forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIH Bonelli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

radio clash
New Member

104 Posts

Member since 29/01/2012

Posted - 15/04/2012 : 00:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send radio clash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by herzegovina.boy

quote:
Originally posted by Agarthi Comics

quote:

quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

quote:
Originally posted by CZdravko

Da, da... na kraju stripa ima popis... :-D

Pominje li se i gdje Capljina?

Ne. Ali piše kontakt na koji prodavači mogu naručiti primjerke za sebe.
Inače, strip je odlično napravljan.

Ovo nema nigdje ,ovo je cista diskriminacija,jos mogu da shvatim zasto nema stripova od VC,ali da domaci izdavac nece pokriti svaki grad nisam mogao vjerovat,ok je da nemogu pokrit svaki kiosk,ali da ne mogu pokriti svaki grad to je cista diskriminacija i supljak,majke mi.
Mislite sta ce te misliti,ali sada na pocetku svaki vam je kupac bitan,a ovim im postupcima ubijate volju da kupuju vasa izdanja ma koliko kvalitena bila,a u kvalitetu ne sumnjam ni najmanje/

Sto se tice mene mogli bi da imate sigurnog kupca za svaki vid MM i MV,Zagora od prvog kao kod talijana i paralelno sa opcijom sto blize talijanima,ove druge junake ne poznajem(neznam ni kakav je crtez,ni tematika,ni vremensko razdoblje)pa nemogu da garantujem da bi njih kupovao,ali mislim da i ovo sto sam naveo da bi kupovao dovoljno je da bar pokrijete 1 trafiku na trgu u Capljini,a i onako ih imaju svega tri,ukupno.Mislim da opstina/opcina od 25 000 stanovnika zasluzuje barem jedan kiosk.

Poštovani naš Herzegovina.boy,

zaista smo prezauzeti ovih dana, pa prosto ne možemo da pratimo sve forume i zelje i primjedbe čitatelja.

Prije svega, zamolio bih sve da ako imaju pitanja, najsigurniji način da vam stignemo odgovoriti da nas pitate putem kontakt forme na Stripovi.ba ili na uskoro otvorenim temama za izdanja, u kategoriji Izdavaca na Stripovi.com..

A sto se tiče Čapljine, kao što smo rekli na početku ovog projekta, zaista nam je cilj da imalo veče sredine/gradovi u BiH budu pokriveni i biče.. Razlog zašto svi gradovi nisu još uvijek na spisku koji je objavljen unutar Magicnog vjetra, je prvo kratak rok i vrijeme za izlazak na Stripiti fest, ovog broja, a drugi je da ostali distributeri sa kojim čemo finalizirati saradnju za pokrivanje ostalih gradova u BiH, jednostavno nisu toliko expeditivni, koliko bi smo mi željeli... S obzirom da će se naša izdanja po planu pojaviti 27.-og (petak) na kioscima širom BiH, je i razlog što u tom međuvremenu imamo dovoljno prostora da potpisemo ugovore i definisemo prodajna mjesta i u Čapljini...

Znači nemojte se sekirati, i u samom stripu stoji poziv zainteresovanim distributerima da se jave, pored onih koje mi planiramo. Dakle Agarthi Comics je bosanskohercegovačka izdavačka kuća i kao takva će na sve načine pokrivati svaki komadić BiH. Sve najbolje i nadamo se da će te uživati u našim izdanjima.

AC

Hvala na odgovoru,a posjecujem ja i stripovi.ba,jer sam i tamo registrovan,a i na FB-u sam u vezi sa stripovi.ba,a ako ostvarite saradnju sa distributerom iz Sirokog(intelpress) onda sam siguran da ce i Capljina biti pokrivena,jer opskrbljuje sve trafike sa hrvatskim izdanjima.Takodje i ja vama zelim sve najboje i da dobijete sto vise citalaca na cijelom prostoru ExYUi da nam priustite mnogo mnogo brojeva sa mnogo novih i starih junaka.

E moj zemo... Rođen sam i do svoje desete godine sam živeo u Čapljini, a otada pa sve do danas (a prođe 20 Bajrama) sam naturalizovani Beograđanin. Rastužio me neki od tvojih prethodnih postova o broju kioska u gradu nekad i sad, jer pre rata u Čp nisam imao drugara koji nije čitao stripove, to mu je bila neka opšta kultura, a danas kad odem primetim 1 kiosk sa uvrh glave 2 Ludens izdanja. Ako ti je za utehu, meni do Darkwooda treba malo manje nego tebi do Mostara, pa jebi ga, ako baš ne bude druge, skokni nekad. Pozdrav za raju s Neretve!

Vidimo se u Perucici!
Go to Top of Page

Agarthi Comics
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
333 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 15/04/2012 : 02:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Agarthi Comics's Homepage  Send Agarthi Comics a Private Message  Reply with Quote
Poštovani stripofili, evo i prve najave za sljedeće izdanje, a riječ je o kratkom Bonelli serijalu,
Skriveno lice.

Sada Vam predstavljamo i naslovnicu našeg drugog izdanja.

https://agarthicomics.ba/
www.stripovi.ba
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 15/04/2012 : 02:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
šta drugo reći nego
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 15/04/2012 : 09:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Prepremoćno

Možda je malo samo ovaj crni krug sa cijenom velik, ili se samo čini ovako preko slike, ali to je nevažno, joj kad će taj 27-i...

Pošaljite to u Mostar i prije, ovih dana nam svaki dan nešto novo otvaraju po gradu, pa morate i vi doći i imati svečano otvorenje/pokretanje Agarthia...!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 15/04/2012 : 10:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Krig nije dimenzija kao u originalu Zezam se, super i jedva čekam!

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 15/04/2012 : 12:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Premocnoooooooo izgleda Nadam se i Martiju i ovom 18-og

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 15/04/2012 : 12:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Damn..uzimamm Magicnog, ovo, mojeg naj junaka Martija..za Zagor nisam siguran..mozda ga uzmem ako ide od prvog broja..nadam se da ce biti i neke humor serije jednog dana
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/04/2012 : 12:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
i jos jednom.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1366 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 15/04/2012 : 13:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se odlučio za Skrivenog, Zagora i Dixa od Agarthia. (ipak mi se čini da je Agarthi puuno bolji od Dagde, za sličnu cenu)
Martija imam od Libellusa
Magičnog čekam da prođe prvih 23, pa onda uzimam sve odjednom i nastavljam dalje...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/04/2012 : 13:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
@Agarthi, nadam se da ste vidjeli Libellusovu najavu za ultimativno Zagorovo izdanje od prvog broja.
Iskreno se nadam da ce te poceti od JA odiseje, a ne od prvog broja.
Ne vidim nikakvu logiku da se Zagor po 100 put pokrene od prvog broja, pogotovo za kratko vrijeme, jer to bi u sustini bio treci reprint od prvog broja za samo godinu dana.
S druge strane svi s nestrpljenjem cekaju na JA odiseju, na taj nacin bi pridobili dosta kupaca iz Srbije i Hrvatske, jer bi bili korak ispred konkurencije iz susjednih drzava.
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 15/04/2012 : 13:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by tosha

koje su trafike iz Mostara??

Tri Opresine, dvije su u Fejićevoj, jedna na vrhu Avenije.

koja je na vrhu Avenije, kod autobusne stanice???

"Nothing is true, everything is permitted."

Edited by - tosha on 15/04/2012 13:52:35
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/04/2012 : 13:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je ta, čini mi se da na njoj piše Opresa, provjerit ću ovih dana.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/04/2012 : 13:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je ta, čini mi se da na njoj piše Opresa, provjerit ću ovih dana.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/04/2012 : 13:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Skriveno lice nisam planirao u startu da uzimam, ali sada već menjam mišljenje! Ovo je fantastično
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/04/2012 : 14:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

@Agarthi, nadam se da ste vidjeli Libellusovu najavu za ultimativno Zagorovo izdanje od prvog broja.
Ne vidim nikakvu logiku da se Zagor po 100 put pokrene od prvog broja, pogotovo za kratko vrijeme, jer to bi u sustini bio treci reprint od prvog broja za samo godinu dana.
S druge strane svi s nestrpljenjem cekaju na JA odiseju, na taj nacin bi pridobili dosta kupaca iz Srbije i Hrvatske, jer bi bili korak ispred konkurencije iz susjednih drzava.

e vidis,meni bas odgovara zagor od prvog broja sc varijanta.a posto zagor uvek prolazi,agharti slobodno moze pokrenuti zagora od br.1br.200br.400 pa cak i JA odiseju.sve bi se to prodavalo,a kad se jednog dana spoje te 3-4 edicije dobijamo kompletnog zagora kako valja.boju u boneliju uvek sam mrzeo sem jubilaraca koji imaju za cilj da obeleze dugovecnost nekog od junaka.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/04/2012 : 14:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne slažem se s ovim, Agarthi samo naprijed od prvog broja.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

radio clash
New Member

104 Posts

Member since 29/01/2012

Posted - 15/04/2012 : 14:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send radio clash a Private Message  Reply with Quote
Od prvog no što. Jeb'o boju, ne može se tako dočarati turobna atmosfera Novog Salema ili brda Natani.

Vidimo se u Perucici!
Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 15/04/2012 : 15:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
Zagor od prvog broja cb, sc, KAO U ORIGINALU BEZ IZMJENA, ide sigurno i to Almir kaže da je planirao izdati 15 epizooda do kraja ove godine. Da će ići još nešto ići će samo treba da odluči da li od 300 pa dalje ili JA. Kako kaže tu ga malo zezaju Talijani jer ako hoće da izdaje Zgora u dvije ili više serija mora te serije drugačije nazvati - tipa da jedna bude klasik, tutto itsl., a da druga bude redovna. Čim to riješi ide i druga serija Zagija bez brige, ovo je provjereno. A kolorac je kao šlag na tortu - tek poslije ovih originalnih od prvog broja. On bi trebao od januara 2013. samo što neće biti ultimativan kao kod LL već, jednostavno, isti kao kod Talijana.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/04/2012 : 16:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Bravo!
Ne zanima me Zagi ali me zanima kako će se sve ovo rasplesti?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 15/04/2012 : 16:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Bio sam danas na stripiti festu gdje sam primjetio tog novog Magičnog Vjetra. Nisam odolio iskušenju te sam ga kupio. Perfektno izdanje, kojem se nema šta prigovoriti. Drago mi je da smo i mi u BiH dobili jednog, po svemu sudeći, ozbiljnog izdavača. Svaka čast Agarthi.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 15/04/2012 : 17:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radio clash

quote:

quote:
Originally posted by Agarthi Comics

quote:

quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

quote:
Originally posted by CZdravko

Da, da... na kraju stripa ima popis... :-D

Pominje li se i gdje Capljina?

Ne. Ali piše kontakt na koji prodavači mogu naručiti primjerke za sebe.
Inače, strip je odlično napravljan.

Ovo nema nigdje ,ovo je cista diskriminacija,jos mogu da shvatim zasto nema stripova od VC,ali da domaci izdavac nece pokriti svaki grad nisam mogao vjerovat,ok je da nemogu pokrit svaki kiosk,ali da ne mogu pokriti svaki grad to je cista diskriminacija i supljak,majke mi.
Mislite sta ce te misliti,ali sada na pocetku svaki vam je kupac bitan,a ovim im postupcima ubijate volju da kupuju vasa izdanja ma koliko kvalitena bila,a u kvalitetu ne sumnjam ni najmanje/

Sto se tice mene mogli bi da imate sigurnog kupca za svaki vid MM i MV,Zagora od prvog kao kod talijana i paralelno sa opcijom sto blize talijanima,ove druge junake ne poznajem(neznam ni kakav je crtez,ni tematika,ni vremensko razdoblje)pa nemogu da garantujem da bi njih kupovao,ali mislim da i ovo sto sam naveo da bi kupovao dovoljno je da bar pokrijete 1 trafiku na trgu u Capljini,a i onako ih imaju svega tri,ukupno.Mislim da opstina/opcina od 25 000 stanovnika zasluzuje barem jedan kiosk.

Poštovani naš Herzegovina.boy,

zaista smo prezauzeti ovih dana, pa prosto ne možemo da pratimo sve forume i zelje i primjedbe čitatelja.

Prije svega, zamolio bih sve da ako imaju pitanja, najsigurniji način da vam stignemo odgovoriti da nas pitate putem kontakt forme na Stripovi.ba ili na uskoro otvorenim temama za izdanja, u kategoriji Izdavaca na Stripovi.com..

A sto se tiče Čapljine, kao što smo rekli na početku ovog projekta, zaista nam je cilj da imalo veče sredine/gradovi u BiH budu pokriveni i biče.. Razlog zašto svi gradovi nisu još uvijek na spisku koji je objavljen unutar Magicnog vjetra, je prvo kratak rok i vrijeme za izlazak na Stripiti fest, ovog broja, a drugi je da ostali distributeri sa kojim čemo finalizirati saradnju za pokrivanje ostalih gradova u BiH, jednostavno nisu toliko expeditivni, koliko bi smo mi željeli... S obzirom da će se naša izdanja po planu pojaviti 27.-og (petak) na kioscima širom BiH, je i razlog što u tom međuvremenu imamo dovoljno prostora da potpisemo ugovore i definisemo prodajna mjesta i u Čapljini...

Znači nemojte se sekirati, i u samom stripu stoji poziv zainteresovanim distributerima da se jave, pored onih koje mi planiramo. Dakle Agarthi Comics je bosanskohercegovačka izdavačka kuća i kao takva će na sve načine pokrivati svaki komadić BiH. Sve najbolje i nadamo se da će te uživati u našim izdanjima.

AC

Hvala na odgovoru,a posjecujem ja i stripovi.ba,jer sam i tamo registrovan,a i na FB-u sam u vezi sa stripovi.ba,a ako ostvarite saradnju sa distributerom iz Sirokog(intelpress) onda sam siguran da ce i Capljina biti pokrivena,jer opskrbljuje sve trafike sa hrvatskim izdanjima.Takodje i ja vama zelim sve najboje i da dobijete sto vise citalaca na cijelom prostoru ExYUi da nam priustite mnogo mnogo brojeva sa mnogo novih i starih junaka.

E moj zemo... Rođen sam i do svoje desete godine sam živeo u Čapljini, a otada pa sve do danas (a prođe 20 Bajrama) sam naturalizovani Beograđanin. Rastužio me neki od tvojih prethodnih postova o broju kioska u gradu nekad i sad, jer pre rata u Čp nisam imao drugara koji nije čitao stripove, to mu je bila neka opšta kultura, a danas kad odem primetim 1 kiosk sa uvrh glave 2 Ludens izdanja. Ako ti je za utehu, meni do Darkwooda treba malo manje nego tebi do Mostara, pa jebi ga, ako baš ne bude druge, skokni nekad. Pozdrav za raju s Neretve!

Zivio sam i ja jedno vrijeme u Beogradu(4-5 godina),ali od kraja 1997. sam uglavnom u Capljini.Kao sto si i sam vidio grad je dosao na jad i bijedu ,od nekad sluzbeno proglasenog najljepseg grada Jugoslavije.Da skupljanje stripova je bila zivotna filozofija i kultura jednog vremena,a koliko znam ja sam sada jedini kolekcionar i redovni kupac stripova ima i nekoliko vikend kupaca i to je to.MA NEVOLIM NARUCIVAT JER BAS NESTO NISAM SIGURAN U NASE POSTE,ZNAJU POSILJKE DA ZAGLAVE PA I POSLJE JURI PO POSTI ITD.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/04/2012 : 17:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Bravo!
Ne zanima me Zagi ali me zanima kako će se sve ovo rasplesti?

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/04/2012 : 21:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
hua ima nekoliko pitanja:

quote:
Originally posted by hua

Ovo je neko negde pomenuo pa sam otvorio novi topik da se ovo razjasni.

Je li ova izdavačka kuća postoji duže od par dana i je li stvarno ima nekih informacija da i ona planira da izdaje Zagora u boji.

U kojoj državi, na kom jeziku, od kog meseca (približno predviđanje), u kakavom kvalitetu, kojim ritmom?

Ako neko zna nešto službeno/neslužbeno neka podeli sa nama.
(Za Libelus smo čuli, da se za mesec dana očekuje Zagor u boji, koji izlazi 15 puta godišnje.)

Hvala.

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 15/04/2012 : 21:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Hm, ako će se Zagor pokrenuti opet od broja 1, sada treba malo kalkulirati, koliki broj čitaoca bi to kupovalo? Mislim, koliko ima kolekcionara sa Zagor Ludens izdanjem, ne vidim ovde poante, da bi si kupovao (i ja i drugi kolekcionari) još jednu ediciju u drugom pakovanju. A novih čitaoca mislim da nema baš mnogo koji bi ovo sasvim sigurno kušili, iako, ako sam dobro skužio, ovaj će izdavač kriti u prvom planu čitaoce i kolekcionare iz BiH-a, barem po mojoj logici. No, ne znam, možda da se opet vrate i stari i maldi zaljubljenici u strip kulturu pa da se sve dobro prodaje...nadam se iskreno.
Podržavam izdanje "Skrivenog lica"....dizajn mi se čini dosta OK....samo da se u ovoj poplavi izdavačkih kuća ne ugasi koje izdanje, koje je već počelo s recimo Zagorom, i onda bi se opet postavila dilema-koje izdanje sada kupovati, da se kolekcija nastavlja dalje (konkretno Zagora).Ja osobno ne vidim smisla opet izdati kolorca Zagora u boji od bilo koje izdavačke kuće. Jednostavno ne vidim-i tačka.

Invincible shield
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 15/04/2012 : 21:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:

hua ima nekoliko pitanja:

quote:
Originally posted by hua

Ovo je neko negde pomenuo pa sam otvorio novi topik da se ovo razjasni.

Je li ova izdavačka kuća postoji duže od par dana i je li stvarno ima nekih informacija da i ona planira da izdaje Zagora u boji.

U kojoj državi, na kom jeziku, od kog meseca (približno predviđanje), u kakavom kvalitetu, kojim ritmom?

Ako neko zna nešto službeno/neslužbeno neka podeli sa nama.
(Za Libelus smo čuli, da se za mesec dana očekuje Zagor u boji, koji izlazi 15 puta godišnje.)

Hvala.

posto je par - dva. odgovor na tvoje pitanje je: DA, postoji duze od par dana :D
a drugi odgovor je NE, Agarti planira izdavati zagora u originalnom italijanskom izdanju, na 130 stranica, kiosk izdanje, crno bijelo

osim magicnog, skrivenog i martija do kraja godine ide: jan dix, napoleon, oci i tama i sigma

nemam potpis!
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000