Ljudovi, je li itko ima komplet Texa od VČ? U prilici sam kupiti sve brojeve odjednom, pa me zanima kakve su epizode.
S obzirom da si ljubitelj Texa, uzimaj. Nećeš požaliti.
I sam sam se vodio tom mišlju. Hvala ti.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Moram priznati da je i meni Teks sve draži i draži. Najviše čitam Bosellijeve epizode i moram reći da su sve mahom vrlo dobre. Još sad kad je postao glavni urednik gdje će mu biti kraj.
Moram priznati da je i meni Teks sve draži i draži. Najviše čitam Bosellijeve epizode i moram reći da su sve mahom vrlo dobre. Još sad kad je postao glavni urednik gdje će mu biti kraj.
Možda će mu baš to i biti kraj, ako ga stisnu svakakve druge obaveze i ostave malo vremena za pisanje.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
meni su, naravno, dobra i LL izdanja. Stvar je u tome ako vec dam vecu lovu onda da ne bude neki corak, zbog toga se uvijek prije raspitam da li je dobra epizoda ili ne.
Tex maxi 13 Lungo i sentieri del West (Duge staze Zapada) Priča i scenarij:Antonio Segura Crtež:José Ortiz Naslovnica:Claudio Villa Radnja:Tex je na tragu bande nemilosrdnog ubojice u bijegu nakon krvavog pohoda po Zapadu.Razbojnici uskoro shvate da Texu neće moći umaći,te da će na sudu morati odgovarati za svoja zlodjela. Ortiz:
Ova priča je odlična, zadovoljstvo je samo pomućeno na 20 stranica pred kraj činjenicom da, iako sam stripom baratao pažljivo kao da je djevojački struk u pitanju, je ispao snop od 4 stranice. Čitao sam o lošem kvalitetu ITA izdanja ali ovo je bilo baš poražavajuće, prisjeo mi strip.
I da, mala korektura, "Lungo i sentieri del West" znači "Duž staza Zapada"
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Konačno!!! Jedva čekam tu knjižetinu. Šteta što se VČ nije držao nekog normalnijeg ritma. Makar 3 knjige godišnje. Danas sam kupio Ludens 110. Odličan crtež. Jedva čekam da sastavim nastavke i uživam u priči.
Konačno!!! Jedva čekam tu knjižetinu. Šteta što se VČ nije držao nekog normalnijeg ritma. Makar 3 knjige godišnje. Danas sam kupio Ludens 110. Odličan crtež. Jedva čekam da sastavim nastavke i uživam u priči.
Što, nažalost, znači da trebaš čekati pola godine.
Konačno!! Kada se pojavila VČ kolekcionarska knjiga, mislio sam da će ritam izlaženja biti mnogo brži. Tako da sam rasprodao svoju ZS Teks kolekciju brojeva ispod 600 ZS :) Bilo je tu razne očuvanosti, ali ipak sada mislim da sam pogriješio. Nadam se da će ove godine izbaciti makar još jednu knjigu.