Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12500 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 09/04/2012 : 21:49:10
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by oakpeha
Kriv Mamić, kriv Marković...ljudi imaju svojih grešaka. Ali poslušajte samo ovog novog ministra Jovanovića i njegov jezik mržnje
Dečko jest bahat i neartikulisan, ali u njegovom verbalnom tepih-bombardovanju bivaju pogođene i prave mete.
Jezik mržnje je ono što je pričao Ante Čačić prije neki dan. Kakav govnar.
Šta je konkretno rekao? Gledao sam malo po netu ali nisam ništa primijetio. |
Have mercy |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 09/04/2012 : 23:17:00
|
i u idućih 37 godina,gledat će se ista ova lakrdija...maminjo će se smilovat pa će nam tu i tamo pustit titulu,čisto da ne svisnemo od tuge...otići će maminjo,i smećari marković i onaj šupak srebrić...doći će netko drugi,vidim već se za šefa hns-a gura smrad vrbanović i onaj ljigavac šuker(jebala te zlatna kopačka)i tvoj brand...nadam se da ću doživit da stoka koja je uništila hnl,stoka koja je besramno potkradala ostale klubove,hajduk najviše,završit tamo gdje joj je mjesto...čestitat ću dinamu kad osvoji s bodom ili dva razlike prvenstvo,kad to zasluži igrom,a ne da ih nose ljudi u crnom,te vrhuška zločinačke organizacije zvane hns...a do tada,da Bog da ispali u europi čim kročite u nju...i želim vam da i dalje sanjate zimovanje u europi...kad izvučete partizan ili zvezdu,ići ću pješke do sinja na zavit Gospi,samo da vas unakaze... ...hajduk živi vječno-dinamo do izbora... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12500 Posts
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 10/04/2012 : 07:19:01
|
globinjo rispekt!
isto kolko me sram kao dinamovca ovo kaj radi canjuga/mamić junajted zadnjih 20 godina i ja bi isto htio jedno pravo prvenstvo, al ne samo dinamo/hajduk kao oligopol a ostale da oderu za 30 bodova, nek se uključe u borbu i zagreb i rijeka(ak ne ispadne) i slaven i ostali koji svojim radom nekaj pokažu.
također, ove bedastoće tipa navijanje za naše klubove u europi; zajebi to.
niko sretniji od mene kad sam gledao masakre protiv dunafera, šelburna, debrecena, žiline, hake u gostima... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 11/04/2012 : 00:43:54
|
quote: Originally posted by djule
globinjo rispekt!
isto kolko me sram kao dinamovca ovo kaj radi canjuga/mamić junajted zadnjih 20 godina i ja bi isto htio jedno pravo prvenstvo, al ne samo dinamo/hajduk kao oligopol a ostale da oderu za 30 bodova, nek se uključe u borbu i zagreb i rijeka(ak ne ispadne) i slaven i ostali koji svojim radom nekaj pokažu.
niko sretniji od mene kad sam gledao masakre protiv dunafera, šelburna, debrecena, žiline, hake u gostima...
Ja kada Hajduk igra u europi navijam za hajduk isto kao i za Dinamo. Ali biti zagriženi navijač hajduka i onda se naslađivati porazima Dinama a tvoj klub ispada od različitih jazavac kao sto su dunafer, debercen,žilina... stvarno sebi uskače u trbuh. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/04/2012 : 01:57:44
|
quote: Originally posted by Tonka24
globinjo rispekt!
niko sretniji od mene kad sam gledao masakre protiv dunafera, šelburna, debrecena, žiline, hake u gostima...
Ja kada Hajduk igra u europi navijam za hajduk isto kao i za Dinamo. Ali biti zagriženi navijač hajduka i onda se naslađivati porazima Dinama a tvoj klub ispada od različitih jazavac kao sto su dunafer, debercen,žilina... stvarno sebi uskače u trbuh.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/04/2012 : 02:07:27
|
Ma sve što globinjo kaže drži vodu, ali istovremeno ne zvuči realno, jer sumnjam da bi tip poput globinja, ikad, bez obzira na uvjete, IKAD čestitao Dinamu na osvojenom prvenstvu, tako da sve što je reko automatski pada u vodu.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 11/04/2012 : 06:52:28
|
quote: Originally posted by globinjo
masakra protiv žiline i hake nije bilo...e sad,šta ti podrazumijevaš pod masakr...jedini masakr vani je bio protvi debrecena...shelbourne je dobio 2:0...mađari 3:0...od hake izgubili 2:1,protiv žiline je bilo 1:1...
ne masakr u smislu dinamo-lyon ili hajduk-debrecen već masakr u smislu ispadanja od poluamatera ili ekipa koja objektivno po tradiciji, igračima i sveukupnoj kvaliteti nemreju stat u istu rečenicu sa hajdukom. bar nisu mogli do nedavno. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 11/04/2012 : 08:44:08
|
quote: Originally posted by paro
Ma sve što globinjo kaže drži vodu, ali istovremeno ne zvuči realno, jer sumnjam da bi tip poput globinja, ikad, bez obzira na uvjete, IKAD čestitao Dinamu na osvojenom prvenstvu, tako da sve što je reko automatski pada u vodu..
Ni ja, mislim da bi se uvijek našlo nešto |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/04/2012 : 10:42:33
|
U Europi jedino prvak Gibraltara ima više od 7 naslova u nizu! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12500 Posts
Posted - 11/04/2012 : 12:42:45
|
quote: Originally posted by paro
Ma sve što globinjo kaže drži vodu, ali istovremeno ne zvuči realno, jer sumnjam da bi tip poput globinja, ikad, bez obzira na uvjete, IKAD čestitao Dinamu na osvojenom prvenstvu, tako da sve što je reko automatski pada u vodu..
Plus, radovao bi se naslovima Hajduka bilo kako da su osvojeni. I vjerovatno ne bi imao ništa protiv da Mamić vodi Hajduka |
Have mercy |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:08:35
|
globinjo rispekt!
Ja kada Hajduk igra u europi navijam za hajduk isto kao i za Dinamo. Ali biti zagriženi navijač hajduka i onda se naslađivati porazima Dinama a tvoj klub ispada od različitih jazavac kao sto su dunafer, debercen,žilina... stvarno sebi uskače u trbuh.
Samo se ti smiji, sebi se najviše smiješ. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:12:49
|
quote: Originally posted by tex2
U Europi jedino prvak Gibraltara ima više od 7 naslova u nizu!
Rosenborg,skonto,BATE,HJK,Prto...Provjeri malo. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:14:56
|
trenutno nitko nema 7 u nizu u Europi, osim gibraltarskog prvaka, na to sam mislio! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:24:03
|
trenutno nitko nema 7 u nizu u Europi, osim gibraltarskog prvaka, na to sam mislio!
Aha istina, krivo sam shvatio. Sto se tice smajlica, to ja ovako iz zafrkancije ništa sad da te sprdam |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:27:39
|
nema frke, i treba bit zezancija! |
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:35:56
|
nema frke, i treba bit zezancija!
Mislim da si prvi u ovom dijelu foruma, koji ne umišlja da ga sprdam ili da se svađam |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:39:01
|
teško
jel prvak giblartara ima u istoj ligi svoje rezerve i juniore i zovu se lokomotiva?
|
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Posted - 11/04/2012 : 13:42:46
|
svi mi imamo neki svoj način razmišljanja, ne treba se uvijek sve razumjeti, a još manje stalno planuti, baš i nisam neki Tex
nema frke, i treba bit zezancija!
Mislim da si prvi u ovom dijelu foruma, koji ne umišlja da ga sprdam ili da se svađam
|
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 11/05/2012 : 21:32:43
|
quote: Originally posted by makikatalinic
http://www.24sata.hr/nogomet/s-mrkim-medvjedom-na-tekmu-ulaznice-za-dinamo-po-5-kuna-265520
a joj,da nema dinama,nikad se ne bih grohotom nasmijao...koji luzeri
Hm, "luzeri" su ipak malo južnije.
luzeri su na jugu,da...na terenu su...ali u svemu ostalom smo bolji...a to vi nećete nikad imat da budete prvaci europe,dočekalo bi vas 25 tamburaša i 100 navijača... da je hajduk prvak dva put zaredom,sve bi gorilo...a da je prvak 7 puta zaredom,o tome neću ni pričat...
Slažem se, makar moram priznati da imam dojam da ne bi to bilo kao i prije. Nekako imam dojam da je malo i dolje atmosfera "sumorna" pomalo. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
Topic |
|