forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/04/2012 : 12:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by Lord Vader89

sto bre mafest nije tamo negde u julu recimo, ko jos pravi festivale u maju :( :D

Ovo je najljepši dio godine u Makarskoj. Nema neke gužve, turistička sezona tek počinje, vrijeme prekrasno... Za stripofile samo takav ambijent. :)

a znam, al za nas koji imamo ispite i druge akademske pizdarije, a koji smo istovremeno stripofili, to je najgori ambijent :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/04/2012 : 14:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Između stripa i faksa ti izabireš faks?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/04/2012 : 15:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
samo ti zajebavaj, doci ce i moje vreme!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/04/2012 : 16:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Tko čeka - dočeka

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/04/2012 : 00:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jao sutra bum postavil temu, nemam sad snage

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2012 : 10:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ODGOVORI NA NN-QUIZ DIO DRUGI!

1. C-09 nakon što preuzima novi ljudski identitet naziva se kako?
Aaron N. Stack (N as in Nathan)

2. Kako se zvao Nathanov sensei?
Li-Xiaolong, stari sensei Novog Shaolina (inače, mandarinsko ime Bruce Leeja napisano na pinyinu - Lǐ Xiăolóng),

3. Gdje se nalazi novi hram Shaolina?
Na Melpomeni, Skotos je zaslužan za uništenje hrama Shaolin na Zemlji i uništenje Nathanove doline Gadalas, nakon čega se on ponovno gradi na orbitalnoj postaji.

4. Kako se zove Skotosova sekta?
Sekta božanske prisutnosti

5. Koja je bila prva službena avantura specijalnog agenta Lukea Sandersa?
Mislio sam "Prošli životi" #89, no to ću još točnije provjeriti.

6. Odsjecanje ruku podsjeća na koju epizodu?
Naravno, "Srce tame". U Kongu u vrijeme kralj Leopolda II. od Belgije (vladao od 1885. Slobodnom državom Kongo do 1908. kad dolazi do aneksije sa Belgijom kao kolonije). Kraljev režim je bio diktatorski i mučan, te je do maksimuma eksploatirao seljake. Baš radi te svrhe osnovao je Force Publique, slabu ispriku za silovatelje, divljake i ubojice koji su brutalno tjerali radnike na rad. Palili su čitava sela, silovali žene i kao trofeje uzimali ljudske ruke. Odsječene ljudske ruke postale su platežno sredstvo i služile su kao dostatna zamjena u slučaju nedovoljne kvote koju je radnik napravio. Košara puna odsječenih ruku postala je simbol Slobodne države Kongo. Ta praksa odsjecanja se proširila Afrikom te ju i dandanas koriste gerilci u Africi tijekom svojim "oslobađajućih napada" na prijatelje okupatorske vlade. Odsijecanje ruku možemo vidjeti u stripu.

7. Nabroji 4 mange/animea koji su utjecali na NN?
Gundam, Macross, Patlabor, Appleseed, Akira, itd.

8. Otkud potječu Stonogaši?
Mars

9. Koji je morao biti četvrti Serrin serijal unutar serijala Universo Alfa?
Malo sam krivo formulirao pitanje, zapravo sam mislio koji je morao biti objavljen uz sve ove ostale – "Stirpe segreta". Ostali su "Squadrone Fantasma", Viettijev "Odjel 51","Euroazijski ogranak", "Generazione futuro".

10. Nabroji 5 stvarnih knjiga i 2 fiktivna filma koje se pojavljuju u NN serijalu!
Knjige: The Treasure Island (pustolovni roman Roberta L. Stevensona iz 1883.), Lord of the Rings (fantasy J.R.R. Tolkiena), Ten Little Indians (krimić Agathe Christie), 20th Century Cinema, The Big Sleep (hardboiled detektivski krimić Raymonda Chandlera), The Grapes of Wrath (roman Johna Steinbecka, film Johna Forda), Do androids dream of electric sheep (SF roman P. K. Dicka, temelj Blade Runnera, ovdje zapravo nalazimo reklamu za Electric sheep, program za opuštanje androida što je očita aluzija na roman) Martin Mysteré #1 "Ljudi u crnom"
Fiktivni filmovi: Psycho X", "The Towering Inferno 6" s Paulom Newmanom III. i Steveom McQueenom Jr.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2012 : 10:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ovaj put je bila prava navala natjecatelja...

Poredak šampiona!

Jerry 8,5 +8 = 16,5 bodova
Windwalker 5 +2 =7 bodova
Drogsy 3,5
Mladjo 0,5

Nego, zaključit ću ovu prvu rundu s ovim, pa pustiti mladju da postavi svoju temu danas, a onda u subotu postaviti novi kviz s ponuđenim odgovorima da bude lakše i drugima! I odmah možemo početi od nule!

Naravno, teško je i bilo očekivati da će jerry pobijediti...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 12/04/2012 12:48:17
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/04/2012 : 10:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
ovo mi smrdi na namještaljku, sudija lopove!

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2012 : 11:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Nije valjda da si se htio uključiti i nedajBože pobijediti?!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/04/2012 : 11:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Slažem se, Dee diktatoru!

Otkinuo si mi 2 boda. Luke Sanders sigurno nije bio u "Prošlim životima" već u G3, a za drugi bod ne znam zašto si ga skinuo. Jedino priznajem da nisam znao Serrin Universo Alfa.

Edited by - Jerry Krause on 12/04/2012 11:54:20
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2012 : 12:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otkinuo si mi 2 boda. Luke Sanders sigurno nije bio u "Prošlim životima" već u G3, a za drugi bod ne znam zašto si ga skinuo. Jedino priznajem da nisam znao Serrin Universo Alfa.

Pola za Srce tame, a pola za mange... A bod sam krivo zbrojio, računao sam ti kao točno G3 (što se odmah ljutiš!). A u Prošlim životima je bio Luke. Moram još to provjeriti.

Edited by - DeeCay on 12/04/2012 12:49:36
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/04/2012 : 13:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Pola za Srce tame, a pola za mange... A bod sam krivo zbrojio, računao sam ti kao točno G3 (što se odmah ljutiš!). A u Prošlim životima je bio Luke. Moram još to provjeriti.

E sad si me povukao za riječ: za mange si uzeo pola boda iako sam 3/4 točno odgovorio, a za Srce tame sam se ispravio i napisao da bi trebalo biti taj odgovor, a ne Zvijeri.

Zatim, što se tiče Lukea i Prošlih života ja se uopće ne sjećam da je on aktivno sudjelovao, ako je bio možda u kadru to se ne priznaje. Ajmo se kladiti, recimo o rakiju ili pivu u Makarskoj za mjesec dana. Šta kažeš?

I treće najvažnije, moram ovo izvući iz sebe, dugo me peče savjest: na pm-u si mi za onu igri asocijacije ponudio 2 odgovora, a ja sam ti uvažio prvi. Eto mladjo, nije bilo fer prema tebi, ti si u onoj igri moralni pobjednik (ako te to može ikako utješiti).
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2012 : 13:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
1. Ako želiš jerry mogu ti dati svih 10 bodova samo da smirim srce tvoje, budući da je ovo samo igra...

2. A slobodno i daš pobjedu mladji za onu igru, budući da neće svijet propasti ako ja ne pobijedim u ama baš svemu.

3. Glede treće stvari, plaćam rakijicu bez obzira na ishod oklade.

Jel može? Odaberi točan odgovor na sva tri pitanja!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/04/2012 : 13:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Ako želiš jerry mogu ti dati svih 10 bodova samo da smirim srce tvoje, budući da je ovo samo igra...

2. A slobodno i daš pobjedu mladji za onu igru, budući da neće svijet propasti ako ja ne pobijedim u ama baš svemu.

3. Glede treće stvari, plaćam rakijicu bez obzira na ishod oklade.

Jel može? Odaberi točan odgovor na sva tri pitanja!

E to se traži, diplomato.

1. Dosta mi 8.75 bodova.

2. Svijet će propasti, sad ćeš vidjeti odmazdu mladje moderatora. Zato priznaj da si strožiji od mene u ocjenjivanju ili će te sustići mladjina ruka.

3. Na svaku tvoju travaricu, ja ću dvije pive. Dogovoreno?

Edited by - Jerry Krause on 12/04/2012 13:44:07
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/04/2012 : 15:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by DeeCay

3. Na svaku tvoju travaricu, ja ću dvije pive. Dogovoreno?

Znači, popit ćeš dvije pive

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2012 : 22:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Luke Sanders sigurno nije bio u "Prošlim životima" već u G3, a za drugi bod ne znam zašto si ga skinuo.
Zatim, što se tiče Lukea i Prošlih života ja se uopće ne sjećam da je on aktivno sudjelovao, ako je bio možda u kadru to se ne priznaje.

U redovnoj seriji pojavio se nakon inicijalnog susreta u "Otok na nebu" prvi put u "Prošli životi" u akciji s Legs na par stranica u traženju serijskog ubojice. Ali svejedno bi morali prema kontinuitetu uzeti G3 jer tu mu baš Nathan govori u jednom kadru "Luke, may force be with you..." (upsss, krivi tekst)
Zapravo mu govori "Luke, ovo je tvoja prva akcija izvan simulatora"!
Eto, da budemo egzaktni.

Edited by - DeeCay on 12/04/2012 22:11:25
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/04/2012 : 22:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Sutra moram iskopati ovu epizodu, pa da to nađem, baš me zanima. bez obzira na to, bitno je da se popije koja ljuta.

@mladjo, dolaziš li i ti na Mafest? Da upoznam više tog svog NN suradnika. Aj kači temu dok ne odem spavati.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/04/2012 : 00:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
NN nova tema srijedom:Gdje je nestalo 200 ljudi?

Koiko god htio staviti neku vedriju temu za ovotjedno verbalno razmišljanje ipak mi se jedna misao cijelo vrijeme mota po glavi i ne mogu je potisnuti ili barem spremiti na neko "nevidljivo" mjesto: Gdje je nestalo 200 ljudi? Ili još bolje, da li je netko uopće nestao, odnosno da li su ti ljudi uopće postojali? Ta mitska brojka 500, koja nam je i veselje i teret, nekako je uvijek uzimana kao osnovno polazište tiraža, i dok su neki optimistično gledali na to polazište kao na put prema gore, oni pesimističniji (da ne kažem realniji) ostajali su na tom broju, pomalo razočarani u njega ali na kraju ipak sretni što je i toliki odnosno što uopće postoji. A sada - nestanak. Put prema dole. Silazak. Odlazak. Nestajanje? Dobro, bilo je već izdavača koji su smanjili svoje tiraže, bilo je govora o tome da će biti gore, bilo je najava, ali poput ljudi koji ne vjeruju da će se nešto desiti čak i kada se to već uvelike dešava oko njih, tako ni mi nismo vjerovali da će ovaj "mitski" broj pasti. Zar je moguće? Probajmo dokučiti o čemu se radi;očito je da dosad ni 300 brojeva nije bilo prodano. Da je barem 50% izdanja bilo prodano više od tog broja, vjerojatno bi se brojka 500 zadržala i dan danas. Puko nagađanje naravno, ali mislim da nisam daleko od istine. Znači treba pogledati pod skute surove istine:kada maknemo knjižnicu i neprodane primjerke, ima nas 200 koji kupujemo ovo izdanje.

200 ljudi.

200.

Može li gore?

Jer jako teško da će biti bolje.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/04/2012 : 10:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sad znamo da Jerry odlazi spavati prije 12h...

eto, vidite kako neki strip serijal može utjecati na moral čitatelja. Nekad sretni i razigrani madić mladjo, sada se već malo previše uživio u ulogu pesimističnog i deprimiranog Nathana. Vidi nevolju i nesreću na svakom (Libellusovom) koraku, nestaju mu prijatelji, virtualni, nevidiljivi... Možda je to samo posljedica odrastanja, ili čak krize srednjih godina?! Hoće li uskoro ostati mladjo moderator posljednji čovjek na forumu, odnosno svijetu? Samo vrijeme će pokazati...

Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 13/04/2012 : 11:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Moze gore, sama cinjenica da se smanjuje tiraža je u samom poslovanju Libellusa. Ja primarno kupujem i tražim strip izdanja na kioskima tiska. Gledajmo da u doba sd-a i ludensa i njihovog izdavanja Nathana su oni bili na kioscima i ljudi koji jesu ga vidjeli su se mozda zainteresirali i kupovali ga tako. Naravno ocito je to bilo isto jako slaba prodaja al sama tranzacija s kiosk izdanja u ovo izdanje je sigurno oduzela hrpu starijih citatelja koji ne nprate forume i toliko svijet stripa + velika navala net sken izdanja odredenih stripova tako i ovoga ljudi s elogicno pitanju zasto kupovati strip kad ga mogu skinuti s neta.

Samim time po meni ono sta radi DC i prodaje prek neta skenove svojih stripova po pristupacnoj cijeni je nesto sta bi opcenito i bonell itrebo napraviti ili barem Libellus, realno cemu da u ovom slucaju ja kupim Nathana za 120kn kad mogu pricekat mjesec dana i naci sken istoga na internetu ili otici u lokalnu knjiznicu i pronaci i posuditi strip, pročitati ga i mirne duše vratiti ga jer nisam neki freak koji sve treba imat u kolekciju i bitnije mu je da ga pročita nego da nakon jednog čitanja mu stoji i zauzima prostor doma kojeg ljudi ionako nemaju.

Samim time po meni čudim se kako bonneli, u ovom slučaju libellus ne napravi ociti potez pošto već obrađuju stripove na kompu preko neta prodaje skenove stripova po nekoj cijeni od 15,20kn a oni koji zele papirnato izdanje rade si prednarudzbu i stampaju samo odredeni broj primjeraka i time nema viškova. ja sigurno bi prvi kupio net izdanje Nathana za 20kn da ga procitam na kompu nego da dam 120kn i onda moram paziti da mi se ne osteti i samo mi zauzima prostor, net izdavanje nije savrseno ali je buducnost
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/04/2012 : 12:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto, vidite kako neki strip serijal može utjecati na moral čitatelja. Nekad sretni i razigrani madić mladjo, sada se već malo previše uživio u ulogu pesimističnog i deprimiranog Nathana. Vidi nevolju i nesreću na svakom (Libellusovom) koraku, nestaju mu prijatelji, virtualni, nevidiljivi... Možda je to samo posljedica odrastanja, ili čak krize srednjih godina?! Hoće li uskoro ostati mladjo moderator posljednji čovjek na forumu, odnosno svijetu? Samo vrijeme će pokazati...

Vesel sam ja i dalje
Nego, sinoć nisam popio tablete pa me ćopila depra
A krizu nemam, dosta mi je i ova ekonomska kriza

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/04/2012 : 12:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

Moze gore, sama cinjenica da se smanjuje tiraža je u samom poslovanju Libellusa. Ja primarno kupujem i tražim strip izdanja na kioskima tiska. Gledajmo da u doba sd-a i ludensa i njihovog izdavanja Nathana su oni bili na kioscima i ljudi koji jesu ga vidjeli su se mozda zainteresirali i kupovali ga tako. Naravno ocito je to bilo isto jako slaba prodaja al sama tranzacija s kiosk izdanja u ovo izdanje je sigurno oduzela hrpu starijih citatelja koji ne nprate forume i toliko svijet stripa + velika navala net sken izdanja odredenih stripova tako i ovoga ljudi s elogicno pitanju zasto kupovati strip kad ga mogu skinuti s neta.

Samim time po meni ono sta radi DC i prodaje prek neta skenove svojih stripova po pristupacnoj cijeni je nesto sta bi opcenito i bonell itrebo napraviti ili barem Libellus, realno cemu da u ovom slucaju ja kupim Nathana za 120kn kad mogu pricekat mjesec dana i naci sken istoga na internetu ili otici u lokalnu knjiznicu i pronaci i posuditi strip, pročitati ga i mirne duše vratiti ga jer nisam neki freak koji sve treba imat u kolekciju i bitnije mu je da ga pročita nego da nakon jednog čitanja mu stoji i zauzima prostor doma kojeg ljudi ionako nemaju.

Samim time po meni čudim se kako bonneli, u ovom slučaju libellus ne napravi ociti potez pošto već obrađuju stripove na kompu preko neta prodaje skenove stripova po nekoj cijeni od 15,20kn a oni koji zele papirnato izdanje rade si prednarudzbu i stampaju samo odredeni broj primjeraka i time nema viškova. ja sigurno bi prvi kupio net izdanje Nathana za 20kn da ga procitam na kompu nego da dam 120kn i onda moram paziti da mi se ne osteti i samo mi zauzima prostor, net izdavanje nije savrseno ali je buducnost

Hm, postavlja se pitanje koliko bi ljudi kupovalu skenirane stripove s obzirom na izrazito lako dostupne skenove svuda po netu.mislim da bi prodaja štampanih stripova ostala ista, a skeniranih bi se prodalo jako malo...Mislim, onda bi se moralo ući u ozbiljan "rat" sa svima koji skeniraju stripove i stavljaju ih na net, a to, em što je nemoguća misija, povlači i zaoštravanje odnosa u zajednici gdje svatko svakoga zna...Zanimljiva ideja svakak ali mislim da je neprovediva.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/04/2012 : 12:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da sam pametan išao bih u 10, jer se 5 godina nisam ko čovjek naspavao. Ali proći će i to, djeca će narasti.

Nego Dee budiš li se i ti po noći, pomažeš li ženi?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/04/2012 : 12:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Živcira me kaj zaostajemo tri strane za DD topicom
Ima da ga preteknemo do kraja tjedna

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/04/2012 : 12:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče onih 300, vjerojatno s tako visokim brojem serijala, interes malo opada, a možda je ostalo i više neprodanih primjeraka ranijih brojeva na lageru... Vjerojatno se proda s vremenom i veći broj izdanja NN-a, ali tko će to sve držati na lageru.

Ono što krscho predlaže i nisu neka razmišljanja strip kolekcionara i ljubitelja knjiga i stripa, po meni. štedi na ovome, štedi na prostoru, banaliziraj sve... Ili je jednostavno samo realan, pa priznaje da uglavnom skida stripove i posuđuje ih u knjižnici? Ko šiša izdavače.

Net skenirana izdanja, pa neke prednarudžbe, sve to po meni ubija gušt čitanja. Ipak smo mi stripadžije više-manje dinosauri, pa i oni što čitaju knjige (posebno papirnate) su negdje na izmaku... Kao u Nathanovom svijetu, on je jedan od rijetkih kojima je draže držati papirnate knjige. Bezveze mi je da mi sve bude na kompu u obliku fajle, binarnih podataka koji se mogu izbrisati samo tako, uuz gomilu filmova, serija i svega ostaloga na terabajte. One priče da će kupovati po 20kn ako bude negdje za downloadati su za malu djecu. Opet će negdje biti za skinuti besplatno, pa zašto davati tih 20kn ako mogu besplatno...

Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.34 seconds. Snitz Forums 2000