...a svim patchevima, dva manuala, soundtrackom, avatarima...treba li vam bolja pozivnica da još jednom odigrate najbolju igru svih vremena i čujete INK SPOTSE i MAYBE?...ne ne ovo nije možda ovo je stvarno - WWW.GOG.COM a vi kako hoćete....
(hm; postoji li nacin na koji nisam zavrsio Fallout 1........mozda da ovaj put probam sa svim fajterskim skillovima na minimum, inteligencijom i srecom na 1)
Najjaci serijal ikad(pritom mislim na F1 i F2). Prvi put kad sam prelazio F1 aktivirao sam onu bombu i zbrisao, mastera nisam ni vidio :). U drugom prelasku s meelee likom, dodjem do mastera i natjeram ga da ubije sam sebe, pas mater koji kraj igre, koji zavrsetak, master sa ona tri glasa uff.
Mislim da sam F1 presao preko 30-tak puta, a F2 i preko 50. Evo upravo na kickstarteru traje kampanja za Wasteland 2, donirao sam i jedva cekam 2013 i izlazak igre.
Ovaj serijal, uz planescape torment, arcanum, baldurs gate, system shock, deus ex= vrhunac cRPG-a
Najjaci serijal ikad(pritom mislim na F1 i F2). Prvi put kad sam prelazio F1 aktivirao sam onu bombu i zbrisao, mastera nisam ni vidio :). U drugom prelasku s meelee likom, dodjem do mastera i natjeram ga da ubije sam sebe, pas mater koji kraj igre, koji zavrsetak, master sa ona tri glasa uff.
Mislim da sam F1 presao preko 30-tak puta, a F2 i preko 50. Evo upravo na kickstarteru traje kampanja za Wasteland 2, donirao sam i jedva cekam 2013 i izlazak igre.
Ovaj serijal, uz planescape torment, arcanum, baldurs gate, system shock, deus ex= vrhunac cRPG-a
potpisujem sve, osim Arcanuma i Baldurs gatea....U Arcanumu je gejmplej bio preretardiran (magic useri su bili nenormalno nebalansirani), a BG mi je imao bezveznu pricu i apsolutno nezanimljive questove....
Al zato Planescape...uf....to nije igra, to je interaktivni roman i to kakav
Ako neko ima legalnu kopiju igre The Witcher 2: Assassins of Kings, moze sa GOG.com besplatno da skine kopiju Enhanced Edition, verzije koja donosi kojekakva poboljsanja i dodatne quest-ove.