forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Danas na TV-u
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 99

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/04/2012 : 00:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Možda su je naknadno sinkronizirali na RTL-u ili za DVD-distribuciju, ali u kinu je išla u originalu i takvu sam je jedinu gledao.

moguće...
ja sam samo četvrti dio gledao u originalu i sinkroniziran...ovo ostalo sve original.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/04/2012 : 07:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
vjerojatno da nema oskarom nagrađene pjesme ali i soundtracka Born Free ne bih tako lako povezao naslov s onim kako sam ja još od malena pamtio taj film - to je bila "Lavica Elza" i ništa drugo - i istini za volju nisam taj film gledao još od tih davnih (sedamdesetih,osamdesetih?) ali znam da u tom filmu nema nečega što bi moglo ne odoljeti zubu vremena i vjerujem da vas može razgaliti kao mene onda i nadam se iznova...ne samo radi nostalgije, priče o prijateljstvu uvijek su posebne a ova još i malo više jer je istinita
HTV2, 15:28
ŽIVJETI SLOBODNO
a do tad malo čarolije velikog Johna Barryja
http://www.youtube.com/watch?v=MhGeH07lo5M

Edited by - rommel on 09/04/2012 07:42:13
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/04/2012 : 14:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 21:35 na HTV 1, Juno, r. Jason Reitman, SAD, 2007.

Od 4 nominacije za Oscara nagrađena onim za najbolji izvorni scenarij, humorna romantična drama Jasona Reitmana ("Hvala što pušite", "Ni na nebu, ni na zemlji") priča je o pomalo ekscentričnoj 16-godišnjakinji Juno MacGuff (Ellen Page). Kad dozna da je već pri prvom seksu s povučenim i zbunjenim prijateljem Pauliejem Bleekerom (Michael Cera) ostala trudna, vrlo bistra i zrela Juno uz potporu roditelja odustane od pobačaja i odluči pronaći buduće usvojitelje svog djeteta. No donekle nezreli glazbenik Mark (Jason Bateman) i njegova brižna supruga Vanessa Loring (Jennifer Garner) možda i nisu najbolji izbor.

Oscarom ovjenčan scenarij bivše striptizete Diablo Cody obiluje slikovitim karakterima, životnim dijalozima i situacijama te duhovitim zapažanjima o životu i međugeneracijskim odnosima, a u vrijeme snimanja 20-godišnja Ellen Page ("Početak") savršeno glumi djevojku suočenu s teškim životnim odlukama, koja humorom i cinizmom prikriva strah i nesigurnost. Gledatelje mogu zasmetati pokoja mrvica patetike i već klišeiziran holivudski prikaz nezrelog muškarca kao infantilnog ljubitelja rocka i stripova koji će se prije odreći žene i djeteta nego omiljenog mu Fendera. Unatoč tome "Juno" je mali veliki film koji svakako treba pogledati.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/04/2012 : 12:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Noćas u 01:08 na HTV 1, Mrtav čovjek (Dead Man), r. Jim Jarmusch, SAD / Njemačka / Japan, 1995.

Nadrealistička egzistencijalna vestern-drama "Mrtav čovjek" Jima Jarmuscha priča je o pomalo naivnom mladiću znakovita imena William Blake (Johnny Depp) koji nakon smrti roditelja kreće prema gradu Machineu na Divljem zapadu, gdje ga navodno čeka posao knjigovođe. No kad se pokaže da je to radno mjesto već zauzeto, Blake će utočište pronaći kod bivše prostitutke Thel (Mili Avital), zbog koje će ubrzo dospjeti u središte spirale ljubomore, nasilja, osvete i smrti koja će i po njega završiti tragično. Neće mu pomoći ni to što je njegovo ime William Blake identično onom slavnog britanskog pjesnika, zbog čega će Indijanac Nitko (Gary Farmer) zaključiti da je mladić reinkarnacija velikog prethodnika.

Odlučivši se na iznimno poetičnu, dojmljivo atmosferičnu i impresivnom crno-bijelom fotografijom snimljenu reinterpretaciju holivudske mitologije vesterna, Jarmusch je ponudio iznimno šarmantan i suptilan kaleidoskop slika, zvukova i osjećaja za čiju je slojevitost i puninu podjednako zaslužan i snimatelj Robby Müller ("Mistery Train", "Do kraja svijeta"), redateljev čest suradnik.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/04/2012 : 12:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 20:05 i u 01:35 na Novoj Tv, Suze boga Sunca (Tears of the Sun), r. Antoine Fuqua, SAD, 2003.

Građanski rat i krvavo etničko čišćenje potresaju Nigeriju, zemlju u kojoj su pobunjenici pobili predsjedničku obitelj. U evakuaciji stanovništva sudjeluju i američke vojne jedinice, među kojima je i ona grubog poručnika Watersa (Bruce Willis). On je iskusan marinac čiji je zadatak spasiti temperamentnu Lenu Kendricks (Monica Bellucci), američku liječnicu koja pomaže izbjeglicama. Taj se zadatak isprva čini rutinskom misijom, sve dok doktorica Kendricks ne odbije napustiti 70-ak ranjenih i bolesnih ljudi...

Atraktivni prizori borbi i efektan vizualni dizajn ne uspijevaju prikriti svu klišeiziranost i trivijalnost propagandističke akcijske ratne drame Antoinea Fuque («Dan obuke»).

Edited by - Johnny Difool on 14/04/2012 12:47:03
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/04/2012 : 12:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 20:00 na RTL-u, Svemogući Evan (Evan Almighty), r. Tom Shadyac, SAD, 2007.

Nastavak hita «Svemogući Bruce», komercijalno najuspješnijeg filma Jima Carreya, redateljski ponovo potpisuje Tom Shadyac («Luckasti profesor»), a u naslovnoj ulozi nastupa sve traženiji Steve Carell («Mala miss Amerike»). Ovog puta u središtu zbivanja je novopečeni kongresmen Evan Baxter (Carell), bivši TV voditelj te brižni suprug i otac trojice sinova, koji odluči poštenim bavljenjem politikom popraviti svijet. Međutim, ubrzo mu se obrati sam Bog (Morgan Freeman), koji od Evana zatraži da pred skori potop sagradi repliku Noine arke.

Nenametljiva Shadyacova režija, mjestimice razmjerno uspješno kreiranje duha filmova legendarnog Franka Capre, nekoliko uistinu duhovitih sekvenci i raspoloženi nastupi Carella, oskarovca Morgana Freemana i Lauren Graham («Gilmoreice») vrline su djela koje opterećuju ozbiljne mane. Pored neuvjerljivog fingiranja etičkog i političkog angažmana, problematični su odveć dobrodušan protagonist te nemaštovito iskorištavanje potencijalno vrlo zabavnih situacija. U cjelini je riječ tek o osrednjem, ali pohvalno nepretencioznom i umjereno duhovitom filmu.

Edited by - Johnny Difool on 14/04/2012 12:54:53
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/04/2012 : 13:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 21:50 na RTL-u, Tropska grmljavina (Tropic Thunder), r. Ben Stiller, SAD / Velika Britanija / Njemačka, 2008.

Satirična akcijska komedija producenta, redatelja («Zoolander») i glumca Bena Stillera («Noć u muzeju»), priča je o akcijskoj zvijezdi Tuggu Speedmanu, peterostrukom oskarovcu Kirku Lazarusu i komičaru Jeffu Portnoyu, glumcima zamrlih karijera koji odavno nisu snimili hit. Kad se nađu na setu ratne drame pričom smještene u Vijetnamu, temperamentni Tugg, u crnca transformiran Kirk, o drogama ovisan Jeff i dvojica njihovih kolega neočekivano će shvatiti da se usred azijske džungle bore protiv pravih krijumčara droge.

Nerijetko urnebesna satira ismijava holivudski star-sistem, ekscentrične producente (Tom Cruise), narcisoidne redatelje i nepodnošljivo tašte glumce za malo slave spremne na sve. Uz duhovita verbalna prepucavanja efektno se ironiziraju hitovi «Vod smrti», «Kišni čovjek», «Rambo» itd. Nažalost, posrijedi je predug film koji pati od dosta praznog hoda i ponavljanja, ponešto nepotrebnog vulgarnog humora i loše režiranih akcijskih scena. Ipak, sasvim dobra zabava je zajamčena!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/04/2012 : 16:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Suze Boga Sunca su vrlo dobar filmič

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/04/2012 : 19:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam ga jednom i tada mi nije legao, a poslije mi se nije dalo. Tada me vrlo iritirala idealizirana no u osnovi licemjerna priča o američkoj vojnoj i humanitarnoj pomoći Nigeriji.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/04/2012 : 19:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
apsolutno, film je užasan...gledal ga u Opatiji na ljetnoj pozornici i sva sreća da jesam pa sam užival u zvezdanom nebu. Ono na platnu je bilo nezanimljivo gledati a čitati dijaloge/monologe uvredljivo!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 14/04/2012 : 21:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Više me zanima ova serija:

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/04/2012 : 22:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ja sam pogledao TV seriju u vezi Titanica...
nije baš nešto moram priznat.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/04/2012 : 12:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni se serija Titanic prilično sviđa. Scenarist je Julian Fellowes koji potpisuje izvrsni Downton Abbey, a dobar je koncept vremenski skokovite naracije kojom nas se najprije upoznaje s pojedinim likovima, onda idemo na samu katastrofu, pa ćemo opet malo natrag na upoznavanje (novih) likova, a pri tome nikad ne znamo koji će od njih poginuti a koji ostati živi.
Vidjet ćemo večeras drugu epizodu...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/04/2012 : 12:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Danas u 15:09 i večeras u 00:37 na HTV 1, Brewsterovi milijuni (Brewster´s Millions), r. Walter Hill, SAD, 1985.

Sredovječni Montgomery «Monty» Brewster (Richard Pryor) nižerazredni je i ne osobito daroviti igrač bejzbola koji s menadžerom Charleyem Peglerom (Jerry Orbach) i kolegom Spikeom Nolanom (John Candy) mašta o utakmici sa slavnim New York Yankeesima. No Monty ne zna da je nedavno umro njegov bogati i zagonetni rođak, koji mu je preko odvjetnika J.D. Donalda (Joe Grifasi) i drugih anonimnih «dobrotvora» odlučio ostaviti veliku sumu novca. Želi li doći do 300 milijuna dolara, Monty tijekom 30 dana ne smije potrošiti niti centa od povjerenih mu 30 milijuna...

Pokojni Richard Pryor ("Niti čujem, niti vidim") i John Candy ("Avioni, vlakovi, automobili") u dosta solidnoj i zabavnoj komediji uglednog Waltera Hilla ("48 sati"), adaptaciji romana Barra McCutcheona prema kojem su scenarij napisali Timothy Harris i Herschel Weingord ("Kolo sreće").

Edited by - Johnny Difool on 15/04/2012 12:17:45
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/04/2012 : 12:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Danas u 14:04 na HTV 2, Nešto za sjećanje (An Affair to Remember), r. Leo McCarey, SAD, 1957.

Premda je riječ o ponešto inferiornom prepravku redateljeva izvrsnog filma "Ljubavna afera" s Charlesom Boyerom i Irene Dunne iz 1939. godine, humornu romantičnu dramu "Nešto za sjećanje" Lea McCareya ("Pačja juha" s braćom Marx!) ipak vrijedi preporučiti. Ne samo zbog zasluženih oskarovskih nominacija za uistinu sjajnu fotografiju Miltona R. Krasnera ("Sve o Evi", "Kako je osvojen Divlji zapad"), najbolju kostimografiju, glazbu i izvornu pjesmu, nego i zbog činjenice da je suscenarist veliki Delmer Daves, autor brojnih kultnih vesterna, kao i zbog vrlo raspoloženih nastupa Caryja Granta i Deborah Kerr. Posrijedi je nepretenciozna, šarmantna, lepršava i lako gledljiva priča o bogatom playboyu Nickieju Ferranteu (Grant) koji na prekooceanskom putničkom brodu upozna privlačnu i romantičnu bivšu pjevačicu Terry McKay (Kerr). Među njima se očekivano rađa ljubav, no nevolja je u tome što je Nickie zaručen za bogatu nasljednicu Nevu Patterson (Lois Llark)...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/04/2012 : 12:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 22:50 na HTV 2, Tommy, r. Ken Russell, Velika Britanija, 1975.

Temeljena na hit-albumu Petea Townshenda i benda The Who iz 1969. godine, rock-opera "Tommy" glasovitog Kena Russella ("Demoni") jedna je od najpopularnijih glazbenih drama svih vremena koja uglavnom zasluženo uživa kultni status. Poznat kao redateljski ekscentrik koji je čitave ekipe svojih filmova "mučio" iscrpljujućim dugotrajnim traganjima za savršenim madrealnim kadrovima i idealnom glazbom, Russell je "Tommy" koncipirao kao vizualno i zvučno impresivnu, no značenjski odveć pojednostavnjenu i pomalo predugu kritiku hipokrizije organizirane religije. No priča o mladom Tommyju, sinu samohrane majke Nore kojem je otac poginuo u ratu i kojeg majka podiže uz pomoć rođaka Franka Hobbsa (Oliver Reed), ujedno i svog ljubavnika zbog čega će mladić doživjeti nervni slom i dospjeti kod psihijatra (Jack Nicholson), svakako zaslužuje preporuku.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/04/2012 : 15:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni se serija Titanic prilično sviđa. Scenarist je Julian Fellowes koji potpisuje izvrsni Downton Abbey, a dobar je koncept vremenski skokovite naracije kojom nas se najprije upoznaje s pojedinim likovima, onda idemo na samu katastrofu, pa ćemo opet malo natrag na upoznavanje (novih) likova, a pri tome nikad ne znamo koji će od njih poginuti a koji ostati živi.
Vidjet ćemo večeras drugu epizodu...

e vidiš, upravo to što si sad rekao meni najviše i smeta.jednostavno ima previše likova, a nikome od njih nije posvećeno baš previše pažnje ("screen time") nego se stalno vrti tamo-amo, tamo-amo...da budem iskren, nisam zapamtio skoro nikoga osim onih koji su temeljeni na stvarnim osobama (John Jacob Ashtor IV, Jack Thayer etc.). o radnji da ne govorim. previše ubrzano, već nakon prvih pola sata prve epizode se događa sudar sa santom leda. trebali su stvarno malo tu cijelu radnju bolje zrihtat i malo više poradit na razradi likova.

znam tko je scenarist al mi to uopće nije važno. pored toga, "Downton Abbey" ne gledam.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/04/2012 : 18:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Mislim da brzaš sa zaključcima jer smo odgledali tek prvu od 4 epizode, pa seriji vrijedi dati šansu i u tome što govoriš. Vjerujem da u nastavcima slijedi detaljnije i podrobnije upoznavanje likova prije udara u santu, baš kao i razrada njihovih sudbina nakon toga. Pretpostavljam da "središnjih" likova ne bi smjelo biti više od 20-ak, iz različitih klasa i s različitih razina broda, i da bi se tu trebale razvijati i uslojavati osobne i obiteljske (melo)drame. Ali bumo vidli već večeras...

P.S. Šteta što ne gledaš Downton Abbey, riječ je o raskošno produciranoj klasičnoj dramskoj seriji kakve se danas zapravo više i ne snimaju, obiteljskoj sagi koja je istodobno i prikaz sumraka britanske aristokracije neposredno prije, za vrijeme i pretpostavljam nakon WWI. Ako ti se svidio meni izvrstan Altmanov Gosford Park, te ako ti se svidio Ivoryjev Na kraju dana, i ovo bi ti odlično leglo jer je svojevrsni križanac ova dva filma. Julian Fellowes je upravo scenarist Gosford Parka, pa sličan blago humorni i rubno satirični prikaz klasne stratifikacije imaš i ovdje.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/04/2012 : 18:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da brzaš sa zaključcima jer smo odgledali tek prvu od 4 epizode, pa seriji vrijedi dati šansu i u tome što govoriš. Vjerujem da u nastavcima slijedi detaljnije i podrobnije upoznavanje likova prije udara u santu, baš kao i razrada njihovih sudbina nakon toga. Pretpostavljam da "središnjih" likova ne bi smjelo biti više od 20-ak, iz različitih klasa i s različitih razina broda, i da bi se tu trebale razvijati i uslojavati osobne i obiteljske (melo)drame. Ali bumo vidli već večeras...

nitko nije rekao da seriji neću dati šansu, ovo je tek uvod. ali nije ispalo onako kako sam se nadao.

quote:
P.S. Šteta što ne gledaš Downton Abbey, riječ je o raskošno produciranoj klasičnoj dramskoj seriji kakve se danas zapravo više i ne snimaju, obiteljskoj sagi koja je istodobno i prikaz sumraka britanske aristokracije neposredno prije, za vrijeme i pretpostavljam nakon WWI. Ako ti se svidio meni izvrstan Altmanov Gosford Park, te ako ti se svidio Ivoryjev Na kraju dana, i ovo bi ti odlično leglo jer je svojevrsni križanac ova dva filma. Julian Fellowes je upravo scenarist Gosford Parka, pa sličan blago humorni i rubno satirični prikaz klasne stratifikacije imaš i ovdje.

odmah da ti kažem: ne gledam baš britanske serije. one koje mogu pogledat su: Mućke, mr. Bean i nešto od Monty Pythonovaca.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 15/04/2012 : 19:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan
odmah da ti kažem: ne gledam baš britanske serije. one koje mogu pogledat su: Mućke, mr. Bean i nešto od Monty Pythonovaca.

pogledaj, zanimljiva je zbog sveprisutnih povijesnih zanimljivosti koje su uklopljene odlično. Nije ni blizu Altmanu (osim po približnom vremenu radnje), ali vrlo solidno režirana serija s odličnim ulogama...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/04/2012 : 23:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

pogledaj, zanimljiva je zbog sveprisutnih povijesnih zanimljivosti koje su uklopljene odlično. Nije ni blizu Altmanu (osim po približnom vremenu radnje), ali vrlo solidno režirana serija s odličnim ulogama...

gledao sam drugu epizodu i u biti je jasna poanta. sve se u biti vrti oko tog pogleda na tu katastrofu iz perspektive raznih likova. s time da su se u ovoj sad epizodi pojavili neki od onih koji su bili u prethodnoj, tako da se u biti cijela ta stvar isprepliće. što na kraju krajeva nije loše.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/04/2012 : 08:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by dosada

gledao sam drugu epizodu i u biti je jasna poanta. sve se u biti vrti oko tog pogleda na tu katastrofu iz perspektive raznih likova. s time da su se u ovoj sad epizodi pojavili neki od onih koji su bili u prethodnoj, tako da se u biti cijela ta stvar isprepliće. što na kraju krajeva nije loše.

ma ne samo to, aludiral sam na sitnice poput određenih izuma koji se tad javljaju a uklopljeni su u radnju.....reakcije na struju, telefon, ravnalo za kosu i sl.!

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/04/2012 : 12:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Druga epizoda otklanja nejasnoće i sumnje iz prve, još nekoliko likova se svrhovito uvodi i stvara se izgleda kompaktna cjelina u kojoj će ključna zbivanja biti prikazana iz vizura više njih. Produbljuju se neke obiteljske drame i ljubavne priče, a izraženija je i socijalna odnosno klasna komponenta. Sve skupa ide u prilično dobrom smjeru.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/04/2012 : 13:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
do samog kraja drži visoku kvalitetu...odgledal ju prije koji mjesec do kraja!

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/04/2012 : 10:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 23:30 na Novoj Tv, U tuđoj koži (Taking Lives), r. D.J. Caruso, SAD / Australija / Kanada, 2004.

Kada montrealski detektivi Leclair (Tchéky Karyo) i Paquette (Olivier Martinez) u lovu na opakog serijskog ubojicu zatraže pomoć «profilera», pridruži im se atraktivna Illeana Scott (Angelina Jolie), FBI-jeva stručnjakinja za psihološko profiliranje zločinaca. Illeana je posebno izučena agentica snažno izražene intuicije, kojoj oko ubrzo zapne za naočitog ključnog svjedoka, slikara i trgovca umjetninama Jamesa Costu (Ethan Hawke). Dok s Costom započinje ljubavnu vezu, Illeana shvaća da sve možda i nije onakvo kakvim se čini...

Za ulogu u klišeiziranom i predvidljivom, no ipak podnošljivom psihološkom trileru D.J. Carusoa («Sve za lovu»), osrednjoj adaptaciji romana Michaela Pyea, oskarovka Angelina Jolie je ne sasvim zasluženo nominirana za Zlatnu malinu.

Go to Top of Page
Page: of 99 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000