Al ovde sve pršti od najava. Jedva čekam da vidim kako će sve to ići, puno vam sreće želim. Drago mi je za 'Oči i tama' i pre svega za MV i MM od prvog broja, nadam se da ću moći da pratim bar ta izdanja.
Pa vi onda recite cemu tolike najave, a toliko je još ne ispunjenih želja.. :)
Evo ja ću biti skroman i tražiti da u roku od godinu dana uzmete prava za Nathana i to za ovaj navodni reboot od #250. Ako je već najavljen srpski izdavač za granderistampu od početka, vi bi mogli ovo.
I bio bi, garantiram, pun pogodak, kako za redovne čitatelje tako i za vojsku novih koji bi se sigurno priključili.
također puno sreće želim novim nakladnicima kao i dobru nakladu// dobro je da strip živi, ali je i vrijeme da i BiH živne sa svojim izdanjima... ________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR Novi Dylan DOG na kioscima
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
3 eura, bit će oko 25-30 kn kod nas znači. Ništa, uzet ću par brojeva prvih sigurno da vidin oće mi se svidit i ako bude dobro, nastavljamo! Koliko ono Magični ima epizoda sve skupa?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
3 eura, bit će oko 25-30 kn kod nas znači. Ništa, uzet ću par brojeva prvih sigurno da vidin oće mi se svidit i ako bude dobro, nastavljamo! Koliko ono Magični ima epizoda sve skupa?
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ako je vjerovati današnjem kursu Hrvatske narodne banke 3 eura je 22,50 Kn..