Ovo imam u LL sve dosad izišlo, i nekompletno u LMS, ali mi se čini da opet neću odoljeti. A ništa, mogao bih derutne LMS brojeve polako mijenjati ovima...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Istina, bilo bi dobro da kontaktiraju pa da prebace u SNK i SKAB612, ja bi onda vjerojatno uzimao MM i MV. Do sad sam od Bonelli-ja skupljao samo DD i Zagora, a jedino mi se jos MM cinio zanimljiv (jer je koliko toliko srodan DD-u, a ta tematika mi je najdraza). A vidio sam da su cak i nebonellijevci hvalili KP i MV, pa bih rado htio pokusati sa ta dva serijala, al mi je preskupo uzimati to u HC-u. Tako da se pridruzujem obi-jevim zeljama.
Istina, bilo bi dobro da kontaktiraju pa da prebace u SNK i SKAB612, ja bi onda vjerojatno uzimao MM i MV.
Dee je pretpostavljam mislio da TI i svi ostali koji želite kupovati Agarthi izdanja odete u SNK i SKAB612 i kažete im da ih naruče. Agarthi naravno da je zainteresiran da njegovi stripovi dođu do Zagreba, Beograda, Ljubljane... ali bi volio i da se prodaju i da te pare što prije dođu nazad u Sarajevo da odu u sljedeće brojeve i nove junake.
Istina, bilo bi dobro da kontaktiraju pa da prebace u SNK i SKAB612, ja bi onda vjerojatno uzimao MM i MV.
Obi je pretpostavljam mislio da TI i svi ostali koji želite kupovati Agarthi izdanja odete u SNK i SKAB612 i kažete im da ih naruče. Agarthi naravno da je zainteresiran da njegovi stripovi dođu do Zagreba, Beograda, Ljubljane... ali bi volio i da se prodaju i da te pare što prije dođu nazad u Sarajevo da odu u sljedeće brojeve i nove junake.
Aha A ne znam ja kak to sve funkcionira i tko koga treba kontaktirati. Evo, ovaj tjedan kad budem isao u SNK, pitat cu ih za Agarthi izdanja i planiraju li ostvariti kontakt
Ovo je lijepo iznenađenje! Gledam na stripovi.com i ne vjerujem! Definitivno kupujem ova izdanja! Imam Libellusove, ali mi je draže ovako čitati najave za iduće epizode. Ovo je dobra vijest nakon gašenja Strip-agentovog izdanja. Nadam se da će Agarthi izdati barem 300 brojeva ako ne i više :-) NE DAJTE SE BiH!!!
Jel ima iko iz Hrvatske, Zagreba po mogućnosti ko bi bija zainteresiran za naručit ovo priko interneta sa stripovi.ba? Pa da podilimo poštarinu...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Jel ima iko iz Hrvatske, Zagreba po mogućnosti ko bi bija zainteresiran za naručit ovo priko interneta sa stripovi.ba? Pa da podilimo poštarinu...
Uzimao bi ja MM i Skriveno lice ali sudeći po prijašnjim postovima shipping se ne kombinira
Tja, sranje
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Mene interesuje da li planirate,kad ste vec krenuli sa redovnim izdanjima,da izdajete almanahe,gigante.....tj izdanja van redovne serije,koliko ih vec ima