Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/03/2012 : 22:37:55
|
puknu ljudi i za puno manje stvari. al samo ti nastavi ,zanima me šta si zamislia do kraja
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dupli
Senior Member
Croatia
1037 Posts
Member since 26/11/2009 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Posted - 31/03/2012 : 22:55:51
|
quote: Originally posted by dupli
Evo ja bi postupija isto ka Mario. Jel sad OK, Iwoode? Kužiš, ima nas redikula.
da, ima dosta redikula po svitu. ali jedna je stvar bit redikul pa sjebat sebe,a nešto sasvim drugo je bit redikul pa sjebat druge. da je Mario iša sam pljačkat ,pa da je napravia ovo još bi moglo i proč. ovako je sjeba i ovu trojicu.kužiš ti mene?
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Member since 27/09/2004 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Cuvam starudije
Senior Member
1926 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Posted - 01/04/2012 : 23:47:59
|
quote: Originally posted by mcn
>ovako je sjeba i ovu trojicu.kužiš ti mene?
Ja amo kužim da je to dobro pripovjedanje i dosljedna karakterizacija. A to što ti navijaš za Štrunfove - pa ti je sad krivo jer je jasno da ne može otić nikamo nego u pizdu materinu - samo govori kako kako Torghal dobro radi posao.
mcn
dašta ,navijan za fk Štrunfove iz Bačke palanke. kako li si samo prokužia??? |
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8303 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Posted - 02/04/2012 : 22:23:11
|
sad če ih poludjeli mario sve poubijat |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 02/04/2012 : 23:55:34
|
Kolega torgale,malo mi je čudan ovaj potez da Mario kokne curu.Ipak,on je taj čije je dijete smrtno bolesno i koji je okrenut vjeri i njenim načelima - voli bližnjeg svog,ne ubij itd..Mislim da je taj njegov preokret trebalo dublje razraditi i po meni efektnije bi bilo da je recimo upucao dilera u koljeno ili već gdje a da nije ubio nikog.Nije mi logično da ubije dadilju,ne znam kako si zamislio nastavak priče ali ipak mislim da je rokanje trebao početi neko drugi od ekipe a ne Mario. |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 02/04/2012 23:59:16 |
|
|
goran split
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 21/09/2010 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
kriticni
New Member
Serbia
279 Posts
Member since 04/12/2009 |
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Posted - 03/04/2012 : 06:07:16
|
quote: Originally posted by bagi
Kolega torgale,malo mi je čudan ovaj potez da Mario kokne curu.Ipak,on je taj čije je dijete smrtno bolesno i koji je okrenut vjeri i njenim načelima - voli bližnjeg svog,ne ubij itd..Mislim da je taj njegov preokret trebalo dublje razraditi i po meni efektnije bi bilo da je recimo upucao dilera u koljeno ili već gdje a da nije ubio nikog.Nije mi logično da ubije dadilju,ne znam kako si zamislio nastavak priče ali ipak mislim da je rokanje trebao početi neko drugi od ekipe a ne Mario.
Ne znam da li imas djecu ali zamisli da tebi netko rece da ce ti silovat kcer i izrizat je i bacit pasima...kako bi ti reagira?...zasto si tako siguran da je puca u dadilju?Ne zaboravi da je ovo prvi put da Mario drzi oruzje u ruci...mozda je nisania u nekog drugog pa falia |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 03/04/2012 : 06:34:12
|
quote: Originally posted by Torghal
Kolega torgale,malo mi je čudan ovaj potez da Mario kokne curu.Ipak,on je taj čije je dijete smrtno bolesno i koji je okrenut vjeri i njenim načelima - voli bližnjeg svog,ne ubij itd..Mislim da je taj njegov preokret trebalo dublje razraditi i po meni efektnije bi bilo da je recimo upucao dilera u koljeno ili već gdje a da nije ubio nikog.Nije mi logično da ubije dadilju,ne znam kako si zamislio nastavak priče ali ipak mislim da je rokanje trebao početi neko drugi od ekipe a ne Mario.
Ne znam da li imas djecu ali zamisli da tebi netko rece da ce ti silovat kcer i izrizat je i bacit pasima...kako bi ti reagira?...zasto si tako siguran da je puca u dadilju?Ne zaboravi da je ovo prvi put da Mario drzi oruzje u ruci...mozda je nisania u nekog drugog pa falia
upravo tako...ja bih svoje dijete odrobijao bez problema,ako znam da će je to spasit smrti... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 03/04/2012 : 08:00:54
|
quote: Originally posted by globinjo
Ne znam da li imas djecu ali zamisli da tebi netko rece da ce ti silovat kcer i izrizat je i bacit pasima...kako bi ti reagira?...zasto si tako siguran da je puca u dadilju?Ne zaboravi da je ovo prvi put da Mario drzi oruzje u ruci...mozda je nisania u nekog drugog pa falia
upravo tako...ja bih svoje dijete odrobijao bez problema,ako znam da će je to spasit smrti...
+1 |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 03/04/2012 : 08:55:44
|
quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by globinjo
upravo tako...ja bih svoje dijete odrobijao bez problema,ako znam da će je to spasit smrti...
+1
Dobro sad,ovi suvišni komentari u vezi djece ne vode ničemu.Dakako da bih bio u stanju svašta uraditi jer i ja sam otac dvoje mališana.A i kad bi došlo do takve situacije kao što je opisano gore poklonio bih mu metak prvo u međunožje a onda u čelenku iz point blank situacije. Krivo ste me shvatili,uopće nisam kritizirao negativno torgalov rad jer čovjek radi fantastične stvari no jako je nezahvalno davati mišljenja ovako u hodu čitajući tablu po tablu i upao sam u tu zamku.Moguće je da je Mario opalio bez veze.To bi imalo smisla. |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 03/04/2012 10:28:19 |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 03/04/2012 : 09:21:20
|
Dobro sad,ovi suvišni komentari u vezi djece ne vode ničemu.Dakako da bih bio u stanju svašta uraditi jer i ja sam otac dvoje mališana.A i kad bi došlo do takve situacije kao što je opisano gore poklonio bih mu metak prvo u međunožje a onda u čelenku is point blank situacije. Krivo ste me shvatili,uopće nisam kritizirao negativno torgalov rad jer čovjek radi fantastične stvari no jako je nezahvalno davati mišljenja ovako u hodu čitajući tablu po tablu i upao sam u tu zamku.Moguće je da je Mario opalio bez veze.To bi imalo smisla.
Ja nisam ni mislio da si negativno kritizirao Torgalov rad. Imaš vlastiti način viđenja situacije i to je u redu. No ja ipak mislim da Mario nije opalio bez veze. Mislim da je on u jednom bunovnom extra stresnom stanju tako da definitivno nije sav svoj. Opalio je jer je pukao, opalio je jer ne razmišlja kao prije, ne osječa (se) kao prije i više ni sam ne zna što je ispravno i što bi sad nakon svega trebao napraviti. Pokušao je ko čovjek s čovjekom razgovarati sa kretenom dilerom i ovaj ga je brutalno odjebao govoreći mu šta će mu raditi sa kčerkom i Mario je sad gotov. On je sad totalno pukao i pucao je ne razmišlajući o posljedicama. Eto, to je moje viđenej situacije. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 03/04/2012 : 10:19:45
|
Kako ovo ide, vidim da mi nema druge nego i Štrumfove kupiti kada izađu u tiskanom izdanju. Bravo Mr. T., radi dalje po svome i ignoriraj komentatore (uključujući i mene). |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 03/04/2012 : 10:36:39
|
Ljudi više ne mogu izrazit ni mišljenje, a da ih se ne poklopi u startu...strašno..tako i tako će svi pocrkavat u stripu.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Topic |
|