Uzimam ga povremeno ovisno o crtačima, a favoriti su mi Luca Rossi i Majo. Držim fige da opstane u koncepciji 3 ili 4 u 1, što bi s recimo dva broja po 4 epizode bilo čak 8 epizoda godišnje, odnosno duplo više nego trenutno!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ja za VČ, čekam da se nakupi mesečni opus pa onda odem u trafiku i kupim sa popustom 30%. Jedino kad Dampyr izađe, kupim ga na prvom kiosku (bez popust9 jer ne mogu da izdržim da odem do trafike VČ-a
Uzimađu, naravno i 3u1 i 4u1. Samo ne znam kada će...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Uzimao ali sam prestao kada je prebacen na tromjesecni ritam...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Da,mislio sam od Strip-Agenta,ali kada je napravljen onaj cirkus sa dizajnom odustao sam od toga i počeo kupovati VČ,trenutno sam zapeo na broju 18,ali skupljat ću i dalje,sigurno.....