@Deers, Shuckey Distro LaBirintarija ide preko Darkwooda pa sve što zainteresovane striparnice budu poručile - stići će do njih. Verovatno ne bi bilo loše da Vašoj Omiljenoj Striparnici napomenete da ste zainteresovani za komplet ovoga pa bi to trebalo da osigura nabavku. Motivisani prethodnim uvozom, mi ćemo svakako krajem maja poslati određeni broj kompleta(i dopuniti zalihe svih prethodnih brojeva) k striparnici McNov Qutak pa ako i ovaj put VOS zaboravi da poruči koji primerak - Qutkovo (nadasve ljubazno i predusretljivo) osoblje će biti više nego orno da zaradi taj novac:) Hvala na podršKi.
I za kraj - verovatno JEDINA naslovnica na koju Glodur nije imao nikakvu zamerku i - sasvim sigurno - jedina naslovnjača u istoriji korporacije Lavirint(15+ godina s Vama!) koja je odštampana baš kako treba:))
Dušu dalo ako se nekad negdje na kakvom festivalu ukaže koji od crtača pa da nešto nacrta. Samo to onda znači da se mora imati barem dva primjerka od kojih jedan ostaje bijel ... Ispada da je lakše skupljat Zagora nego Lavirintarije
Dušu dalo ako se nekad negdje na kakvom festivalu ukaže koji od crtača pa da nešto nacrta. Samo to onda znači da se mora imati barem dva primjerka od kojih jedan ostaje bijel ... Ispada da je lakše skupljat Zagora nego Lavirintarije
ispravite me ako grijesim, al na mafestu bi trebali bit mcn, chika bane, talaja i ja. cini mi se kao idealna prilika za popunjavanje tih blanko kavera, ne?
E triba uzet samo jedan ovaj bili cover i uvatit vas svu četvoricu da na isti nacrtate nešto To bi bilo prva liga.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
ispravite me ako grijesim, al na mafestu bi trebali bit mcn, chika bane, talaja i ja. cini mi se kao idealna prilika za popunjavanje tih blanko kavera, ne?
"Još pre pedeset godina Irwin Donenfeld, urednik DC Comicsa, primetio je da se najbolje prodaju naslovne na kojima je gorila, ili neko plače, ili preovlađuje ljubičasta boja. Čika Irwin je počeo da forsira takve kavere, ali je bio pravi amater u odnosu na domaće špekulante..."
Gorila Za Celu Porodicu kaver by (naš omiljeni zrenjaninski superstar:) - Vladimir Kuzmanov. Fala, Tebra Kuzmanoviću!