forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The walking dead - TV serija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 21/03/2012 : 16:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

od druge sezone nemre bit gora.

na trenutke nisam znao jel gledam larin izbor ili walking dead.

Pa meni je bilo super! To da su zatvoreni na nekoj farmi i da je radnja bila malo razvučena niti malo me ne smeta. Život na farmi i oko nje, prikaz međuljudskih odnosa + dovoljno akcije u svakoj epizodi. Meni dovoljno...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/03/2012 : 16:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Prva mi je bila jača i zanimljivija, a i sve mi je bilo novo i svježe... Drugo je imala sporih hodova, no svejedno sam jedva čekao svaku epizodu. Highlights su definitivno bile neke epizode, ona s prvim moralnim Shaneovim padom, ona zadnja epizoda polusezone sa Sophijom, i pretposljednja u sezoni. Finale još moram pogledati!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 21/03/2012 : 17:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ima već dugo kako sam čitao strip. Koliko vidim serija djelomično prati radnju stripa, npr ista su mjesta radnje, a likovi u seriji dosta su slični likovima u stripu. Samo u seriji su neki likovi ranije završili karijeru.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 22/03/2012 : 14:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:

od druge sezone nemre bit gora.

na trenutke nisam znao jel gledam larin izbor ili walking dead.

Pa meni je bilo super! To da su zatvoreni na nekoj farmi i da je radnja bila malo razvučena niti malo me ne smeta. Život na farmi i oko nje, prikaz međuljudskih odnosa + dovoljno akcije u svakoj epizodi. Meni dovoljno...

serija ima toliko potencijala, ne vezano jel prati strip ili ne, al cijela sezona je otišla na to oće li im matori dopustit ostanak na farmi, jel buju našli malu, odnos između 2 cajkana... a "šetača" maltene nigdje.

inače, nevjerovatno kolko su zapostavili t-doga u seriji, vidiš ga u par kadrova i to je to. od farmera također vidiš samo maggie i starog.

cijela serija se ustvari vrti oko 2 drota i ženske i 70% vremena je otišlo na njih.

za mene, ova sezona walking deada je larin izbor

Edited by - djule on 22/03/2012 14:23:52
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 22/03/2012 : 15:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
We ain't gonna be on Maggie's farm no more

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 22/03/2012 : 15:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao niti minute Larinog izbora, jer nemam TV, ali pretpostavljam kakva je to serija, vidio sam neke slike u novinama!

A ništa, nadam se da će ti treća sezona biti bolja. Potencijala ima...
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4497 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 22/03/2012 : 16:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
za mene, ova sezona walking deada je larin izbor

Pa istina da, ima barem 4-5 sapuničastih epizoda. Ali najgore je bilo što se toliko vremena posvetilo Sophie- liku koji po ničemu nije zanimljiv niti ništa. Mislim da sam na epizodu ''Nebraska'' bio zapanjen koliko ke nabacano besciljnih patetičnih dijaloga.

Ali sve se popravilo u zadnje dvije epizode

Bok, kako si.
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2061 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 22/03/2012 : 17:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:

serija ima toliko potencijala, ne vezano jel prati strip ili ne, al cijela sezona je otišla na to oće li im matori dopustit ostanak na farmi, jel buju našli malu, odnos između 2 cajkana... a "šetača" maltene nigdje.

Ako tražiš akcijski horor o zombijima, logičniji izbor je (od Larinog) Snyderov Dawn of the Dead ili Dead Set mini serija.

Kao i mnogi koji imaju slične prigovore, nisi shvatio o čemu se u seriji zapravo radi i tko su uopće "hodajući mrtvi".
Da, ima puno potencijala (unatoč mnogobrojnim propustima) - no ne za biti još jednim bezveznim zombie-apokalipsa uratkom u moru sličnih, već kao jedinstvena studija likova. Koju onda pokvare pokušavajući se dodvoriti publici koja prigovara time što ubacuju akcijske scene koje, u kontekstu, izgledaju u najmanju ruku smiješno i nategnuto (recimo, zadnja epizoda - apsolutno svaki hitac tijekom vožnje je pogodak drito u glavu, od ljudi koji do prije mjesec dana pištolja nisu vidjeli).

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/03/2012 : 20:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

We ain't gonna be on Maggie's farm no more

I ain’t gonna work for Maggie’s pa no more

Rick Grimes

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 22/03/2012 : 21:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

quote:

Kao i mnogi koji imaju slične prigovore, nisi shvatio o čemu se u seriji zapravo radi i tko su uopće "hodajući mrtvi".

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13499 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/04/2012 : 09:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 13/04/2012 : 12:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Ja vjerojatno pripadam mizernoj manjini kad kazem da mi je druga sezona po kvaliteti bila jednaka, ako u nekim trenucima ne i bolja od prve sezone. Da se svaka epizoda svodi na puko i konstantno ubijanje setaca vjerojatno bih zijevao od dosade i prestao s gledanjem odavno.
Naravno, daleko od toga da je svaka epizoda bila cisto savrsenstvo, definitivno nije, ali mislim da je cijeli taj "set up" na farmi odradjen jako dobro, plus finale je bilo stvarno odlicno.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/04/2012 : 16:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Ja vjerojatno pripadam mizernoj manjini kad kazem da mi je druga sezona po kvaliteti bila jednaka, ako u nekim trenucima ne i bolja od prve sezone. Da se svaka epizoda svodi na puko i konstantno ubijanje setaca vjerojatno bih zijevao od dosade i prestao s gledanjem odavno.
Naravno, daleko od toga da je svaka epizoda bila cisto savrsenstvo, definitivno nije, ali mislim da je cijeli taj "set up" na farmi odradjen jako dobro, plus finale je bilo stvarno odlicno.

Slazem se , doduse malo je to sve nepotrebno razvuceno i obiluje sa podosta iritantnih karaktera, ali sve u svemu..vrlo dobro.
Tko je lik sa kapuljacom sa kraja sezone, i jesu li on a dvojica iza njega zombiji, sto bi njega automatski ucinilo master of zombies

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/04/2012 : 16:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by dante

Slazem se , doduse malo je to sve nepotrebno razvuceno i obiluje sa podosta iritantnih karaktera, ali sve u svemu..vrlo dobro.
Tko je lik sa kapuljacom sa kraja sezone, i jesu li on a dvojica iza njega zombiji, sto bi njega automatski ucinilo master of zombies

Lik s kapuljačom je srednjoškolac, budući kovinotokar.
Dvojac iza su njegovi brižni roditelji, nikako zombači!

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 22/04/2012 : 21:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Super mi je serija.

Kako serija prati strip, tj. koliko epizoda je stalo u ove dvije sezone?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8205 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/04/2012 : 21:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Super mi je serija.

i meni je serija dobra
strip se prati, onako, dosta toga mijenjaju, produžuju itd
mislim da je u stripu shane ubijen puno, puno prije
a do zatvora stižu na kraju trinaeste sveščice - točno gdje je lavirint stao
dakle, 13 sveski=2 sezone => ima materijala da dočekamo penziju

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 23/04/2012 : 06:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by Mord

Super mi je serija.

i meni je serija dobra
strip se prati, onako, dosta toga mijenjaju, produžuju itd
mislim da je u stripu shane ubijen puno, puno prije
a do zatvora stižu na kraju trinaeste sveščice - točno gdje je lavirint stao
dakle, 13 sveski=2 sezone => ima materijala da dočekamo penziju

Kakav sad zatvor? Tko pati od zatvora?

Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/04/2012 : 12:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Lik s kapuljačom je srednjoškolac, budući kovinotokar.
Dvojac iza su njegovi brižni roditelji, nikako zombači!

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/05/2012 : 17:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Michonne!

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 24/05/2012 : 18:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Dobar odabir. Izgleda propisno nadrkano, kako i treba :D
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 25/05/2012 : 07:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Nju će valjda zbarit onaj drugi crnac?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/05/2012 : 18:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je prvo što ti je palo na pamet?

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 26/05/2012 : 11:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

quote:

To je prvo što ti je palo na pamet?

Izgleda preopako za moj ukus.
Draže su mi domaće anemične štreberice.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/07/2012 : 13:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Nije loša druga sezona, da je moglo mnogo bolje moglo je, ali meni je bilo zabavno. Lori tako iritira, a uz rame joj je Kerol. Ne mogu dočekati da ih smaknu, ali biće to dugo čekanje bojim se, barem kad je ova prva u pitanju. Količina gluposti je rasla kako se primicao kraj sezone, ali opšti utisak je pozitivan. Čeka se treća sezona.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/07/2012 : 00:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000