ako bi sad u aprlilu izašao koji maxi ili almanah to bi značilo da se vraćaju na ritam od po dva godišnje koji je bio u zadnjih par godina pa sve do prošle godine...
ako bi sad u aprlilu izašao koji maxi ili almanah to bi značilo da se vraćaju na ritam od po dva godišnje koji je bio u zadnjih par godina pa sve do prošle godine...
izgleda da su definitivno usporili Dylan GIGANTI i Dylan Almanasi, meni je najviše žao što Gigant nije češće, pa čak niti reprint s tvrdim koricama da krene, ... izgleda da ni neće.. ____________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR SUPER Klasik 19 TROJICA IZ YUME na kioscima REPRINT Minuette-extra 59 na kioscima (tko želi)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jedva čekam ovo ljeto, dolazi napokon Velika zavjera, po meni najbolji Donatelijev uradak. A priča boli glava... isto tako jako duga epizoda, mislim da negdje treća po redu. Iza demona ludila i svemirske braće....
ZNAO SAM ! _______________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR SuperKLASIK 19 na kioscima ME-59 na kioscima (reprint)-tko želi
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ma jeb... puno je to posla, moraju izlaziti razni Zagor specijal i Chico reprinti, pa onda Zagor kolekcionarski svako 5 mjeseci, pa evo i extra svako 40ak dana, ne stigne se vise odraditi...
izgleda da su definitivno usporili Dylan GIGANTI i Dylan Almanasi, meni je najviše žao što Gigant nije češće, pa čak niti reprint s tvrdim koricama da krene, ... izgleda da ni neće..
Za ovo nisam ni znao da je bilo u igri...Koliko je to jos realno?
nisam upućen, dali netko zna, možda, ako će Strip agent izbaciti još Tex giganata, ponajprije me zanimaju giganti od Gomeza i Suareza (razbojnici s kube, prema oregonu)? Ne mora čak ni biti ove godine, samo me zanima ako su odustali od te serije
nisam upućen, dali netko zna, možda, ako će Strip agent izbaciti još Tex giganata, ponajprije me zanimaju giganti od Gomeza i Suareza (razbojnici s kube, prema oregonu)? Ne mora čak ni biti ove godine, samo me zanima ako su odustali od te serije