Author |
Topic |
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 23/04/2012 : 13:08:20
|
quote: Originally posted by DeeCay
NEOALFA Q - 2. KRUG!
Probajte iz sjećanja da sami sebe provjerite, bez guglanja i listanja i virkanja u odgovore drugih, nemojte me imati na savjesti! neka igre počnu! Pet je igrača, a i svako drugi se lako ubaci!
Opet P.S.! Jerry, ti samo smireno i polagano odgovaraj, ne bih želio da ti netko od pacijenata nastrada zbog mene... E i daj opet ljudima dan/dva fore.
PITANJA!
1. Tko je Athosu Thanu prodao uređaj za prikrivanje? A Masato Odaka B Fujiwara C Mr. Alfa D Dr. Amim Kelvan
2.Izbaci uljeza! A Francis Sawyer B Franz Hoenzoller C John Cleverly Carter D Marcus Hackman
3. Poredaj po pojavljivanju (redovna serija): A Andy Havilland B Luke Sanders C Thorwald Hoeg D Gabriel
DABC
4.Tko nije Tehnodroid? A Vixen B Talos C Bhahl D Lucifer
5.Mutant nije: A Kendra B India C Kay D Rea
6.U kojoj epizodi nemamo izvanzemaljce? A Noćna mora u svemiru B Zaraza C Teror iz podzemlja D Ledena dama
7.Kako se zove poznata borilačka vještina iz Nathanovog univerzuma: A Jet Kune Do B Jeet Kune Doo C Jeet Kun Do D Jet Kune Doo
8.Izbaci uljeza: A Zvijezda B Oči neznanca C Crveni anđeo D Lovci i lovine
I za kraj, nagradno pitanje! 9.Koja od ženskih protagonista ima najmanje sise? ;) A May Frayn B Krissy Longfellow C Mina Harker D Susan Connery
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 23/04/2012 : 13:09:15
|
Nabrzaka sam pa sam ziher pogrešil dosta Al ovo osmo mi baš nije jasno.?Ajde Dee, pojasni nam |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 23/04/2012 : 13:16:27
|
quote: Originally posted by mladjo
Nabrzaka sam pa sam ziher pogrešil dosta Al ovo osmo mi baš nije jasno.?Ajde Dee, pojasni nam
Evo, još jerry glasa i gotovi smo... Uvijek pojasnim odgovore, nemaš brige! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 23/04/2012 : 13:18:10
|
1. Tko je Athosu Thanu prodao uređaj za prikrivanje? A Masato Odaka B Fujiwara C Mr. Alfa D Dr. Amim Kelvan
2.Izbaci uljeza! A Francis Sawyer B Franz Hoenzoller C John Cleverly Carter- ovoga se lika uopće ne sjećam, valjda je i on neki političar D Marcus Hackman
3. Poredaj po pojavljivanju (redovna serija): A Andy Havilland 3. B Luke Sanders 4. C Thorwald Hoeg 2. D Gabriel 1.
4.Tko nije Tehnodroid? A Vixen B Talos C Bhahl D Lucifer
5.Mutant nije: A Kendra B India C Kay D Rea
6.U kojoj epizodi nemamo izvanzemaljce? A Noćna mora u svemiru B Zaraza C Teror iz podzemlja D Ledena dama- i ova ledena dama mi je sumnjiva, koliko se sjećam i ona je porijeklom sa Zemlje
7.Kako se zove poznata borilačka vještina iz Nathanovog univerzuma: A Jet Kune Do B Jeet Kune Doo C Jeet Kun Do D Jet Kune Doo
8.Izbaci uljeza: A Zvijezda B Oči neznanca C Crveni anđeo D Lovci i lovine
I za kraj, nagradno pitanje! 9.Koja od ženskih protagonista ima najmanje sise? ;) A May Frayn B Krissy Longfellow C Mina Harker D Susan Connery |
Edited by - Jerry Krause on 23/04/2012 13:20:26 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 23/04/2012 : 13:32:21
|
...i da prestignemo više taj Dylan Dog topic |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 23/04/2012 : 15:36:29
|
NEOALFA Q - 2. KRUG!
ODGOVORI: A D DCAB A B A B D C
1. Tko je Athosu Thanu prodao uređaj za prikrivanje? A Masato Odaka – ludi genetičar i izumitelj, san mu je dovesti svijet u pretpovijesno doba; Athos sam priznaje otkud mu tehnologija. B Fujiwara C Mr. Alfa D Dr. Amim Kelvan
2.Izbaci uljeza! A Francis Sawyer B Franz Hoezoller C John Cleverly Carter D Marcus Hackman – jedini koji nije političar, on je samo varalica koja se skriva iza maske propovjednika Crnog monolita.
3. Poredaj po pojavljivanju (redovna serija): D Gabriel C Thorwald Hoeg A Andy Havilland B Luke Sanders
DCAB
4.Tko nije Tehnodroid? A Vixen – zapravo postoji tehnodroid Vixis B Talos C Bhahl D Lucifer
5.Mutant nije: A Kendra – mutantica iz SP11 B India - robot C Kay – mala mutantica koju je posvojio Branko D Rea – Brankov bivši partner
6.U kojoj epizodi nemamo izvanzemaljce? A Noćna mora u svemiru – samo laboratorijski štakori B Zaraza – tu je Strikeshape s Marsa C Teror iz podzemlja –Marsovci stonogaši D Ledena dama - Entitet izvanzemaljskog porijekla
7.Kako se zove poznata borilačka vještina iz Nathanovog univerzuma: A Jet Kune Do B Jeet Kune Doo - Jeet Kune Doo je izvedenica od Jeet Kune Do ("Put šake koje presreće") ili JKD, hibridne borilačke vještine i filozofije koju je razvio Bruce Lee iz elemenata Wing Chuna, boksanja i mačevanja, usavršavajući tako najbolje od svakog i odbacivanje onog nevažnog; C Jeet Kun Do D Jet Kune Doo
8.Izbaci uljeza: A Zvijezda B Oči neznanca C Crveni anđeo D Lovci i lovine – uljez, jedina je akcijski orijentirana, za razliku od ostalih koje su više noir/krimići
I za kraj, nagradno pitanje! 9.Koja od ženskih protagonista ima najmanje sise? ;) A May Frayn B Krissy Longfellow C Mina Harker – najmanje ženstvena, a bome se ni ti autor nije potrudio prikazati je sisatijom za razliku od ostale tri spomenute... ;) D Susan Connery
POREDAK ŠAMPIONA! Jerry maksimalizira bodove, a wind i danielpee dijele drugo mjesto! Mladju burni ljubavni život i dalje koči da bude dobar u kvizovima! Jerry 8 bodova + 9 = 17! Danielp 5,5 bodova + 7 = 12,5 Windwalker 5,5 bodova + 7= 12,5 Drogsy 7 bodova + 5 = 12 Mladjo 4 boda + 5 =9 boda! Ponki 6 boda! (kasno se uključio!) Masni/tinton = -1 ;) (jer su zločesti)
Treći krug slijedi vjerojatno sutra, dok se ponovno saberem! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 23/04/2012 15:37:52 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/04/2012 : 15:58:40
|
Pa ja nisam ni sudjelovao, a dobio jedan bod, ako mi je bod kazna za "zločestoću", onda Dee stvarno trebaš poraditi na kreativnosti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 23/04/2012 : 16:03:01
|
quote: Originally posted by tinton
Pa ja nisam ni sudjelovao, a dobio jedan bod, ako mi je bod kazna za "zločestoću", onda Dee stvarno trebaš poraditi na kreativnosti.
Ne, vi ste dobili negativne bodove! Nisi primijetio onaj minus ispred jedinice? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/04/2012 : 16:12:25
|
Onda zahtjevam i da Winwalker dob negativne, on je čak rekao da masni treba pobjediti, a ja sam se samo smijo, a sad ću plakati |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 23/04/2012 : 22:04:55
|
8.Izbaci uljeza: A Zvijezda B Oči neznanca C Crveni anđeo D Lovci i lovine – uljez, jedina je akcijski orijentirana, za razliku od ostalih koje su više noir/krimići
Mislio sam da si više ciljao na to da su u podlozi ovih triju epizoda istrage ubojstava djevojaka. Ali kako god, i ovako je bilo točno. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 23/04/2012 : 22:30:55
|
quote: Originally posted by Jerry Krause Mislio sam da si više ciljao na to da su u podlozi ovih triju epizoda istrage ubojstava djevojaka. Ali kako god, i ovako je bilo točno.
Ali to su više manje karakteristike noirea, mrtve lijepe djevojke, fatalne ljepotice, pa malo weltschmerza i introspekcije.... |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 23/04/2012 : 22:33:49
|
Meni je specijalac (Bastianoni/Vietti) sasvim dobar akcić, referira se na neke uspostavljene Viettijeve storylineove o mutantima... Odlične su mi scene fajtova Branka i pukovnika, kolos protiv kolosa, i opaka količina zanimljivih gadgeta koje rabe. Još malo pa će i ona konačna AA o misteriju mutanata. Dante Bastianoni je kreirao baš neke weirdo tipove/face, i puno mi je fluidniji i bolji od brata!
Evo i ja sam danas pročitao specijalac i ugodno sam iznenađen. Prva stvar, Mister Alfa je i sad službeno glavni negativac, Bog i batina u serijalu. Vietti ga sve više koristi i ona tajanstvenost koju nosi sa sobom kao i mnoštvo pitanja koje vuče uza se daju serijalu novu draž. Jedva čekam sljedeću knjigu redovne serije u kojoj ćemo nešto više o njemu doznati.
Druga stvar, Vietti izvrsno kreira priču koja se pomalo nadovezuje na njegove prijašnje epizode o mutantima (kao što Dee reče) dodajući elemente vojne tehnologije (posebno mi je moćan onaj prsluk za teleportaciju) i zanimljive nove likove. Tako da moram priznati da njegovi storylineovi već sad dobro ulaze pod kožu i jedva čekam nastavak svega ovoga.
Treća stvar, Dante Bastianoni, briljantan kao i obično. Vrhunski crtež, strašne akcijske scene, odlični krupni kadrovi i vrlo dobra vjerododtojnost scena. Uz bok De Angelisu!
Da nije onog nesretnog kraja kirurga koji je totalno neuvjerljiv i zbrzan, ovo bi bila extra ocjena. Ali i ovako je vrlo dobra:
8/10 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 23/04/2012 : 22:39:51
|
quote: Originally posted by Jerry Krause Mislio sam da si više ciljao na to da su u podlozi ovih triju epizoda istrage ubojstava djevojaka. Ali kako god, i ovako je bilo točno.
Ali to su više manje karakteristike noirea, mrtve lijepe djevojke, fatalne ljepotice, pa malo weltschmerza i introspekcije....
U biti to je to, u pravu si. :) |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 24/04/2012 : 11:19:35
|
Jel' kupujete ove prve epizode u HC-u? Ja, naravno sve dupliram i trošim pare na ono što već imam, leleeee:))) |
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Posted - 24/04/2012 : 11:49:00
|
quote: Originally posted by mladjo
Kad sad uopće izlazi druga tura, za MaFest?
Evo ti s Libellusova sajta davno objavljena najava izdanja pa svrš..., pardon uživaj!
Hm, bit ce Nathana cudo jedno u ovoj godini... Nakon NN 43, jedanaestog specijalca i prvog Arga ubrzo slijedi i 5. almanah, a odmah potom i NN 44. Oko MaFesta bi mogao izaci i SB 10 u kojemu ce biti kratke price NN-a, a sretni smo sto vam mozemo reci da smo uspjeli dobiti prava i za dvije Castellinijeve kratke price tako da ce to biti bas tip-top izdanje.
E da, oko MaFesta bi mogla izaci i 4. knjiga, a onda potom na red dolazi i prvi NN specijalac, zajedno s 5. knjigom, naravno.
Inace, De Angelis ce nacrtati dvije nove naslovnice za prva dva specijalca tako da cemo premijere imati i u tome segmentu.
|
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia