forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/04/2012 : 21:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Ja kupujem sve od Bonellija sem Natana od svih izdavaca od VC do LL, pa nek kukam da se uspori. Malog rendzera imam do broja 35 i ne kukam da uspore, cak suprotno. Zasto bi neko ko moze da kupi zavisio od mene!? Nema logike. Neka oni izlaze, a vremenom...

Dokle bre više, će se hvališ po forumi da ne kupuješ od Bonellia samo Nathana

Dok ne izadje od Gadzinhanovca.

Da li si kupovao i Zagor pirate od Gadžihanovca? Sem Natana,naravno...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/04/2012 : 00:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cek, da li mi pricamo o izdavacima ili o kupcima?

Pa jedno bez drugog ne ide.
I ne vidim poentu da se samo objavljuje, pa kad se kupi, kupi.

Meni ne odgovara (a i većini drugih), jer to ne mogu da ispratim, što jelte rezultira i da izdavaču ne odgovara, jer to nema ko da kupi.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 01:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Ja kupujem sve od Bonellija sem Natana od svih izdavaca od VC do LL, pa nek kukam da se uspori. Malog rendzera imam do broja 35 i ne kukam da uspore, cak suprotno. Zasto bi neko ko moze da kupi zavisio od mene!? Nema logike. Neka oni izlaze, a vremenom...

Dokle bre više, će se hvališ po forumi da ne kupuješ od Bonellia samo Nathana

Dok ne izadje od Gadzinhanovca.

Da li si kupovao i Zagor pirate od Gadžihanovca? Sem Natana,naravno...

Jok! Pirate ne volEm pa cak ni od Gadžihanovca.

EDIT Ni Natana,naravno...

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 09/04/2012 01:28:32
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 01:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

A jbg! Ja vidim. Ako izlazi kupice oni koji ili imaju novaca ili oni koji sakupljaju mozda samo to izdanje i to je to. Ako ne izlaze, ne mogu ni oni da kupe. Jednostavno.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 09/04/2012 : 10:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Hajde da se mi vratimo temi, eto sad smo se malo izduhali pa dosta.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 09/04/2012 : 18:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Jbte, sad vidim na aukcijama tip nudi vec 8 brojeva ovog talijanskog kolorca. Pa oni ce za godinu dana izbaciti vise brojeva na trziste nego Ludens, Veseli i co. od osnivanja pa do tada.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 09/04/2012 : 21:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Jbte, sad vidim na aukcijama tip nudi vec 8 brojeva ovog talijanskog kolorca. Pa oni ce za godinu dana izbaciti vise brojeva na trziste nego Ludens, Veseli i co. od osnivanja pa do tada.

Da ali njihov tiraž je 45000 a Ludensov i VČ zajdeno iznosi 1500. Ako i toliko.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/04/2012 : 23:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A jbg! Ja vidim. Ako izlazi kupice oni koji ili imaju novaca ili oni koji sakupljaju mozda samo to izdanje i to je to. Ako ne izlaze, ne mogu ni oni da kupe. Jednostavno.

Novca mnogi nemaju, a samo jedno izdanje retko ko skuplja.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 10/04/2012 : 16:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Tako je! Kada bih kupio sve što želim od izdanja "Veselog Četvrtka","Darkwooda","Marketprinta","Fibre","Ludensa" i "Libellusa" trebao bi mi jedan ozbiljan kredit od banke...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/04/2012 : 23:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Bas zato i pricam da se treba odluciti za manje junaka i da ih treba forsirati. Sta mi znaci da imam sve zapoceto i nasta zavrseno.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/04/2012 : 23:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
A to bi dovelo do opadanja prodaje, jer bi svi srezali svoj spisak za kupovinu.
Ne vredi, nas koji kupujemo stripove je premalo, a stripovi su preskupi i jednostavno je nemoguće da stripovi idu nekim nenormalnim tempom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/04/2012 : 23:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako je! Kada bih kupio sve što želim od izdanja "Veselog Četvrtka","Darkwooda","Marketprinta","Fibre","Ludensa" i "Libellusa" trebao bi mi jedan ozbiljan kredit od banke...

Verovatno i trospratna zgrada u kojoj ne bi bilo mesta za porodicu koja bi se udobno smestila u garazi?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/04/2012 : 23:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bas zato i pricam da se treba odluciti za manje junaka i da ih treba forsirati. Sta mi znaci da imam sve zapoceto i nasta zavrseno.

Sta fali?
Mogo si lepo da imas npr. kompletnu kolekciju Belog Puta u kojoj nijedna edicija nije kompletna.
Eto, ja imao, super je to.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/04/2012 : 23:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to bi dovelo do opadanja prodaje, jer bi svi srezali svoj spisak za kupovinu.

Mislis da vecina nije odavno srezala svoj spisak za kupovinu?
Svi koje znam su sebi odredili prioritete i to prate.
Danas imas zilion izdavaca svih mogucih skola stripa. Nemoguce je to pratiti.
Zato sam skresao kolekciju na pola i sad pratim mnogo lakse ono sto sam resio da sacuvam.
U suprotnom, malo je falilo da puknem i odjebem i zajebem sve.
Ovako sam napravio kompromis i ne robujem vise potrebi da imam sve sto izlazi.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/04/2012 : 00:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ma daj, mislim cemu sakupljanje neceg, ako u startu znas da ga neces sakupiti narednih 30 godina!?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/04/2012 : 00:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma daj, mislim cemu sakupljanje neceg, ako u startu znas da ga neces sakupiti narednih 30 godina!?

Da ti gosti ne gledaju u prazne police, mogu da pomisle da ne citas ama bas nista.
Lepse izgleda kad imas od svaceg pomalo, deluje da imas sirinu
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 11/04/2012 : 15:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Verovatno i trospratna zgrada u kojoj ne bi bilo mesta za porodicu koja bi se udobno smestila u garazi?

Za takve slučajeve postoje letnja kuhinja i šupe...
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 21/04/2012 : 12:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Hajde, izasao je eto Tex debeljuca, neka me neko obraduje nekom dobrom vijescu o knjizi 18 KIZ. Svaka vijest je dobrodosla.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 21/04/2012 : 14:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Evo, dobra vest je da u VČ razmišljaju o novoj knjizi Zagora i to razmišljaju vrlo temeljito, na svakih sedam-osam meseci u proseku uhvati ih razmišljanje...

Edited by - vronski 2 on 21/04/2012 14:16:49
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 22/04/2012 : 10:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Evo, dobra vest je da u VČ razmišljaju o novoj knjizi Zagora i to razmišljaju vrlo temeljito, na svakih sedam-osam meseci u proseku uhvati ih razmišljanje...

Na kraju će ličiti na skulpturu "Mislilac" od Rodena...
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/05/2012 : 18:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Ima li kakva mikroinformacija kad ce 18ica za one kojima se fucka za Libellusa?
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11501 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/05/2012 : 18:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Potajno,se,nadam,da,ce,biti,najava,u,OP,

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 10/05/2012 : 22:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
sad rade mn 4 knjigu pa kad to zavrse onda ce i zagor 18 znaci negde krajem juna pocetkom jula
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 11/05/2012 : 14:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Ouha, daleko, ali nema veze. Hvala na informaciji.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/05/2012 : 12:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Načekaćemo se dotle...
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000