Pa kada smo vec kod toga.Onda je Libellus vec ovo odavno preskocio.Ova prica je je trebalo da izadje u 2 ili 3 crno belom izdanju.Sve price su isle redom,mislim sve one koje su preskocene u Zlatnoj seriji i LMS -u. Neznam po kojoj logici ova nije izasla,a neznam ni zasto bi je sada objavili ako su hronoloski objavili sve price?
I kako ti se cini? Mislim da nijedna epizoda nikada vise nije docarala stari Texov svet,na tako erotican jebozovan nacin.Ponekada mi se desi da sanjam da ponovo izlaze ovakve price. Poenta svega je da sam ovu pricu imao u ranom detinjstvu i da su mi se urezale slike,kanjona,pecina indijanskih vraceva i zgodne vestice Mah Shai. I sada sam klasican za-ovisnik !!!
krasotica do krasotice...baš zbog tih epizoda podržavam da Libellus poslje 12 prvih Texova krene sa najboljim epizodama u koloru...jedva čekam.
ja bih ipak radije ove krasotice u c-b verziji.
pa ako če sve kako je planirano prije ili kasnije oboje čemo biti zadovoljeni...nevezano za kolor epizode Dade če izdati cijeli Tex opus u cb verziji...sad...kad če to...to je u Božj...pardon Libellusovim rukama.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kako sam nabavio prvi kolorac malo sam pogledao stanje kako se prodaje na libinom sajtu i vidim da je zadnji kolorac nedostupan,nula komada...los update prodaje? Inace nema unutra originalne naslovnice...tako je i sa ostalim kolorcima?
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Kako sam nabavio prvi kolorac malo sam pogledao stanje kako se prodaje na libinom sajtu i vidim da je zadnji kolorac nedostupan,nula komada...los update prodaje? Inace nema unutra originalne naslovnice...tako je i sa ostalim kolorcima?
Nisam siguran, mozda grijesim, ali mislim da sam procitao na njihovom forumu da taj kolorac stvarno vise nemaju. Ali mozda ga jos ima u striparnicama...
update ne greši, taj broj se razprodao mnogo pre očekivanja...ko zna razlog, bar Dade su kazale da neki brojevi idu brže... valjda više uzmu knjižnice ili tako nešto.,
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!