forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Jel kupujete libellus Zagora u boji?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/04/2012 : 13:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro

ne kupujem zagore opće

+1

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 16/04/2012 : 14:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
Kupovao bih ga ako ga pokrenu VČ ili AC, bio bi znatno jeftiniji. Od Libellusa uzimam samo Texa pošto nema alternativu, a bez Texa se ne može.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/04/2012 : 14:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Jedina prijetnja i LL-u i svima njima je daljnje pogoršanje ekonomske situacije, zbog čega bi nam se svima mogli drastično poremetiti planovi i životni prioriteti, o stripovskim da i ne govorimo.

To definitivno, bude li manjka para Zagor mi prvi otpada od svih Libellusovih izdanja
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/04/2012 : 15:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao što kaže REJS, mislim da će većini nama srce odlučiti kad prvu ili čak prve 4 knjige budemo držali u rukama. Racionalno, zbog ovog izdanja, pa još uz tempo od 15 knjiga godišnje, trenutno planiram odustati od redovne serije i zadržati samo određene brojeve Klasika i VČ OP (Zagor protiv vampira, Demon ludila, Zagor protiv Supermajka, Sveti breg...).

Ali na kraju će i tu vjerojatno presuditi srce i nevoljkost rješavanja nečega što mi je već priuštilo puno gušta.

Meni srce može presuditi sam za krađu, jer novce za to stvarno nemam, a vjerujem da takvih osoba ima mnogo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/04/2012 : 15:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm, da, spreman sam se okladiti da će većina ovih nevjernih Toma koji se premišljaju, važu razloge za i protiv i sad odlučno kažu NE!, sasvim drugo govoriti/pisati kad za mjesec dana u ruke uzmu savršeno (sumnja li itko?) LL-izdanje, pa još odmah 4 knjige.

Agarthi prvi broj iste edicije najavljuje za siječanj sljedeće godine, do kad će LL već izbaciti pretpostavljam 10-ak knjiga, pa mislim da za čitatelje i kolekcionare u Hrvatskoj dvojbe zapravo neće ni biti. S jedne strane imamo provjerenog izdavača s hrpom sjajnih izdanja, a s druge onog koji se ipak tek treba dokazati i koji će svakako ići puno sporijim ritmom. Da me se pogrešno ne shvati, Agarthiju , baš kao i svim novim izdavačima iz svih republika!

A iz kraljevina?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 16/04/2012 : 15:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
meni pored zagora extra ne trebaju nikakve te knjige,kolekcionarska izdanja,odabrane priče,klasici i ostali reprinti. jeste da je SD malo zeznula sa onih 8 naslovnica viška i sa izbacivanjem nekih 40-strana u onim brojevima extra od 31 do 62,ali opet je po meni najidealniji i naravno najekonomičniji serijal.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/04/2012 : 16:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

meni pored zagora extra ne trebaju nikakve te knjige,kolekcionarska izdanja,odabrane priče,klasici i ostali reprinti. jeste da je SD malo zeznula sa onih 8 naslovnica viška i sa izbacivanjem nekih 40-strana u onim brojevima extra od 31 do 62,ali opet je po meni najidealniji i naravno najekonomičniji serijal.

slažem se, kad se tih 200, ili 400 s redovnima poslažu na polici za zagora ispadne dovoljno. E da je s texom tako...

Till I Collapse
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/04/2012 : 17:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

quote:

slažem se, kad se tih 200, ili 400 s redovnima poslažu na polici za zagora ispadne dovoljno. E da je s texom tako...

Eeeeeeh!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 16/04/2012 : 17:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
teksa tako nikada nećemo dočekati...jedina opcija ostaje uzeti talijanska izdanja,ima kod njih gomila tih nekih reprinta,tutto ili šta već,jer je prva serija,pogotovo oni prvi brojevi,jako skupa...za nekih 1000 eura uzeti svih 600-tinjak redovnih...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/04/2012 : 18:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Da,svakako ne propusta se,kao ni Titanic 3D....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 16/04/2012 : 21:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
ne. zagi is out!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 16/04/2012 : 21:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
quote:

slobodna je izbacivala stranice, po dve pasice kod svakog spajanja brojeva (i tutto i sd, mješala redoslijed kraćih epizoda i slično. bilo bi idealno da ludens izda prva 24 broja kako spada isto kao extra izdanje tako da se to samo ubaci umjesto tih bezveze brojeva...

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 16/04/2012 : 21:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
Ovo OBAVEZNO kupujem. Na ovo sam vec godinama cekao. Samo da je stampa istog kvaliteta kao sto je Repubblica izdanje u Italiji. Jedva cekam.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/04/2012 : 21:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Repubblica štampa je u biti lošnjikava (veliki tiraži, rotacija, lošiji papir). Kad usporediš Libellus Texa i Repubblica Texa/Zagora, Libellus je bitno, bitno bolji.

Trouble will find me
Go to Top of Page

aladin
Starting Member

Croatia
29 Posts

Member since 04/04/2007

Posted - 16/04/2012 : 21:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send aladin a Private Message  Reply with Quote
da istina mislio sam da čovjek misli na dobar otisak a ne na papir uvez korice itd.

LMS 4 BLAGO CRVENE RIJEKE
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 16/04/2012 : 21:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Repubblica štampa je u biti lošnjikava (veliki tiraži, rotacija, lošiji papir). Kad usporediš Libellus Texa i Repubblica Texa/Zagora, Libellus je bitno, bitno bolji.

Imas pravo. Ali, nisam mislio na papir. Njihov papir je jako tanak. Ali ipak stampane stranice i boje su savrsene. Svi detalji se jasno vide, linije nisu podebljane, ili izbledjene.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 16/04/2012 : 21:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

Eeeeeeh!

Eeeeeeh!Bice jednog dana!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/04/2012 : 22:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

quote:

Imas pravo. Ali, nisam mislio na papir. Njihov papir je jako tanak. Ali ipak stampane stranice i boje su savrsene. Svi detalji se jasno vide, linije nisu podebljane, ili izbledjene.

Ne znam, moguće da je meni slučajno pao u ruke lošiji primjerak, ali vidio sam male pomake pasera i/ili overprint što se uglavnom manifestira tako da oko crnih linija bude malo bijeloga, a to mi smeta kod kolora.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 16/04/2012 : 22:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
I meni to smeta, ali ni na jednom od mojih primeraka Zagora to nisam video. Ja imam prva dva broja od Repubblike.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/04/2012 : 09:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

Eeeeeeh!

Eeeeeeh!Bice jednog dana!

za 50ak godina...
baš gledam slike onih 400 talijanaca na aukcijama, ma nema do lijepog sc izdanja...kad bih samo natucao talijanski...

Till I Collapse
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 17/04/2012 : 10:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aladin

Poz Marinac ako je definitivno NE od mene na poklon prvi broj tek tolko da ti pošareni kolekcija

Edited by - marinac on 17/04/2012 10:35:51
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 17/04/2012 : 12:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo upravo danas sam dobio Zagor prvi broj od republice i mogu reci da je izdanje predobro.Po cemu je to Libelus bolji ne znam.Njihovo izdanje bice 3 puta skuplje od ovo taljansko.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/04/2012 : 16:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Oba su me kostala 14 Eura.....ili oko 100 kunjerosa.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 17/04/2012 16:30:09
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 17/04/2012 : 20:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
di si uzeo? ebay?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/04/2012 : 20:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by byoman

di si uzeo? ebay?

Da, jedan kolekcionar iz Torina razocaran kvalitetom papira i bojom, nije mogao podnijeti izrod na policama ...

Ma,sve stima boja i papir, prezadovoljan samo da je jos i na naski malo da se ne patim sa "poco dopo" , ako ZAGLIB ( Zagor Libellus, da se ne pomisli na igru rijeci da se zaje... sa ljudima) izadje na trziste (onako kako bi trebalo) to ce biti svakako jedan od dragih primjeraka u kolekciji...
Nadam se da nece "zaglibiti"

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000