forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 103

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 01/04/2012 : 05:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Instalirao Starcraft opet. Klasika je klasika, makar izgubio ivota malo na tome po ko zna koji put. :D

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 01/04/2012 : 17:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Prešao Need for speed Pro street. Trke su po mom guštu, tj kratke 3-4 kruga, razni driftovi, eventi... Ima i puno iritantnih elemenata kao što su animacije prije trke i nakon totalnog sudara koje su stalno iste i nedaju se prekinuti. Drago mi je da nije bilo endurance trka kao na gran turizmu, jer su mi takve dosadne. Sve u svemu ok trka, igrao sam i bolje.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 05/04/2012 : 10:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Molio bi prijedloge za igrice za klince. Stariji (7) igra, manji (3) gleda i kajla.
Lego serijale su odradili, igraju Wormse i World of Goo, ali mali traži neku "igru gdje ubija vanzemaljce".
Prijedlozi ne moraju biti striktno vanzemaljski.

itsyourworldyoucanchangeit

Edited by - alen on 05/04/2012 10:42:24
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1565 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 05/04/2012 : 11:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

Molio bi prijedloge za igrice za klince. Stariji (7) igra, manji (3) gleda i kajla.
Lego serijale su odradili, igraju Wormse i World of Goo, ali mali traži neku "igru gdje ubija vanzemaljce".
Prijedlozi ne moraju biti striktno vanzemaljski.

Evo par:
-jazz jackrabbit 2
-cobalt

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 05/04/2012 : 12:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Imas ovog novog Raymana, "Rayman Origins", to bi im moglo biti interesantno. http://en.wikipedia.org/wiki/Rayman_Origins

Ili igrica "Warp" http://en.wikipedia.org/wiki/Warp_%282012_video_game%29

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 15/04/2012 : 01:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Pokušao prelaziti Forzu 2, i došao sam negdje do pola, ali su mi već dosadile jedno te iste staze i nekvalitetni protivnici. Samo nabace brdo turnira sa 7-8 dosadnih krugova po utrci. Znam da je ovo simulacija, ali i za jednu simulaciju previše sporo i dosadno za moj ukus. Inače sam prešao jučer Assassins creed 1. Odlična grafika, fenomenalan otvoreni svijet, ali pred kraj postaje monotono i dosadno. Mrzim kad se ne mogu prekinuti dosadne animacije. Dakle nije loša igrica ali sada ponovo nakon 2 godine ispočetka prelazim assassins creed 2. Duja je duplo bolja od jedinice, guštam ju ponovo prelaziti. Igra se i Fifa 12 kad dolete frendovi.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/04/2012 : 11:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
PES 6

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 16/04/2012 : 12:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Evo zašto ću pasti ispite...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/04/2012 : 23:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Gotov ME3, toliko o tome "par meseci".

Kakva prica, kakva avantura. Ni Zagor mu nije ravan. Najbolja igra modernog doba (mislim na celu fransizu).

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/04/2012 : 14:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Inace, igra li netko HIS (Heroes In the Sky)?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 21/04/2012 14:03:55
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 21/04/2012 : 22:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Instalirao Starcraft opet. Klasika je klasika, makar izgubio ivota malo na tome po ko zna koji put. :D

Ja ga nikad nisam uninstalira, kompovi su se minjali, operacijski sustavi, al uvik je starcraft bia instaliran...i hamachi...pa po piksi ko ce da dobije.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 22/04/2012 : 01:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Prešao sam Assassins creed 2 po drugi put, samo ovaj put temeljitije, prelazio sam i večinu dodatnih misija. Super igra! Također odlična priča i zanimljive zagonetke.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 22/04/2012 : 02:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Igra li netko C&C Kanes Wrath preko Hamachia?

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1565 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 22/04/2012 : 11:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Kakva prica, kakva avantura. Ni Zagor mu nije ravan. Najbolja igra modernog doba (mislim na celu fransizu).

I ja kažem
Najbolja igra (serijal) ikada..
Evo trojku sam riješio već drugi put...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/04/2012 : 12:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

quote:

I ja kažem

Koji kraj si uzeo na trojci ?

Ja sam uzeo paragon end (control). Ne znam sta seru toliko o tome, pa jebote, mi na balkanu barem imamo jaku tradiciju zrtve i herojstva. Meni bilo super.

Ipak, i pored cinjenice da je ME3 super, ME2 nekako ostaje zenit fransize - meni barem.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1565 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 22/04/2012 : 13:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I ja kažem

Ja sam uzeo paragon end (control). Ne znam sta seru toliko o tome, pa jebote, mi na balkanu barem imamo jaku tradiciju zrtve i herojstva. Meni bilo super.

Ipak, i pored cinjenice da je ME3 super, ME2 nekako ostaje zenit fransize - meni barem.

Šta se tiće dvojke u pravu si,definitivno je najbolji dio serijala, ali samo zato što sam imao veći osjećaj slobode i kontrole negoo u trećem dijelu...
Što se tiće kraja,kod prvog prelaska sam uzeo onaj "synthesis" kraj a drugi put sam uzeo "control".
Četvrti kraj se može ostvariti jedino ukoliko imaš original igru pa igraš multiplayer, jer ti se onda bodovi iz multiplayera dodaju na ove iz singleplayera te samo tako možeš preć onaj potrebni bodovni prag (effective military strenght od 4000)

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7870 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/04/2012 : 13:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I ja kažem

Seru zato što god ti odabereš i kako god si igra igru uvik dobiješ isti kraj, samo u drugoj boji. A Bioware je prije igre obećavao kako se upravo to neće dogoditi i kako će biti različitih krajeva. I ništa nije objašnjeno nego naprasno završeno.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1565 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 22/04/2012 : 13:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
To baš i nije tako...
Postoje 4 moguća kraja i svi su različiti..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/04/2012 : 13:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam imao EMS 3900 npr. u singleplayeru.

Multi igram malo-pomalo, ali ne mogu reci da me zanima destroy kraj, jer mi je neprihvatljivo da se uniste svi mass relayi, gethi i EDI. Takodje mi je neprirodno da Shepard prezivi.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/04/2012 : 13:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Objasnjenje stize u onom najavljenom DLCu.

Mada, meni je barem sve jasno, kroz igru povezes cinjenice.

U trojci mozda nema slobode kao u dvojci, ali je ratna atmosfera nesto sto mi se izuzetno svidelo. Takodje, uzivao sam u integraciji svih likova koje sam upoznao u 1 i 2.

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1565 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 22/04/2012 : 14:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Da,integracije likova su super,pogotovo ako si odigrao sve DLC-ove i ako su ti svi likovi preživjeli dvojku...
Napisao si da te ne zanima destroy kraj zbog toga jer se unište svi relayi,ali oni se unište svaki put,tj.bez obzira koji kraj odabereš...
No meni je ipak najdraži ovaj control kraj...

Edited by - Andrej on 22/04/2012 14:10:09
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/04/2012 : 14:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napisao si da te ne zanima destroy kraj zbog toga jer se unište svi relayi,ali oni se unište svaki put,tj.bez obzira koji kraj odabereš...

Charon relay prezivi, samo se deaktivira. Takodje ako obratis paznju, u control kraju iz relaya u relay se ispaljuje plavi zrak, u destroy/synth crveni.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/04/2012 : 14:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
I da, svi su mi preziveli ME2, i svi DLC su odigrani.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 24/04/2012 : 17:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
"Hearts of Iron 2" - jedna od najzabavnijih strategija koju sam igrao. Još jedan biser iz "Paradoksove" kuhinje. (Obavezno isprobajte i "Caiserreich" mod, napravljen od strane korisnika - riječ je o alternativnoj istoriji u kojoj su Centralne sile odnijele pobijedu u Velikom ratu.)
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 27/04/2012 : 12:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Resident Evil 5 - The Mercenaries

Frend i ja smo otključali sve igrive likove, pa sada preko split screena prelazimo sve levele iz početka. Uživancija!
Go to Top of Page
Page: of 103 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000