forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 "Lastan"-strip knjižara(najava otvorenja)
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 24/04/2012 : 20:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by torgalgames

Uh ona crna sa crvenom majicom je tak mrak komad kaj bi rekli vi braca hrvati :). Lastane samo napred striparnica je fenomenalna

sjeverni hrvati. ovde kod nas bi rekli dobra p....

A štaš, mi na sjeveru smo hladniji, suzdržaniji...
Koliko vidim, ovaj curetak je za fotosešn ima na sebi gotovo sve modele majica...

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 24/04/2012 : 20:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastan

quote:
Originally posted by Kojot

quote:
Originally posted by Jasko

Otkud Nina u prici?

Verovatno zbog toga sto voli stripove!

Pisala kao klinka Lastanu iz Modre laste i sviđa joj se ideja ...

Lastane, hoću li ikad nastupiti na Dori?
Nina

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 24/04/2012 : 23:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ratko,i ja hocu ovakvu majicu!
Pravicu reklamu gde god stignem!

...da,ali ova đevojka je pročitala ovaj strip.Ukoliko je netko raspoložen za diskusiju sa ovom mlađahnom čitateljicom,uskoro budućom psihologinjom,imat će priliku porazgovarat o epizodama Osmoškolaca! Javit ću kad će bit "sučeljavanje"..

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 24/04/2012 : 23:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

inače da čovik ne zna da je riječ o striparnici moga bi svašta pomislit

...to ti je tako kad si mlad i željan "stripova".Svašta čovjek pomisli ili vidi.
Inače,na majici je naslovnica iz albuma,epizoda "ŠERIF SA SAVSKOG NASIPA"...ako je to uopće i bitno!??

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 24/04/2012 : 23:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Jasko

Otkud Nina u prici?

Verovatno zbog toga sto voli stripove!

Pisala kao klinka Lastanu iz Modre laste i sviđa joj se ideja ...

Lastane, hoću li ikad nastupiti na Dori?
Nina

Ne znam,mada mi se čini da joj to i nije bila nekakva osobna želja.Nisam baš nekakav fan Nininih ljubavnih pjesmuljaka i čini mi se da taj nastup shvaća kao obavezu i posao.No,ako može Rambo pretstavljat Crnu Goru,valjda i Nina može Hrvatsku...predviđam debakl,a nakon debakla slijedi depresija.Lijek za izlazak iz depresivnih stanja je strip...ako je vjerovat gsp.Vukušiću (mada nisam baš siguran u ovu dijagnozu)!

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 24/04/2012 : 23:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

quote:

quote:

Uh ona crna sa crvenom majicom je tak mrak komad kaj bi rekli vi braca hrvati :). Lastane samo napred striparnica je fenomenalna

sjeverni hrvati. ovde kod nas bi rekli dobra p....

A štaš, mi na sjeveru smo hladniji, suzdržaniji...
Koliko vidim, ovaj curetak je za fotosešn ima na sebi gotovo sve modele majica...

E, nije!
Ostatak motiva prestavit će nam Nina,ali moram pričekat dozvolu za javno prikazivanje......uglavnom,kod ženskog dijela populacije,najveće simpatije je pobrao motiv od Gorana Sudžuke.

www.lastan.hr

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 25/04/2012 : 00:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Ratko, čestitam ti otvorenje striparnice. Drago mi je da je bilo jako uspješno, a mi se vidimo do ljeta sigurno. Pozdrav.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 25/04/2012 : 01:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by all_ba

Ratko, čestitam ti otvorenje striparnice. Drago mi je da je bilo jako uspješno, a mi se vidimo do ljeta sigurno. Pozdrav.:)

Hvala Alija...dobrodošao!

Onima koji me pitaju za niske brojeve ZS-a i LMS-a:
-bilo ih je nešto na samom otvaranju i uskoro će ih bit još više.Ukoliko rastavim nekoliko kompleta,najavit ću ovdje.Nešto odlično očuvanih stripova možete pogledat na: www.kolakcionar.eu

-aukcije i ponudu iz striparnice moći ćete pratit na www.kolekcionar.eu (moram još dogovorit nekakve detalje..npr.ukidanje onog "zločastog" nicka dveribad,opcija "kupi odmah",popusta,akcija,prezentacija,izloga,...itd...itd..

-u striparnici se još uvijek slažu i nadopunjavaju pojedine edicije...trebat će još dosta vremena da se sve posloži i ima nekakav slijed.Motive i raznolikost pojedinih proizvoda,kao što su majice,šalice,torbe,upaljači,kemijske,privjesci,itd(stripovski motivi),postavit ću naknadno....

www.lastan.hr

Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 25/04/2012 : 02:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
Ja neznam da li je to od severnih Hrvata ali sam to naucio od Crnog dzeka iz smogovca :)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/04/2012 : 13:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja neznam da li je to od severnih Hrvata ali sam to naucio od Crnog dzeka iz smogovca :)

eto vidiš da je

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/04/2012 : 15:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

koji su to sad-"sjeverni hrvat"? zar ima i njih. gdje?

ja sam par puta čuo da nas Slovence zovu "alpskim Hrvatima"
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 25/04/2012 : 15:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
s obzirom da ljudi pitaju, jeste se dogovorili sa agarthijem oko isporuke njihovih izdanja?

i molim samo ne odgovor "gluhog telefona" tipa "nisu nas još zvali/nismo mi još njih zvali"

:)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/04/2012 : 00:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

eto uvik se nesto nauci.ja sam cuo za neke bile i crvene hrvate. ti "alpski hrvati" su vjerovatno "bili hrvat" samo prominili naziv.nek se zovu kako hoce. ja osobno sam hrvat bez ikoje boje. mi iz dalmatinske zagore smo uglavnom bili siromasni pa nismo imali ni za pituru.

nemam pojma o čemu ti to....kakvi bijeli i crveni hrvati....
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 26/04/2012 : 11:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

s obzirom da ljudi pitaju, jeste se dogovorili sa agarthijem oko isporuke njihovih izdanja?

i molim samo ne odgovor "gluhog telefona" tipa "nisu nas još zvali/nismo mi još njih zvali"

:)

Ne znam što bih ti odgovorio na ovaj upit.Pretpostvljam da će netko iz Hrvatske službeno uvozit izdanja stripova iz BiH,te bi ih taj proslijedio dalje po striparnicama.Tko bi taj trebao bit ili koga će izdavač ili izdavači kontaktirat,zaista ne znam.
Iskreno,malo sam se pogubio u tom novom valu novih izdavača i strip izdanja.Pretpostavljam da je izdavačima u interesu prodat izdanja koja proizvedu,pa vjerujem da će se netko od distributera i javit,te ponudit svoje uvjete.Što se mene tiče,strip knjižara Lastan je svima otvorena i uvijek se može pronać dodatnog prostora za posložit nove stripove.

www.lastan.hr

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2012 : 11:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

eto uvik se nesto nauci.ja sam cuo za neke bile i crvene hrvate. ti "alpski hrvati" su vjerovatno "bili hrvat" samo prominili naziv.nek se zovu kako hoce. ja osobno sam hrvat bez ikoje boje. mi iz dalmatinske zagore smo uglavnom bili siromasni pa nismo imali ni za pituru.

nemam pojma o čemu ti to....kakvi bijeli i crveni hrvati....

kodirani nazivi €uro bijeli švercaju koku a crveni uzgajaju makove

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2012 : 11:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

sjeverno od Zrmanje

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 26/04/2012 : 18:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast druze DVERIBADE,raj na zemlji balkanskoj,za nas ljubitelje romana!
Cestitka do neba i naklon do zemlje,halal ti vjera

Pomeni si trebao nazvati striparnicu "DVERIBAD",mislim da je to ime utemeljito u svacijoj dusi stripovskoj i da bi ti donijelo neke pozitivne impulse a nikako negativne.Velim ovako jer procita da smatras "Dveribad" zlocestim nickom.
Naprotiv,ime je legendarno i trajace koliko god ga ti mjenjao i pokusavao ukloniti.
Samo ne razumijem zasto??

Prica se i pricace se dok zivimo:"kupio od Dveribada",stripovi kod Dveribada","to su stripovi od Dveribada"itd...,pa stoga mislim da ce zivjeti i ovako ili onako,znaci zvanicno postojalo ili ne ostace jedno:
Dveribad je jedan
Ako me put nanese i vrijeme dozvoli navraticu u svakom slucaju
Ziv bio i sretno!
bihac-una
Go to Top of Page

magnus
Junior Member

Slovenia
341 Posts

Member since 22/08/2004

Posted - 01/05/2012 : 12:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send magnus a Private Message  Reply with Quote
Juce (30.04.2012), sam posjetio striparnicu. Sta da kazem...za nas malo starije, koji smo u 70-tim i 80-tim proslog stoljeca odrasli uz stripove...PRAVI RAJ!!!(a vjerovatno i za sve ostale ljubitelje stripa). Do sada sam mislio, da tako nesto postoji samo u naljepsim snovima. Striparnica je uzivo jos ljepsa nego na slikama, koje vec same po sebi kazu sve.
Osoblje ljubazno, na nivoju...malo smo popricali, kupio sam nekoliko stripova i obecao da cu se uskoro ponovo vratiti.
HVALA! i puno srece u radu!!!
Lijep pozdrav
magnus iz Maribora
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/05/2012 : 18:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 02/05/2012 : 18:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Svaka cast druze DVERIBADE,raj na zemlji balkanskoj,za nas ljubitelje romana!
Cestitka do neba i naklon do zemlje,halal ti vjera

Pomeni si trebao nazvati striparnicu "DVERIBAD",mislim da je to ime utemeljito u svacijoj dusi stripovskoj i da bi ti donijelo neke pozitivne impulse a nikako negativne.Velim ovako jer procita da smatras "Dveribad" zlocestim nickom.
Naprotiv,ime je legendarno i trajace koliko god ga ti mjenjao i pokusavao ukloniti.
Samo ne razumijem zasto??

Prica se i pricace se dok zivimo:"kupio od Dveribada",stripovi kod Dveribada","to su stripovi od Dveribada"itd...,pa stoga mislim da ce zivjeti i ovako ili onako,znaci zvanicno postojalo ili ne ostace jedno:
Dveribad je jedan
Ako me put nanese i vrijeme dozvoli navraticu u svakom slucaju
Ziv bio i sretno!
bihac-una

Dveribad-a komentirat nećemo.Hvala ti na dobrim željama i kad god došao-dobrodošao!

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 02/05/2012 : 18:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by magnus

Juce (30.04.2012), sam posjetio striparnicu. Sta da kazem...za nas malo starije, koji smo u 70-tim i 80-tim proslog stoljeca odrasli uz stripove...PRAVI RAJ!!!(a vjerovatno i za sve ostale ljubitelje stripa). Do sada sam mislio, da tako nesto postoji samo u naljepsim snovima. Striparnica je uzivo jos ljepsa nego na slikama, koje vec same po sebi kazu sve.
Osoblje ljubazno, na nivoju...malo smo popricali, kupio sam nekoliko stripova i obecao da cu se uskoro ponovo vratiti.
HVALA! i puno srece u radu!!!
Lijep pozdrav
magnus iz Maribora

Hvala...ljepo da je takav dojam.Živjeli!

www.lastan.hr

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 05/05/2012 : 00:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Lastane, imas PM. Prilicno hitno.
Izvinte na oftopiku, broj mobilnog koji imam izgleda vise nije aktuelan.
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 05/05/2012 : 16:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Lastane, imas PM. Prilicno hitno.
Izvinte na oftopiku, broj mobilnog koji imam izgleda vise nije aktuelan.

Je,aktuelan je,ali se nisam mogao javit.Obzirom da smo se čuli,čestitam na ideji.Stvarno ljepa gesta od svih ljudi koji su u projektu učestvovali.
Apsolutno podržavam.Čujemo se i vidimo.

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1882 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 07/05/2012 : 15:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Kakve načine plaćanja podržavate? Naročito me zanima može li se platiti Maestro karticom na rate? Hvala.

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/05/2012 : 16:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Kakve načine plaćanja podržavate? Naročito me zanima može li se platiti Maestro karticom na rate? Hvala.

pos uređaje u striparnici imaju...e sad,za rate će ti ratko bolje objasnit...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000