forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Moj strip-Strumfovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/03/2012 : 22:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
puknu ljudi i za puno manje stvari.
al samo ti nastavi ,zanima me šta si zamislia do kraja

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1037 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 31/03/2012 : 22:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
Evo ja bi postupija isto ka Mario.
Jel sad OK, Iwoode?
Kužiš, ima nas redikula.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/03/2012 : 22:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dupli

Evo ja bi postupija isto ka Mario.
Jel sad OK, Iwoode?
Kužiš, ima nas redikula.

da, ima dosta redikula po svitu. ali jedna je stvar bit redikul pa sjebat sebe,a nešto sasvim drugo je bit redikul pa sjebat druge.
da je Mario iša sam pljačkat ,pa da je napravia ovo još bi moglo i proč.
ovako je sjeba i ovu trojicu.kužiš ti mene?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 01/04/2012 : 11:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.84
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/04/2012 : 14:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>ovako je sjeba i ovu trojicu.kužiš ti mene?

Ja amo kužim da je to dobro pripovjedanje i dosljedna karakterizacija. A to što ti navijaš za Štrunfove - pa ti je sad krivo jer je jasno da ne može otić nikamo nego u pizdu materinu - samo govori kako kako Torghal dobro radi posao.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1926 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 01/04/2012 : 17:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ja nemam primedbe na scenario, samo bih predlozio ritam od 2 ili 3 table dnevno.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 01/04/2012 : 20:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.85
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/04/2012 : 23:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>ovako je sjeba i ovu trojicu.kužiš ti mene?

Ja amo kužim da je to dobro pripovjedanje i dosljedna karakterizacija. A to što ti navijaš za Štrunfove - pa ti je sad krivo jer je jasno da ne može otić nikamo nego u pizdu materinu - samo govori kako kako Torghal dobro radi posao.

mcn

dašta ,navijan za fk Štrunfove iz Bačke palanke.
kako li si samo prokužia???

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 02/04/2012 : 20:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.86

Tabla br.87
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8303 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 02/04/2012 : 20:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
samo je bilo pitanje ko će ga popit

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/04/2012 : 22:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
sad če ih poludjeli mario sve poubijat

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/04/2012 : 23:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
e ovo mi se svidja vise. bravo torgale

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/04/2012 : 23:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ps. ne sljivi lwuda, pokusava samo stici savica po postovima:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 02/04/2012 : 23:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Kolega torgale,malo mi je čudan ovaj potez da Mario kokne curu.Ipak,on je taj čije je dijete smrtno bolesno i koji je okrenut vjeri i njenim načelima - voli bližnjeg svog,ne ubij itd..Mislim da je taj njegov preokret trebalo dublje razraditi i po meni efektnije bi bilo da je recimo upucao dilera u koljeno ili već gdje a da nije ubio nikog.Nije mi logično da ubije dadilju,ne znam kako si zamislio nastavak priče ali ipak mislim da je rokanje trebao početi neko drugi od ekipe a ne Mario.

Wtf?

Edited by - bagi on 02/04/2012 23:59:16
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 03/04/2012 : 00:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote

zanemari ove komentare

stršljen spašen
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/04/2012 : 00:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goran split

zanemari ove komentare

Bogme ih zanemari, čim ih uzrujavaš znači da je dobro.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/04/2012 : 01:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
torg,ne obadaji ih...ako im se ne sviđa,nek nacrtaju nešto svoje...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

kriticni
New Member

Serbia
279 Posts

Member since 04/12/2009

Posted - 03/04/2012 : 01:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kriticni a Private Message  Reply with Quote
Ja na sve ovo velim MRAK!!!

www.deviantart.com/kriticni
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 03/04/2012 : 06:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Kolega torgale,malo mi je čudan ovaj potez da Mario kokne curu.Ipak,on je taj čije je dijete smrtno bolesno i koji je okrenut vjeri i njenim načelima - voli bližnjeg svog,ne ubij itd..Mislim da je taj njegov preokret trebalo dublje razraditi i po meni efektnije bi bilo da je recimo upucao dilera u koljeno ili već gdje a da nije ubio nikog.Nije mi logično da ubije dadilju,ne znam kako si zamislio nastavak priče ali ipak mislim da je rokanje trebao početi neko drugi od ekipe a ne Mario.

Ne znam da li imas djecu ali zamisli da tebi netko rece da ce ti silovat kcer i izrizat je i bacit pasima...kako bi ti reagira?...zasto si tako siguran da je puca u dadilju?Ne zaboravi da je ovo prvi put da Mario drzi oruzje u ruci...mozda je nisania u nekog drugog pa falia
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/04/2012 : 06:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Ne znam da li imas djecu ali zamisli da tebi netko rece da ce ti silovat kcer i izrizat je i bacit pasima...kako bi ti reagira?...zasto si tako siguran da je puca u dadilju?Ne zaboravi da je ovo prvi put da Mario drzi oruzje u ruci...mozda je nisania u nekog drugog pa falia

upravo tako...ja bih svoje dijete odrobijao bez problema,ako znam da će je to spasit smrti...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/04/2012 : 08:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

upravo tako...ja bih svoje dijete odrobijao bez problema,ako znam da će je to spasit smrti...

+1

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/04/2012 : 08:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

+1

Dobro sad,ovi suvišni komentari u vezi djece ne vode ničemu.Dakako da bih bio u stanju svašta uraditi jer i ja sam otac dvoje mališana.A i kad bi došlo do takve situacije kao što je opisano gore poklonio bih mu metak prvo u međunožje a onda u čelenku iz point blank situacije. Krivo ste me shvatili,uopće nisam kritizirao negativno torgalov rad jer čovjek radi fantastične stvari no jako je nezahvalno davati mišljenja ovako u hodu čitajući tablu po tablu i upao sam u tu zamku.Moguće je da je Mario opalio bez veze.To bi imalo smisla.

Wtf?

Edited by - bagi on 03/04/2012 10:28:19
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/04/2012 : 09:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro sad,ovi suvišni komentari u vezi djece ne vode ničemu.Dakako da bih bio u stanju svašta uraditi jer i ja sam otac dvoje mališana.A i kad bi došlo do takve situacije kao što je opisano gore poklonio bih mu metak prvo u međunožje a onda u čelenku is point blank situacije. Krivo ste me shvatili,uopće nisam kritizirao negativno torgalov rad jer čovjek radi fantastične stvari no jako je nezahvalno davati mišljenja ovako u hodu čitajući tablu po tablu i upao sam u tu zamku.Moguće je da je Mario opalio bez veze.To bi imalo smisla.

Ja nisam ni mislio da si negativno kritizirao Torgalov rad. Imaš vlastiti način viđenja situacije i to je u redu.
No ja ipak mislim da Mario nije opalio bez veze. Mislim da je on u jednom bunovnom extra stresnom stanju tako da definitivno nije sav svoj. Opalio je jer je pukao, opalio je jer ne razmišlja kao prije, ne osječa (se) kao prije i više ni sam ne zna što je ispravno i što bi sad nakon svega trebao napraviti. Pokušao je ko čovjek s čovjekom razgovarati sa kretenom dilerom i ovaj ga je brutalno odjebao govoreći mu šta će mu raditi sa kčerkom i Mario je sad gotov. On je sad totalno pukao i pucao je ne razmišlajući o posljedicama.
Eto, to je moje viđenej situacije.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 03/04/2012 : 10:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Kako ovo ide, vidim da mi nema druge nego i Štrumfove kupiti kada izađu u tiskanom izdanju.
Bravo Mr. T., radi dalje po svome i ignoriraj komentatore (uključujući i mene).

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2012 : 10:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ljudi više ne mogu izrazit ni mišljenje, a da ih se ne poklopi u startu...strašno..tako i tako će svi pocrkavat u stripu..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000