hvala , kupovina kod vas na koji nacin ide , ja sam do sada isao usmenim putem , putem telefona i uplatom , da li kod vas ide prijava na sajt i narudzba putem korpe , do sada nisam nikada suradjivao na taj nacin
Nema na čemu.. S obzirom da smo sada zavrsili i integraciju online placanja karticom direktno na sajtu, a i radi veče kontrole i lakše realizacije, najjednostavnija je varijanta da se registrujete u par koraka, i izvrsite narudzbu i placanje putem korpe.. Ako imate nekih želja ili upita slobodno se obratite putem kontakt forme na samom sajtu, rado ćemo Vam izači u susret i pomoći.
Pa do danas ste trebali imati barem odradjenu naslovnicu,necete valjda cekat posljednji dan da nesto postavite,deset-petnaest dana brzo ce proletit,ne stampa se zadnji dan ni dnevne novine i one se odstampaju dan prije. Sta cete sa Zagorom ,jese li ista skontali?
Pa do danas ste trebali imati barem odradjenu naslovnicu,necete valjda cekat posljednji dan da nesto postavite,deset-petnaest dana brzo ce proletit,ne stampa se zadnji dan ni dnevne novine i one se odstampaju dan prije. Sta cete sa Zagorom ,jese li ista skontali?
Da li Vama nešto specijalno znači što ćete danas vidjeti naslovnicu? ili za 10-15 dana kako kažete? Mislimo da smo prilično fer u odnosu sa čitateljima, i da davanje bilo kakvih informacija, koje nisu sigurne, ne pomaže ni Vama ni nama. Za dnevne novine u BiH svašta bi se moglo reči, pa i za štampanje istih :) Za Zagora smo skontali, kao što je ranije rečeno, krenut će u toku godine (da sad ne lupamo datume)..
Da sada budemo precizniji, u toku godine očekuju nas u izdanju Agarthi Comicsa:
Magični Vjetar Martin Mystere Sakriveno lice Zagor Napoleon Jan Dix Sighma Oči i tama ...
Ovaj deo me vec puno vise zanima, obzirom da pva 4 i poslednji Romanzi a fumetti vec imam u drugim izdanjima Hoce li biti i ostalih, u prvom redu Dragonero?
Kupujem sve navedeno. Mislio sam da preskočim Zagora, ali ste me pridobili ovim najavama. Zanima me šta li se krije iza ove 3 tačke???????
Pa red bi bio ovaj s nasih avatara Njega bih kupovao bez obzira na dupliranje, dovoljan razlog bi bile Galepove naslovnice Jos kad bi bila nuova ristampa, pa da bude unutra i Villina ilustracija
Super najave, mi već sjedimo na iglama, a kako smo ušli u travanj (kraj ožujka se spominjao kao vrijene vatrenog krštenja Magičnog!) bilo bi lijepo kad nas ne bi predugo "rajcali"!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Kupujem sve navedeno. Mislio sam da preskočim Zagora, ali ste me pridobili ovim najavama. Zanima me šta li se krije iza ove 3 tačke???????
Pa red bi bio ovaj s nasih avatara Njega bih kupovao bez obzira na dupliranje, dovoljan razlog bi bile Galepove naslovnice Jos kad bi bila nuova ristampa, pa da bude unutra i Villina ilustracija
gospodo agarti obratite paznju na pomenuti avatar!e to se trazi!