gledao sam Take Shelter, stvarno odličan film, meni se jako svidio kao neka studija čovjeka i kako da se nositi s time kad ti netko u obitelji oboli na živce
gledao sam Take Shelter, stvarno odličan film, meni se jako svidio kao neka studija čovjeka i kako da se nositi s time kad ti netko u obitelji oboli na živce
Film je puno dublji, dotice se puno sfera i segmenata istih..a ponajvise se dotice jednostavnog nacina kako napraviti dobar film .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
sto nas moze vise privuci u kina ili bolje receno..sto ih vise moze privuci u kina?..
Scenarij ispod kvalitete mnogobrojnih TV serija. Story vec davno ispricana i sada vec ofucana . Samo isfinisirano i do bola nategnuto dijelo..neuspijelo. Sorry , ja ne kupujem, ali milioni ce kupiti..dobra stara fora
Lutkica je OK ..ajde dobro ..mozda malo vise nego OK , no to je ne cini nekom novom onom ili ovom. Film..sam film je reciklaza izmedu Mad Maxsa , The Running Man i onog filma gdje siluju debeljka uz poklik igiii iiiiggii ..heh Neznam..mozda starim..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Glede superhero tematike za koju sam uvijek bio zagrijan i previse puta razocaran imam jedan filmcic koji svakako valja pogledati. Nije ni crno ni bijelo, nije ni alfa ni omega , ali je fantasticno ljudski..
To je nekakva finsko-njemačka SF komedija, ima dobru ocijenu (ako je imdb neko mjerilo). Trebao sam to danas ići gledati ali sam odgodio za sljedeći vikend.
Ja sam razmisljao to mozda pogledaj isti dan kad budem isao gledat Avengerse, pa da si napravim dan zanimljivim, no vidjet cu jos. Sto se tice samog filma, cim imas nazije koji su 70 godina bili na mjesecu i sad dolaze osvojit zemlju, mora biti zakon
danas su u sklopu turneje "We Come In Peace" u Ljubljani sa posebnom projekcijom filma prije koncerta (sutra se film prikazuje i u Mariboru), film dolazi u kino tek maja mjeseca
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See