forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: Lilit #5
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/04/2012 : 17:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote

U doba pustolovina, kada je svet delovao pun čudesa, voljan da sopstvene tajne prepusti ljudima dovoljno hrabrim da se otisnu u nepoznato – vikinzima, Lilit će morati da pređe na hiljade kilometara kako bi pronašla nosioca Trnovca... a možda čak i malo sreće?

I ko su misteriozne prikaze „van vremena“ koje je Lilit viđala? Ljudske sluge Trnovca? Drugi putnici kroz vreme? Ili tek naznaka nečeg mnogo, mnogo složenijeg...?

Privju:

http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/Lilit%20005%20privju.pdf

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/04/2012 : 18:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jupi:) a niste ovo mogli izdati prije proslog uvoza:) sada moram to i zzcp 25 cekat mjesecima da dodje do Rijeke:(

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1909 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 27/04/2012 : 18:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Nije do njih, već do štamparije. Taman da se navikavaš na činjenicu da će uskoro izlaziti dva broja godišnje

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/04/2012 : 18:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
na kojem su trenutno broju talijanovi?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1909 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 27/04/2012 : 18:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran, mislim da ima 8 brojeva i uskoro broj 9 izlazi

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/04/2012 : 18:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
tnks. ps. sta i u italiji idu svakih 6 mjeseci? steta sto ovaj serijal nema ipak bolju prodaju u italiji

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1909 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 27/04/2012 : 18:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Da, dva broja godišnje. Mislim da ćemo ih mi sustići kod broja 10, a onda isti ritam izlaženja

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/04/2012 : 18:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

tnks. ps. sta i u italiji idu svakih 6 mjeseci? steta sto ovaj serijal nema ipak bolju prodaju u italiji

Ima i više nego pristojnu prodaju, samo što je vrlo teško kad imaš jednog autora u svakom broju da idu više od dva broja godišnje.

A stižemo Italijane najverovatnije u avgustu ili septembru, sa brojem osam.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1909 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 27/04/2012 : 18:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Onda imate brži ritam nego što sam očekivao. Bravo

Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 27/04/2012 : 19:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
A ja bio u DW-u u sredu.Za dlaku sam promašio.Sad moram čekati do sledećeg puta.Samo napred DW.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 27/04/2012 : 22:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Ugodno sam iznenađen ovim stripom. Pročitao sam prva dva broja i baš je po mom ukusu.Kad se samo sjetim bulažnjenja o ovom stripu na ovom forumu prije par godina .....ccc....

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/04/2012 : 23:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jos da je itko citao taj strip pred par godina pa onda komentirao bilo bi super.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/04/2012 : 23:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Odličan serijal... Odlično se nadograđuje iz broja u broj (mitologija), sadrži delikatne moralne dileme i uzbudljiva vremenska razdoblja. zapravo ima sve sastojke stripa koji meni odgovara.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/04/2012 : 01:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 28/04/2012 : 18:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Koja steta sto cemo morati da cekamo po 6 mjeseci nakon broja 8 (9)... Ovo mi je trenutno, uz Greystorma, najzanimljiviji Boneli.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/04/2012 : 21:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Koja steta sto cemo morati da cekamo po 6 mjeseci nakon broja 8 (9)... Ovo mi je trenutno, uz Greystorma, najzanimljiviji Boneli.

Potpisujem
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/04/2012 : 21:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
djole jel moze pitanjce o tome kakvu prodju ima gea? meni se dosta svidjeo taj serijal pa me zanima da li se dobro prodaje.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/04/2012 : 00:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Za nešto što nije Dilan, Alan i Zagor, odličnu. Brojeva 4-15 je ostalo ili ispod ili oko 100 komada, a imali su tiraž 1000. (brojevi 1-3 su imali tiraž od 3300, i oni nisu oko 100 komada, naravno)

A Lilit ide još bolje, mislim da je prvi broj rasprodat, odnosno da ga nema na lageru, to jest da je ostalo još par komada u radnji.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/04/2012 : 00:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ej super bas mi je drago zbog toga.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/04/2012 : 13:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Odličan serijal... Odlično se nadograđuje iz broja u broj (mitologija), sadrži delikatne moralne dileme i uzbudljiva vremenska razdoblja. zapravo ima sve sastojke stripa koji meni odgovara.

Slazem se u potpunosti...odlican, izvrstan serijal i ko ga ne cita, propusta dosta.
Citajte Lilit ljudi!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1909 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 29/04/2012 : 13:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

quote:

Slazem se u potpunosti...odlican, izvrstan serijal i ko ga ne cita, propusta dosta.
Citajte Lilit ljudi!

Potpisujem!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/05/2012 : 15:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nikia

A ja bio u DW-u u sredu.Za dlaku sam promašio.Sad moram čekati do sledećeg puta.Samo napred DW.

I ja bio u srijedu. Bas sam imao peh. Da ne spominjem cinjenicu da nisu imali vise ni Konana 2.
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 02/05/2012 : 19:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Koji Konan 2 im je ponestao? Hronike ili Divlji mač? Verujem da je u pitanju Divlji mač 2, jer su Hronike 2 nedavno izašle.

I, naravno, da bismo ostali u okviru teme - velika preporuka za Lilit i od mene. Valjda mi sutra stiže broj 5.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 02/05/2012 : 20:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Op! Mislio sam da je to nekakvi obični fantasy bez nekakve dubine - mislim na ovu stavku ''moralne dileme''. Bome, sad sam se zainteresirao kad si ovako napisao.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1909 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 02/05/2012 : 20:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Auuu, Cromwell, zar je moguce da nisi citao?? Definitivno imas preporuku i od mene da krenes sa Lilit

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 02/05/2012 : 20:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
a jbg nisam. Inače ono što me ne zanima barem prolistam u striparnicama a ono što me zanima pročitam prewiew (kao npr sada)
Zašto tek sada-nemam pojma ali ovako na prvu ruku mi se prilično dopada tak da mislim da ću krenuti i sa Lilit

Bok, kako si.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000