ipak je to samo još jedan bonelli reprint. ništa novo i značajno u svijetu stripa.
Prvi izdavač u jednoj državi je značajna činjenica.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
iskrene čestitke i nadam se da ta 3 evra znaće da dolazi i na SLO kioske... sretno i divim vam se na hrabrosti...podržka od tellera kupovinom...prvom prigodom.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
]Prvi izdavač u jednoj državi je značajna činjenica.
Za koga?Meni nije.
Onda reci da se ništa značajno nije promijenilo u tvom svijetu, a ne u svijetu stripa.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Pa valjda je dosta i to je sto je ovo novi izdavacki pocetak jednog od najboljih Bonelli serijala, a pojavljuje na kioscima barem u jednoj ex-Yu drzavi, a u drugima u striparnicama, za sve ljude koji nisu nabavili Libellusovo izdanje. Sto ces vise!
Da se razumijemo, ja sam od pocetka poceo uzimati Libellusovo izdanje tako da cu s njim i zavrsiti, ali za one koji nisu, ovo im je velika vijest! A stripofilima koji zive u Bosni i Hercogovini ovo mora da je praznik.
U nekim slucajevima je ipak bolje ne davati nikakvo misljenje, pogotovo ako je to misljenje uglavnom negativno. Pesimisti nek sebi otvore novi "I don't give a fuck" topic i neka tamo komentiraju.
Naoštrile se kite bez razloga. Napali ste čovjeka koji je rekao svoje mišljenje. 1. Stvarno je nebitno odakle strip dolazi i ko ga objavljuje. Ako mi se sviđa - kupujem. 2. Za mene je puno jači argument ako neko kaže "MV je reprintani Bonelli i tek kad nešto novo izađe onda ima da slavimo" od onog vašeg "to je prvi strip BH izdavača". Big deal, pa imamo već stripove na kioscima godinama.
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Poštujem ja vaša mišljenja, ali onda se može lijepo reći "to nije ništa značajno za mene", a ne "nije ništa značajno za svijet stripa". Mene zaboli neka stvar za bilo čija izdanja npr. Nathan Nevera jer ga i ne čitam, ali onome tko ga voli je značajna vijest da ga neki novi izdavač počne izdavati, možda od nekog broja koji na našem području dosad nije izlazio nikako.
Naoštrile se kite bez razloga. Napali ste čovjeka koji je rekao svoje mišljenje. 1. Stvarno je nebitno odakle strip dolazi i ko ga objavljuje. Ako mi se sviđa - kupujem. 2. Za mene je puno jači argument ako neko kaže "MV je reprintani Bonelli i tek kad nešto novo izađe onda ima da slavimo" od onog vašeg "to je prvi strip BH izdavača". Big deal, pa imamo već stripove na kioscima godinama.
Pa ja sam i pozdravio to što ste rekli vaše cijenjeno mišljenje. To je sasvim OK da izneseš mišljenje, međutim ovdje se evidentno radi o minimiziranju jedne zaista važne činjenice da se u BiH, poslije toliko vremena javlja izdavač (bilo kakvog) stripa, što može doprinjeti razvoju strip kulture u zemlji. I čemu takav vokabular - pa i ostali iznose svoje mišljenje.
Da se razumijemo, ja sam od pocetka poceo uzimati Libellusovo izdanje tako da cu s njim i zavrsiti, ali za one koji nisu, ovo im je velika vijest! A stripofilima koji zive u Bosni i Hercogovini ovo mora da je praznik.