forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 24/04/2012 : 16:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Bilo već chris, na 111. stranici.

Ah nisam vidio!

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/04/2012 : 23:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Gdje je kviz?
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/04/2012 : 15:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Pobednik kviza Jerry koji je ocigledno vrhunski poznavalac stripa NN, bi trebao biti primoran od organizarora kviza da tinton-u i meni ustupi svoju kolekciju NN na citanje, da bi mi mogli da se obrazujemo i svoje poznavanje podignemo na visi nivo

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/04/2012 : 15:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Kviz je fakat dobar. Ja sam ga rješavao onak, na brzinu, "iz glave" i moram reći da dosta toga ovak na prvu loptu nisam znao. Pitanja su bila kvalitetna , a i trebao bi malo više učiti NN gradivo, onak kao za ispit

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/04/2012 : 16:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni

Pobednik kviza Jerry koji je ocigledno vrhunski poznavalac stripa NN, bi trebao biti primoran od organizarora kviza da tinton-u i meni ustupi svoju kolekciju NN na citanje, da bi mi mogli da se obrazujemo i svoje poznavanje podignemo na visi nivo

Ja sam počeo čitati iz knjižnice LL izdanja, ugodno me iznenadio, ali ja sam dobio negativni bod radi smijanja, ane radi ne znanja

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/04/2012 : 19:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Znas ti!!!!, da je sramota ,da se smejes tudjoj nesreci, sad i tebe organizator kviza treba da natera da mi ustupis deo kolekcije na citanje....

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/04/2012 : 20:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Fatamorgane
by Jerry Krause
Nathan Never
NN LIBSP 3b | 32 str.

U potrazi za okrutnim zločincem Klausom Romanom, Legs trag vodi u pustinjsko područje koje je nekad bilo turističko središte. Spletom okolnosti, njihov obračun će zasjeniti legenda o "Božjim očima"...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/04/2012 : 20:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znas ti!!!!, da je sramota ,da se smejes tudjoj nesreci, sad i tebe organizator kviza treba da natera da mi ustupis deo kolekcije na citanje....

Sumnjam da bi ti itko posudio svoje stripove dok imaš takav nick... Već da ga promijeniš u "Glancer", bilo bi bolje.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 25/04/2012 21:03:28
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/04/2012 : 22:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao što rekoh "iz knjižnice" u mojoj kolekciji nema Nathan Nevera

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/04/2012 : 23:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Može, ustupam ti kolekciju uz adekvatnu cijenu.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/04/2012 : 23:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Kviz je fakat dobar. Ja sam ga rješavao onak, na brzinu, "iz glave" i moram reći da dosta toga ovak na prvu loptu nisam znao. Pitanja su bila kvalitetna , a i trebao bi malo više učiti NN gradivo, onak kao za ispit

Znaš mladjo kako je najlakše naučiti NN gradivo? Pišući recenzije! A kako si i ti iskusan u tome, red je da počneš pisati NN recke.

Btw, pobježe nam Dylan, a bili smo mu došli na 4 posta.

Edited by - Jerry Krause on 25/04/2012 23:37:30
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/04/2012 : 23:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Sumnjam da bi ti itko posudio svoje stripove dok imaš takav nick... Već da ga promijeniš u "Glancer", bilo bi bolje.

Da samo znas, nadimak sam dobio zato sto uvek umastim case za vodu dok jedem :)

Edited by - masni on 25/04/2012 23:50:38
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/04/2012 : 23:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

adekvatna cena :) ,ja sam mislio free , po mogucnosti kod vas u basti , ponecu lezaljku i adekvatno osvezavajuce pice, cak cu poneti i dovoljno i za vas

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2012 : 00:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

adekvatna cena :) ,ja sam mislio free , po mogucnosti kod vas u basti , ponecu lezaljku i adekvatno osvezavajuce pice, cak cu poneti i dovoljno i za vas

Može, stavit ćemo te na terasu krova zgrade u kojoj živim, ima fin pogled. I još ćeš fino pocrniti. ;)

Edited by - Jerry Krause on 26/04/2012 00:00:51
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/04/2012 : 07:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
super :) jos samo da dogovorimo godisnje u isto vreme ... :)

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2012 : 11:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Daj Dee, postavljaj kviz ili ću ja tjednu temu. :)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/04/2012 : 12:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Stavi Jerry, ja ću onda pitanja sutra navečer kad odraspravimo ovu tvoju tjednu temu...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2012 : 12:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ok, kačim je za sat-dva. Pozor: jako je bitno da svi učestvuju ili bar većina, objasnit ću zašto.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/04/2012 : 12:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, kačim je za sat-dva. Pozor: jako je bitno da svi učestvuju ili bar većina, objasnit ću zašto.

Oće li opet biti nešto vezano uz scenarij za NN?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2012 : 13:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ništa takvoga, scenarij je sad na ledu. Je li tako mladjo?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/04/2012 : 13:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Odledit ćemo ga večeras
Budem ga prebacio u Autorski izlog, pa ćemo tamo piskarati do mile volje

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2012 : 13:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Onda stavi večeras da se traži i dobar crtač na forumu da nam to i nacrta. :))
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/04/2012 : 14:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Naravno:))
A DD topic nam bježi zbog tog novog izdanja, tak da zapravo i nije poštena trka trenutno:D:D:D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/04/2012 : 14:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dečki dosta spamanja, jerry kači temu...
A DD sad već nećete dostići, jer se pojavio novi reprint!

Edited by - DeeCay on 26/04/2012 14:33:40
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/04/2012 : 14:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo je...
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.72 seconds. Snitz Forums 2000