forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIH Bonelli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 14/04/2012 : 12:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
Podrska novom izdavacu..bice mu tesko...pogotovo ako ide na kioske...ali podrzacu!

drale
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
347 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 14/04/2012 : 12:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qboy

Gigant bi trebao ubrzo a ostali lagano s vremenom.

Like like like
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 14/04/2012 : 12:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qboy

Danas poslije posla otišao na sajam i odmah sav sretan kupio Magičnog od Agatrhija. I ja moram reči da sam i više nego zadovoljan. Sve je za čistu desetku. Almir je legenda i sve čestitke na hrabrosti. Kako mi reče nije znao da su u originalu unutra pojedine stranice u boji dok nije dobio materijal. Nije htio da prođe jeftinije i da ih štampa cb već je ostao dosljedan originalu. Iako je formirao cjenu nije htio ništa povećavati zbog boje već stisnuo zube i sve odradio kako treba. Još kad bi se ostvarilo ono što je najavio za ostala izdanja biće nas zaista puno puno sretnih.

Ovo u boji je pretpostavljam ovaj Giornale na kraju stripa. Da li je to najava Agarthijevih izdanja ili samo prijevod talijanskog?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 14/04/2012 : 12:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
Jeste Giornale na kraju stripa plus reklama za stripovi.ba kao ekskluzivnog distributera te popis svih trafika u BiH na kojima se može kupiti sve je u boji - nekoliko zadnjih 4 ili 5 stranica stripa.
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 14/04/2012 : 12:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
koje su trafike iz Mostara??

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 14/04/2012 : 12:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
aha :/

Nadam se ne se neće nitko uvrijediti ali ne vidim neki veliki smisao u objavljivanju starog Giornala. Tu inače SBE reklamira svoje stripove i do nedavno je izlazilo svaka dva mjeseca u nekim njihovim stripovima a sada je isključivo na web stranici. Znam da je izdavačevo pravo da objavi što želi ali ne sviđa mi se dio di kaže da je izdavač stisnuo zube da to objavi u boji jer neće moći zauvijek stiskat zube a ja želim da što prije objave i ostalo iz svog izdavačkog plana. Agarthi sada stvarno puno obećava kao izdavač i ja s nestrpljenjem očekujem neke njihove druge naslove poput Jan Dixa i Napoleona (još ne mogu vjerovati da je netko stvarno najavio ta izdanja ).

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
978 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 14/04/2012 : 13:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
Došao sam do svog primjerka Magičnog. Kvalitet papira, korica i otiska je fantastičan. Sjano odrađen strip, svaka čast za Agarthi

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/04/2012 : 14:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Opet postavljam pitanje: Dolazi li to igdje u Zagreb(ili eventualno bilo gdje u Hrvatswku)?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 14/04/2012 : 14:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ce se uskoro znati dolazi li to na trafike, ali na veliko se radilo na tome i trebalo bi biti... A izdavac je ucinio sve da postarina u zemlje regije bude cisto simbolicna, pa mislim da nece ni narucivanje preko neta biti nesto pretjerano skupo
Go to Top of Page

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
978 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 14/04/2012 : 15:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Opet postavljam pitanje: Dolazi li to igdje u Zagreb(ili eventualno bilo gdje u Hrvatswku)?

Trebalo bi doci u striparnice, a izdavac je rekao da su u igri i kiosci u regiji, ako sve prodje kako treba

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/04/2012 : 15:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
jedva cekam!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/04/2012 : 15:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SSM

quote:

Trebalo bi doci u striparnice, a izdavac je rekao da su u igri i kiosci u regiji, ako sve prodje kako treba

Tooooooooooooo!!! Jedva čekam.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/04/2012 : 16:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Nadam se ne se neće nitko uvrijediti ali ne vidim neki veliki smisao u objavljivanju starog Giornala. Tu inače SBE reklamira svoje stripove i do nedavno je izlazilo svaka dva mjeseca u nekim njihovim stripovima a sada je isključivo na web stranici. Znam da je izdavačevo pravo da objavi što želi ali ne sviđa mi se dio di kaže da je izdavač stisnuo zube da to objavi u boji jer neće moći zauvijek stiskat zube a ja želim da što prije objave i ostalo iz svog izdavačkog plana. Agarthi sada stvarno puno obećava kao izdavač i ja s nestrpljenjem očekujem neke njihove druge naslove poput Jan Dixa i Napoleona (još ne mogu vjerovati da je netko stvarno najavio ta izdanja ).

Ali mora biti ko u talijana.
Najbolje da su ostavili i na talijanskom.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/04/2012 : 17:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Deers

Ali mora biti ko u talijana.
Najbolje da su ostavili i na talijanskom.

Ti bi mogao malo i popustiti s tim provokacijama

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/04/2012 : 17:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
da narod ima para rasturili bi cro izdavače :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/04/2012 : 17:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti bi mogao malo i popustiti s tim provokacijama

Pa kad nije ko u originalu

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 14/04/2012 : 17:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
I ja sam danas uzeo prvi broj Magicnog i stvarno nemam nikakve zamjerke... Otisak, uvez, kvalitet papira, zastitna vrecica, sve odlicno... Preporuka svima koji se dvoume da li da uzmu ili ne...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 14/04/2012 : 18:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tosha

koje su trafike iz Mostara??

Tri Opresine, dvije su u Fejićevoj, jedna na vrhu Avenije.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 14/04/2012 : 18:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

I ja sam danas uzeo prvi broj Magicnog i stvarno nemam nikakve zamjerke... Otisak, uvez, kvalitet papira, zastitna vrecica, sve odlicno... Preporuka svima koji se dvoume da li da uzmu ili ne...

U potpunosti se slažem!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 14/04/2012 : 20:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by herzegovina.boy

quote:
Originally posted by CZdravko

Da, da... na kraju stripa ima popis... :-D

Pominje li se i gdje Capljina?

Ne. Ali piše kontakt na koji prodavači mogu naručiti primjerke za sebe.
Inače, strip je odlično napravljan.

Ovo nema nigdje ,ovo je cista diskriminacija,jos mogu da shvatim zasto nema stripova od VC,ali da domaci izdavac nece pokriti svaki grad nisam mogao vjerovat,ok je da nemogu pokrit svaki kiosk,ali da ne mogu pokriti svaki grad to je cista diskriminacija i supljak,majke mi.
Mislite sta ce te misliti,ali sada na pocetku svaki vam je kupac bitan,a ovim im postupcima ubijate volju da kupuju vasa izdanja ma koliko kvalitena bila,a u kvalitetu ne sumnjam ni najmanje/

Sto se tice mene mogli bi da imate sigurnog kupca za svaki vid MM i MV,Zagora od prvog kao kod talijana i paralelno sa opcijom sto blize talijanima,ove druge junake ne poznajem(neznam ni kakav je crtez,ni tematika,ni vremensko razdoblje)pa nemogu da garantujem da bi njih kupovao,ali mislim da i ovo sto sam naveo da bi kupovao dovoljno je da bar pokrijete 1 trafiku na trgu u Capljini,a i onako ih imaju svega tri,ukupno.Mislim da opstina/opcina od 25 000 stanovnika zasluzuje barem jedan kiosk.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 14/04/2012 : 20:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Koliko sam ja vidio na kraju, gotovo sve trafike su Opresine, možda je nešto dogovarano s njima, a oni nemaju trafika u Čapljini
Ovo je samo moja pretpostavka, uzmite s rezervom.

Go to Top of Page

Agarthi Comics
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
333 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 14/04/2012 : 20:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Agarthi Comics's Homepage  Send Agarthi Comics a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ovo nema nigdje ,ovo je cista diskriminacija,jos mogu da shvatim zasto nema stripova od VC,ali da domaci izdavac nece pokriti svaki grad nisam mogao vjerovat,ok je da nemogu pokrit svaki kiosk,ali da ne mogu pokriti svaki grad to je cista diskriminacija i supljak,majke mi.
Mislite sta ce te misliti,ali sada na pocetku svaki vam je kupac bitan,a ovim im postupcima ubijate volju da kupuju vasa izdanja ma koliko kvalitena bila,a u kvalitetu ne sumnjam ni najmanje/

Sto se tice mene mogli bi da imate sigurnog kupca za svaki vid MM i MV,Zagora od prvog kao kod talijana i paralelno sa opcijom sto blize talijanima,ove druge junake ne poznajem(neznam ni kakav je crtez,ni tematika,ni vremensko razdoblje)pa nemogu da garantujem da bi njih kupovao,ali mislim da i ovo sto sam naveo da bi kupovao dovoljno je da bar pokrijete 1 trafiku na trgu u Capljini,a i onako ih imaju svega tri,ukupno.Mislim da opstina/opcina od 25 000 stanovnika zasluzuje barem jedan kiosk.

Poštovani naš Herzegovina.boy,

zaista smo prezauzeti ovih dana, pa prosto ne možemo da pratimo sve forume i zelje i primjedbe čitatelja.

Prije svega, zamolio bih sve da ako imaju pitanja, najsigurniji način da vam stignemo odgovoriti da nas pitate putem kontakt forme na Stripovi.ba ili na uskoro otvorenim temama za izdanja, u kategoriji Izdavaca na Stripovi.com..

A sto se tiče Čapljine, kao što smo rekli na početku ovog projekta, zaista nam je cilj da imalo veče sredine/gradovi u BiH budu pokriveni i biče.. Razlog zašto svi gradovi nisu još uvijek na spisku koji je objavljen unutar Magicnog vjetra, je prvo kratak rok i vrijeme za izlazak na Stripiti fest, ovog broja, a drugi je da ostali distributeri sa kojim čemo finalizirati saradnju za pokrivanje ostalih gradova u BiH, jednostavno nisu toliko expeditivni, koliko bi smo mi željeli... S obzirom da će se naša izdanja po planu pojaviti 27.-og (petak) na kioscima širom BiH, je i razlog što u tom međuvremenu imamo dovoljno prostora da potpisemo ugovore i definisemo prodajna mjesta i u Čapljini...

Znači nemojte se sekirati, i u samom stripu stoji poziv zainteresovanim distributerima da se jave, pored onih koje mi planiramo. Dakle Agarthi Comics je bosanskohercegovačka izdavačka kuća i kao takva će na sve načine pokrivati svaki komadić BiH. Sve najbolje i nadamo se da će te uživati u našim izdanjima.

AC

https://agarthicomics.ba/
www.stripovi.ba

Edited by - Agarthi Comics on 14/04/2012 20:43:19
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 14/04/2012 : 20:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Agarthi Comics

quote:

quote:

quote:

quote:

Poštovani naš Herzegovina.boy,

zaista smo prezauzeti ovih dana, pa prosto ne možemo da pratimo sve forume i zelje i primjedbe čitatelja.

Prije svega, zamolio bih sve da ako imaju pitanja, najsigurniji način da vam stignemo odgovoriti da nas pitate putem kontakt forme na Stripovi.ba ili na uskoro otvorenim temama za izdanja, u kategoriji Izdavaca na Stripovi.com..

A sto se tiče Čapljine, kao što smo rekli na početku ovog projekta, zaista nam je cilj da imalo veče sredine/gradovi u BiH budu pokriveni i biče.. Razlog zašto svi gradovi nisu još uvijek na spisku koji je objavljen unutar Magicnog vjetra, je prvo kratak rok i vrijeme za izlazak na Stripiti fest, ovog broja, a drugi je da ostali distributeri sa kojim čemo finalizirati saradnju za pokrivanje ostalih gradova u BiH, jednostavno nisu toliko expeditivni, koliko bi smo mi željeli... S obzirom da će se naša izdanja po planu pojaviti 27.-og (petak) na kioscima širom BiH, je i razlog što u tom međuvremenu imamo dovoljno prostora da potpisemo ugovore i definisemo prodajna mjesta i u Čapljini...

Znači nemojte se sekirati, i u samom stripu stoji poziv zainteresovanim distributerima da se jave, pored onih koje mi planiramo. Dakle Agarthi Comics je bosanskohercegovačka izdavačka kuća i kao takva će na sve načine pokrivati svaki komadić BiH. Sve najbolje i nadamo se da će te uživati u našim izdanjima.

AC

Hvala na odgovoru,a posjecujem ja i stripovi.ba,jer sam i tamo registrovan,a i na FB-u sam u vezi sa stripovi.ba,a ako ostvarite saradnju sa distributerom iz Sirokog(intelpress) onda sam siguran da ce i Capljina biti pokrivena,jer opskrbljuje sve trafike sa hrvatskim izdanjima.Takodje i ja vama zelim sve najboje i da dobijete sto vise citalaca na cijelom prostoru ExYUi da nam priustite mnogo mnogo brojeva sa mnogo novih i starih junaka.
Go to Top of Page

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
978 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 14/04/2012 : 21:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
herzegovina.boy, možeš naručiti i sa njihovog sajta i strip će ti doći bez ikakve poštarine. To je super opcija za one koji se ne boje da im strip ne završi u rukama supruge i eventualno izazove milion problema :)

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17011 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 14/04/2012 : 21:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Agarthi Comics

Znači nemojte se sekirati, i u samom stripu stoji poziv zainteresovanim distributerima da se jave, pored onih koje mi planiramo.

Distributeri čitaju stripove
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000