Agarthi Comics vam predstavljam, prvu epizodu Martin Mystere - Ljudi u crnom
MARTIN MYSTERE Broj 1. Epizoda: LJUDI U CRNOM
[/URL]
Izdavač: Agarthi Comics d.o.o. www.agarthicomics.ba Prijevod: FUAD HASANAGIĆ Lektura: SNJEŽANA ĐORĐIĆ Dizajn prilagodio: DRAGOMIR KRIŽIĆ Priprema za štampu: DRAGOMIR KRIŽIĆ Štamparija: BLICDRUK d.o.o ISSN: 2233-1271 Štampano u Bosni i Hercegovini Štampa: c/b Format: 160/210 mm (Bonelli format) Stranica: 100 Datum objave: 21.04.2012. 1 / LJUDI U CRNOM Originalni naslov: GLI UOMINI IN NERO Prvo izdanje: April 1982. Tvorac junaka: ALFREDO CASTELLI Scenarij: ALFREDO CASTELLI Crteži: G. ALESSANDRINI
Sva izdanja se mogu platiti, karticama (Visa, Visa electron, Mastercard i Maestro) bez provizije i uz apsolutno sigurnost, jer se kompletna transakcija odvija na serverima Raiffeisen Banke BH (E-Pay usluga)..
Martin Mystere je pakovan u prozirnu,samoljepljivu zaštitnu vrečicu, radi sigurnosti i zaštite naših izdanja.
Au, da nemam Dnevnikovo izdanje i Libellusovo vjerojatno bih počeo skupljati u ovoj ediciji, ali imam. No uzeo bih prvi broj, nek se nađe u kolekciji. Problem s ovim junacima je što su već izlazili u više navrata, tako ih neki već i imaju. No nema veze, nadam se da će se što više ljudi zainteresirati za Misteriju,i da će ga kupiti i oni koji nisu uzimali hrvatsko izdanje...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
takodje puno srece nasem izdanju :) Interesuje me koje ce jos edicije biti jer ja ove imam u libellus izdanju , da li ce biti edicija giganti i kada bi mogao prvi broj da se pojavi i u kojem formatu :)
Originally posted by tutto maxim Inace,prisutna je i mala simbolika. Prvi broj u Italiji izasao je aprila 1982.godine, a 30 godina kasnije,takodje u aprilu dobijamo i BiH Martija!
Urednik u uvodniku prvog broja baš obilježava i taj momenat.
Što će reći da kasnite samo 30 godina! Ništa, želim svima koji se ponovno susreću s Misterijom dobar provod i uživanje, kako sam ja uživao u ovim prvim epizodama!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."