posteri Hogaru - on ima evidenciju ko je uzeo knjigu? |
Elvis has just left the building! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 28/03/2012 : 21:07:57
|
Ko je kupio knjigu 3 bez postera preko Trafika, neka se javi na info@darkwood.co.rs, probaćemo da organizujemo nešto.
Ko je kupio knjigu 3 bez postera od partnera u inostranstvu, verovatno će moći kod tih istih distributera da preuzme poster, probaćemo da sredimo i to. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 28/03/2012 : 22:18:28
|
quote: Originally posted by Djole
Ko je kupio knjigu 3 bez postera preko Trafika, neka se javi na info@darkwood.co.rs, probaćemo da organizujemo nešto.
Ko je kupio knjigu 3 bez postera od partnera u inostranstvu, verovatno će moći kod tih istih distributera da preuzme poster, probaćemo da sredimo i to.
A sta je s onima koji su kupili Knjigu 2 bez postera? U inostranstvu. |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 28/03/2012 : 22:41:34
|
Kad, gde, kod koga, i koje obrazloženje je dao prodavac što nema postera?
Ajmo malo detaljnije, jer ovako uopšteno nema smisla. |
 |
|
Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts
Member since 05/07/2011 |
Posted - 29/03/2012 : 12:27:13
|
quote: Originally posted by REJS
A sta cemo mi koji smo knjigu kupili u Trafikama ? Ja sam kod prve dve knjige imao poster,i samo slusao o drugim kupcima koji su se zalili,skoro da im nisam poverovao da nisu imali poster u knjizi.Kada sam u utorak u trafici u Kraljevu imao dve Knjige Konana ni jedna nije imala poster.Kakvo razocarenje,malo mi je i smesno da neko ko zaduzi knjige i postere nema obavezu i da za njih odgovara. Sve u svemu osetio sam ukus razocarenja!!!
Nije niko zaduzio, nije odmah isao poster uz knjigu, vec je tek juce javljeno da je stigao. Nije niko ukrao poster u Trafici... |
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb. |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 29/03/2012 : 16:30:55
|
Nisam u potpunosti upucen sa svim detaljima u vezi popusta sa predvidjenim rokom, pa bih da pitam: da li cena od 1800 dinara prvih mesec dana vazi i za kupovinu u objektima Trafika, ili je to samo za Darkwood? Prosi put sam posle isteka tih mesec i+ dana, platio knjigu #2 1960din. sa VCkartica popustom od 30%, sa obracunavanjem cene od 2800dindzi... Dakle, bicu narednih par dana u Kagujevcu pa sam nameran da kupim #3 kao i hronike, naravno, ukoliko ih nabasam u nekoj od one dve trafike, ali nisam u toku da li u ovom predvidjenom popust-periodu cena od 1800 vazi i za trafike, ili ce da mi drpe jos 2x po 160 dindzi preko:o) ? Unapred Hvala na ljubaznom odgovoru, takodje ljubaznog i pride informisanog forumasa. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/03/2012 : 16:50:17
|
quote: Originally posted by docA
Nisam u potpunosti upucen sa svim detaljima u vezi popusta sa predvidjenim rokom, pa bih da pitam: da li cena od 1800 dinara prvih mesec dana vazi i za kupovinu u objektima Trafika, ili je to samo za Darkwood? Prosi put sam posle isteka tih mesec i+ dana, platio knjigu #2 1960din. sa VCkartica popustom od 30%, sa obracunavanjem cene od 2800dindzi... Dakle, bicu narednih par dana u Kagujevcu pa sam nameran da kupim #3 kao i hronike, naravno, ukoliko ih nabasam u nekoj od one dve trafike, ali nisam u toku da li u ovom predvidjenom popust-periodu cena od 1800 vazi i za trafike, ili ce da mi drpe jos 2x po 160 dindzi preko:o) ? Unapred Hvala na ljubaznom odgovoru, takodje ljubaznog i pride informisanog forumasa.
Samo DW i AF (i striparnice koje saradjuju sa promo akcijom), u trafike je puna cena pa popus'. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 30/03/2012 : 14:41:12
|
U obe Kragujevacke trafike stigla po jedna knjiga, hronike nisu stigle, a naravno ni u jednoj od dostupnih knjiga ne bejase postera. Pazarih #3 i iskopirase mi racun kao potvrdu, jer, nadam se da cu i poster moci vec nekako da obezbedim prvom prilikom kada budem posetio Darkwood... |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 30/03/2012 : 15:07:56
|
kolko vidim na DW, nisu Hronike uopste stigle u Trafike |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Vorador
Senior Member

Croatia
1586 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 30/03/2012 : 19:20:18
|
quote: Originally posted by mamlaz
jel ima kakvih vijesti kada ce uvoz?
Na facebook stranici knjižare Palach piše:
"Potvrđeno od strane Darkwooda da će uvoz krenuti 3. ili 4. travnja. Robu očekujemo par dana nakon toga. :D"
 |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2871 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 30/03/2012 : 21:55:45
|
Da, trebalo bi tjekom 4. mjeseca. Ala ce to stici robe.. Puno Veselog, Darkwoodove ljepote, pa Greystorm, Cassidy, Brendon, verovatno Svet duhova itd.. Meni je ok . |
Taylor. |
 |
|
Topic  |
|