forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIH Bonelli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/04/2012 : 22:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Hoce li biti Nathana ikad i u kakvoj šemi?????

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/04/2012 : 22:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
To i mene zanima. Citao bih, a ne da mi se sa scanova, a nemam love trenutno (student) da kupujem naveliko preko aukcija

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 17/04/2012 : 23:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Natana je najavila Arkona, nova izdavačka kuća u formi granderistampe 3 u 1.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 18/04/2012 : 09:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Hoce li biti Nathana ikad i u kakvoj šemi?????

Zasad nije ništa spominjano...

Znači ono što sigurno ide ove godine su, Magični Vjetar, Skriveno Lice, Martin Mystere od prvog broja ( ), Zagor od prvog broja, Napoleone, Jan Dix, Sighma, Oči i Tama i kao jedno iznenađenje koje neće biti od Bonellija kao što smo već i spominjali, a inače imate i stripovi.ba forum za sve detaljnije informacije...

A spominalo se kao vrlo vjerojatno, da odmah iza ovih izdanja idu Shanghai Devil, Martin Mystere Giganti i ova izdanja zajedno Martin Mystere i upravo Nathan, nedavno ih je netko izdao čini mi se, sve ostalo je trenutno samo u fazi špekuliranja ili želja..
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/04/2012 : 09:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
šteta...
možda jedino MM me zanima otpočetka...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/04/2012 : 09:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
a nik rajder :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/04/2012 : 10:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Napoleone? Hm...
http://www.stripovi.com/recenzije/napoleone-np-mv-1-stakleno-oko/338/
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 18/04/2012 : 15:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Napoleone? Hm...
http://www.stripovi.com/recenzije/napoleone-np-mv-1-stakleno-oko/338/

Fantasticno
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/04/2012 : 16:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
a ne znam bas...Djole izgleda dobro poznaje serijal, ovo je njegov komentar:

Čemu? To je glavno pitanje za celi serijal Napoelone. Šta to Ambrosini pokušava da kaže ovim, što se već nije moglo reći u Dylan Dogu? Jeste, Dylan je kao horor, a ovo bi kao trebao da bude neki postmodernistički-nešto... ali i Dylan je dobrano zaglavio u postmodernizam već posle "Priče ni o kome". Jedino što eventualno opravdava Napoleon je malo veći undreground feeling koji će se osetiti u kasnijim epizodama, naročito onim Bacilierijevim. Ovako, za ovu priču imamo vlasnika hotela koji voli da tripuje, i to je to. Ali to nema smisla - svaki od Bonellijevih likova u svojoj prvoj epizodi pokazuje neku misiju, nešto što će ga uvlačiti u probleme u kasnijim epizodama. Kod Nathana je to Agencija Alfa; kod Martija misterije i radoznalost; kod Magičnog vetra traganje za prošlošću i odbrana indijanaca; i tako dalje. A kod Napoleona? Splet okolnosti koji pride i nemaju nikakve veze sa njegovom osnovnom distinkcijom - time što je povezan sa svetom mašte. I onda, već na početku, čovek se zapita - čemu?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/04/2012 : 16:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Što znači ovo "pride"?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/04/2012 : 16:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Što znači ovo "pride"?

Uz to :)
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/04/2012 : 16:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Djole nema pojma

Dobar dio odgovora na postavljena pitanje si je i sam odgovorio.
Pretežno kriminalističke priče s vlasnikom hotela koji voli da tripuje je meni sasvim dovoljno da me zainteresira. Istina, serijal i nema lajtmotiv ali daleko od toga da nema Ambrosini što reći. Mada to nisi neke nikad viđene mudrosti ali koristi simpatičan način prikazivanja.

Uostalom to je Djole napisao pred 7 godina, sada vjerovatno ima i gore mišljenje

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/04/2012 : 16:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Što znači ovo "pride"?

Hvala!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17012 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/04/2012 : 17:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

To i mene zanima. Citao bih, a ne da mi se sa scanova, a nemam love trenutno (student) da kupujem naveliko preko aukcija

Kako to zvuči, kao da ostali imaju para Čini mi se da sam imao više novca za stripove dok sam bio student
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/04/2012 : 20:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Uostalom to je Djole napisao pred 7 godina, sada vjerovatno ima i gore mišljenje

Meh, da, davno bejaše, trebalo bi da se podsetim, a pošto za to nemam vremena...

A i Ambrosini kao kompletan autor na Dilanu me mahom smara.

EDIT: [ograda] što, naravno, ne znači da Napoleona ne treba objaviti i da ne bi svako trebalo da donese sopstveni sud o njemu. 100 ljudi, 100 ćudi [/ograda]

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.

Edited by - Djole on 18/04/2012 20:56:26
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1615 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 18/04/2012 : 21:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Meh, da, davno bejaše, trebalo bi da se podsetim, a pošto za to nemam vremena...

EDIT: [ograda] što, naravno, ne znači da Napoleona ne treba objaviti i da ne bi svako trebalo da donese sopstveni sud o njemu. 100 ljudi, 100 ćudi [/ograda]

A ima i ona seksistička: Sto ljudi, sto ćudi - sto žena, dvijesto sisa!

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 19/04/2012 : 20:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Citajuci ovo o Napoleonu me je uvjerilo da ga ne uzimam,a i prije toga su bile male sanse,ali MM,MV,ZAGOR uzimam sigurno,moze li neko da mi napise nesto o junacima koji ce izdavat AC.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/04/2012 : 20:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
nešto

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/04/2012 : 14:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by herzegovina.boy

quote:

quote:

Citajuci ovo o Napoleonu me je uvjerilo da ga ne uzimam,a i prije toga su bile male sanse,ali MM,MV,ZAGOR uzimam sigurno,moze li neko da mi napise nesto o junacima koji ce izdavat AC.

Uzmi i One Shotove kao i Skriveno Lice/Shanghai Devil!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/04/2012 : 22:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/04/2012 : 23:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/04/2012 : 00:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

To bre!!!!!

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 21/04/2012 : 00:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ima li ikakve sanse da se magicni pojavi u Trebinju na kioscima? Isto pitanje i za ostala izdanja, ali kontam da ako se pojavi Magicni, i ostali ce :)
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 21/04/2012 : 07:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Što znači ovo "pride"?

Cudi me da Delboj nije nista odgovorio na ovo pitanje

inace moje bi objesnjenje bilo "pored toga"

Edited by - ponki on 21/04/2012 07:30:58
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/04/2012 : 10:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Vujaklija nema objasnjenje :)
Prepostavljam da je to neka nasa skracenica od "pridodati" :)

Edited by - Jasko on 21/04/2012 11:22:05
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000