Ovu ćemo temu koristiti za obavijesti o novim pristiglim artiklima, posebnim ponudama i akcijama. Upite nam možete postaviti ovdje na forumu ili na našu mail adresu prodaja@stripovi.hr ili naravno na telefone 01/4837777 , 091/4514446 i 099/7329944
Za početak - kao što već sigurno znate ovaj mjesec imamo akciju na sva američka izdanja (osim DC/VERTIGO) 40% (35% za plaćanje svim vrstama kreditnih i inih kartica) i na VEDIS/VDT izdanja 30% (25% za plaćanje svim vrstama kreditnih i inih kartica).
Ajd da ja pitam za početak Kad god su popusti na američke stripove, DC i Vertigo nikad nisu uključeni, zbog čega to?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ti nam se jedini uvijek dobro prodaju pa nam je šteta dati na popust pa za iste novce ili jos skuplje narucivati ponovo. U biti ima naslova od DC/Vertiga koji bi dali na popust ali nam ih je komplicirano odvajati...tek bi se onda ubili od objašnjavanja
Sa Goranom iz PP-a nazalost se vec neko vrijeme bezuspješno dogovaramo oko dostave novih i popune starih njihovih izdanja. Čim ih dobijemo biti će na ponudi SNK stranici
Jednom mjesečno dođem u nabavku u SNK...sad sam nešto gledao što bih kupio sljedeći tjedan pa mi nije jasno kako u ponudi nemate zadnjeg redovnog Ludensovog Zagora broj 196 "Krv Mohavka",a izašao je još 15.03.(bila je postavljena naslovna na forumu)???