forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Moj strip-Strumfovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 07/04/2012 : 20:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.93
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/04/2012 : 21:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
jpm

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 08/04/2012 : 15:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.94
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 08/04/2012 : 20:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.95

Tabla br.96
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 09/04/2012 : 20:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.97
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/04/2012 : 21:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Uhh, cekao sam ovu tablu. Torghale "kasnis" 15-30 minuta od uobicajenog vremena!
Ajmo strumfovi: "Take the money and run!"

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 09/04/2012 : 21:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Uhh, cekao sam ovu tablu. Torghale "kasnis" 15-30 minuta od uobicajenog vremena!

Skoro je nije danas ni bilo...na svakom stripu pa tako i na ovom me uhvati sa vrimena na vrime neka kriza kad mi se cini da sve to nista ne valja(mislim na scenarij ne na crtez,za njega znam da je los) i dodje mi da odustanem od svega ali eto neki vrag mi ne da mira pa opet nastavim dalje.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 09/04/2012 : 21:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>uhvati sa vrimena na vrime neka kriza

Da te ne uhvati, ne bi valjalo.

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/04/2012 : 21:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Skoro je nije danas ni bilo...na svakom stripu pa tako i na ovom me uhvati sa vrimena na vrime neka kriza kad mi se cini da sve to nista ne valja(mislim na scenarij ne na crtez,za njega znam da je los) i dodje mi da odustanem od svega ali eto neki vrag mi ne da mira pa opet nastavim dalje.

Nemoj se saliti! Ovo nam je postao kao ritual, da svakodnevno vidimo sto ide dalje. Zavrsio si 97 tabli, najbolje bi bilo da pred zadnjom tablom kazes dosta i ne zavrsis strip! I ne samo to, mislim da potices i druge autore da stavljaju ovdje svoje (odlicne) radove kao MarkoDj.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2012 : 22:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da ti slučajno nije palo napamet odustat

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/04/2012 : 22:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ako te uvati kriza pošalji mi pm pa ti ja dan savjet za nastavak.
no problemo amigo

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/04/2012 : 23:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Znači, scenario radiš "u letu" s puno improvizacije. Mislia san da ga imaš unaprid napravljenog....

Trljam ruke.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 10/04/2012 : 01:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
samo molim te nemoj lwooda slušat! :)

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2012 : 02:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ja čekam kraj cijele priče da iznesem svoje mišljenje...da kako je ken2 izjavio, momak ne bi odustao na pol puta, na uštrb većine čitalaca..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 10/04/2012 : 06:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Ja čekam kraj cijele priče da iznesem svoje mišljenje...da kako je ken2 izjavio, momak ne bi odustao na pol puta, na uštrb većine čitalaca..

Cini mi se da ti nisi medju tom vecinom...osim toga vec si ga sad iznia jer po ovim tvojim rjecima ispada da bi ja odusta cim bi cua tvoje misljenje.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 10/04/2012 : 06:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Nema straha,kad nisam odusta ni na jednom stripu prije,necu ni na ovom.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2012 : 11:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Cini mi se da ti nisi medju tom vecinom...osim toga vec si ga sad iznia jer po ovim tvojim rjecima ispada da bi ja odusta cim bi cua tvoje misljenje.

Pa nije me uopće strah da bi zato ti odustao, nego me više strah ekipe s palicama koja čeka iza ugla i napada čim neko napiše išta drugo osim hvalospjeva..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 10/04/2012 : 16:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Pa nije me uopće strah da bi zato ti odustao, nego me više strah ekipe s palicama koja čeka iza ugla i napada čim neko napiše išta drugo osim hvalospjeva..

Pa iskreno meni je draze cut konstruktivnu kritiku nego da me neko hvali bez argumenata.Npr.ja postujem Alexovu kritiku jos tamo kod Dubravke,covik je reka iskreno sta misli,iznia je argumente i sta je iza toga.Vise bi volia da me i ti iskreno iskritiziras nego da pogadjas sta ce se unaprid desit u stripovima,da se svadjas sa Cuvam starudije po mom topicu i slicno.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2012 : 16:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa iskreno meni je draze cut konstruktivnu kritiku nego da me neko hvali bez argumenata.Npr.ja postujem Alexovu kritiku jos tamo kod Dubravke,covik je reka iskreno sta misli,iznia je argumente i sta je iza toga.Vise bi volia da me i ti iskreno iskritiziras nego da pogadjas sta ce se unaprid desit u stripovima,da se svadjas sa Cuvam starudije po mom topicu i slicno.

Kritika će kao šta sam rekao doć kad završiš strip, jer ovako nemam potpunu priču.
Ne znam zašto bi ti smetalo ako neko pokuša pogodit šta će bit slijedeće u stripu. To tako i tako samo ti znaš. Osim toga, nisam jedini koji pokušava pogodit tako da...
Nisam se svađao s CS nego je lik upao u tvoj topik s ciljanom namjerom da me isprovocira, taj dan je to napravio na par topika.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2012 : 16:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Nisam se ja svadjao sa njim, vec sam mu samo rekao da prestane da glumi mamu svima na forumu i daje svima kritike i savete, a onda kad mu neko odgovori da ne pocinje da kuka i zove moderatore.

Čekaj Okićeni Frižideru, opet si došao provocirat i popit nekoliko verbalnih šamara, da bi kasnije s palcem u ustima brisao svoje postove.
Ajde, lijepo prestani spamat i vrati se u grobarski topik di ti je i mjesto..

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 10/04/2012 : 16:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Ovo je zadnje sta sam tia,da se opet pocnete svadjat.A valjda ti jos nisam oprostia sta si pogodia kraj Dubravke,na taj nacin si vjerovatno nekima upropastia citanje stripa.Ostali falivaju pa mi to ne smeta,ti cesto nesto i pogodis pa me to vise smeta:)
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 10/04/2012 : 16:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam se ja svadjao sa njim, vec sam mu samo rekao da prestane da glumi mamu svima na forumu i daje svima kritike i savete, a onda kad mu neko odgovori da ne pocinje da kuka i zove moderatore.
Inace strip je odlican, batali kritike i guraj sam dalje kako si i zamislio, jer ako budes ispunjavao zelje sto se scenarija tice, ode sve dodjavola.

Scenarij je u glavi vec prije slozen tako da se ne brini,ispunjavam samo svoje zahtjeve.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1926 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 10/04/2012 : 16:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ne vredi tebi pricati, ocigledno ti ovaj forum sluzi za lecenje frustracija iz realnog zivota, ali za to postoje psiholozi, ja nisam kompetentan da ti pomognem. Idi malo do tvog omiljenog topika gde se forumasi predstavljaju, pogledaj neku sliku muskarca i smirices se.
Ako imas jos nesto da mi kazes, slobodno posalji PM, ne zelim da spamujem coveku topik, a iz istog razloga sam i obrisao svoje stare komentare.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2012 : 17:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je zadnje sta sam tia,da se opet pocnete svadjat.A valjda ti jos nisam oprostia sta si pogodia kraj Dubravke,na taj nacin si vjerovatno nekima upropastia citanje stripa.Ostali falivaju pa mi to ne smeta,ti cesto nesto i pogodis pa me to vise smeta:)

A-ha, u tom je riječ, pa mogao si javit, evo neću više pogađat..
Inače zasmetalo me samo kako su neki napali lwooda i bagija zbog kritike, a ljudi su samo iznjeli svoje mišljenje, ništa zlonamjerno. E sad, ja ne znam kolko te kritike utječu na razvoj priče u tvojoj glavi, možda te zbune i samo odmažu, a možda pomažu. Rekao si da scenarij već imaš, al eto možda te neko može samo zbunit i uzrokovat blokadu, a to baš ne bi htjeli. Zato mislim da je najbolje bilokakve kritike iznjet tek na kraju.
Zanimljivo je gledat kako ti crtež postepeno napreduje iz stripa u strip...znači praksa čini svoje.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2012 : 17:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne vredi tebi pricati, ocigledno ti ovaj forum sluzi za lecenje frustracija iz realnog zivota, ali za to postoje psiholozi, ja nisam kompetentan da ti pomognem. Idi malo do tvog omiljenog topika gde se forumasi predstavljaju, pogledaj neku sliku muskarca i smirices se.

Opet svoj psihološki profil pripisuješ drugima.
Nezanimljiv si, naporan i očito ne baš previše inteligentan.
Daj više sjaši odavde i vrati se magnetima i hukanju na tribini.

Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000