Cini se da se nakon tri "normalna" filma odlucio vratiti u svoju mindfuck rutinu. Pattison mi je totalni odbijanac of filma, ali Cronenberg je preveliki magnet da bi se propustilo.
hehe, ovo će pogledati i fanovi Sumraka... Čudno mi je samo kako se Cronenberg odlučio za takvog komercijalnog glumca? Mada, tip i izgleda malo freaky, pa bi moglo sve u svemu i ispasti malo weird!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Glede superhero tematike za koju sam uvijek bio zagrijan i previse puta razocaran imam jedan filmcic koji svakako valja pogledati. Nije ni crno ni bijelo, nije ni alfa ni omega , ali je fantasticno ljudski..
Nije tesko voleti dobre filmove
A i ovaj chronicle mi je legao preko trailera. Javim utiske nakon sto odgledam. Hvala jos jednom
The world is sick and we are the doctors Kome uopste padaju na pamet ovako retardirani, debilni, glupi, idiotski, bolesno losi, mizerni, tupi, udareni i sve-ostalo filmovi u kojima po stoti put bas Njujork napadaju kakve sve ne letelice i katastrofe?
sinoć gledo iron sky, očekivao sam puno više. puno više u smislu sprdnje, zajebancije i treša - ustvari svega onog kaj bi trebao biti takav film sa takvom temom.
prvi dio filma još kak-tak, al drugi iskreno srednja žalost. negdje na drugoj trećini filma zamalo zaspao u kinu :D
Originally posted by PijaniPatak The world is sick and we are the doctors Kome uopste padaju na pamet ovako retardirani, debilni, glupi, idiotski, bolesno losi, mizerni, tupi, udareni i sve-ostalo filmovi u kojima po stoti put bas Njujork napadaju kakve sve ne letelice i atastrofe?
Ja ih uvijek rado pogledam... Što ćeš, uvijek se nađe publike.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
sinoć gledo iron sky, očekivao sam puno više. puno više u smislu sprdnje, zajebancije i treša - ustvari svega onog kaj bi trebao biti takav film sa takvom temom.
prvi dio filma još kak-tak, al drugi iskreno srednja žalost. negdje na drugoj trećini filma zamalo zaspao u kinu :D
Sunce ti jebem koja ekipa, ako ovo omane, prestacu da gledam filmove. Jedino mi nije jasno sto su za muziku za trailer uzeli hip hop, ali prezivecu nekako
Gledanje ovog trailera bilo je neprijatno na toliko mnogo nacina. Channing Tatum je najveci redneck na svetu ikada. Najgore je sto ce ovaj film verovatno da pokida u bioskopima u Americi