Author |
Topic  |
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 30/04/2012 : 01:45:28
|
jos u petak al kukavni ja, obaveze me sprecile da gledam pre danas! 
prezadovoljan sam 
ima gomila sranja al onoga dobrog ima mnogo vise i fino je sve slozeno, nije papazjanija, kakva je vrlo lako mogla da ispadne
napisacu malo detaljniji review negde vec samo da se slegne malo :) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 30/04/2012 : 01:52:54
|
Hehe, jedva čekam. 
Ja se nadam da ću ga moći pogledati već ovaj tjedan.  |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 30/04/2012 : 02:01:47
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Hehe, jedva čekam. 
ako budem poredio sa stripovima znaj da nije iz zle namere  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/04/2012 : 13:41:03
|
quote: Originally posted by DeeCay Šteta što imam zabranu izlaženja, ovako nešto se ne propušta u kinu.
quote: Originally posted by jaki ?Koliko godina imaš?13?
Da, još malo i bit ću punoljetan... Al me mama i dalje ne pusti! ŠTo sve ne moram propustiti samo da odem na MAfest... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 03/05/2012 : 00:21:27
|
Hm, čini se da će u titlovima Hawkeye postati Sokol.
Pa, "Sokol" ipak zvuči puno bolje od "Oko Sokolovo". |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 03/05/2012 : 00:29:23
|
Oko Sokolovo XD
a dobro, i slaze se sa onim "soko cuci u svom gnezdu" :D mada nije li hawk zapravo jastreb a falcom soko? |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 03/05/2012 : 01:20:12
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
mada nije li hawk zapravo jastreb a falcom soko?
Mislim da jest.
Doduše, "Jastreb" možda nije baš najprikladnije i dovoljno zvučno za ovakav film. |
 |
|
Zlix
Senior Member

.jpg)
Serbia
1912 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Zlix
Senior Member

.jpg)
Serbia
1912 Posts
Posted - 03/05/2012 : 09:41:14
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Hm, čini se da će u titlovima Hawkeye postati Sokol.
Pa, "Sokol" ipak zvuči puno bolje od "Oko Sokolovo".
Slazem se, isto tako bi bilo ruzno da prevedu recimo "Hok".
Zanima me kako ce prevesti Iron Man-a... |
IG: @bricktoygrapher |
 |
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 03/05/2012 : 09:56:36
|
Ma bolje bi bilo da niti ne prevode imena bilo kojeg (super) junaka jer samo zaseru sa prijevodom. Nepotrebno su i ime filma prevodili. No dobro, nema veze. Danas je premijera kod nas, tako da je dva čekam za par dana do odem pogledati, dok se malo gužva smiri.
Malo of topic. kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani. Gledali smo Iron Sky i nitko drugi nije došao . Nitko. To nas se prvi puta dogodilo. Da mi nismo došli pogledati film ne bi ni morali puštati prijekciju, ovako samo za nas : privatna projekcija . |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/05/2012 : 10:14:46
|
quote: Originally posted by Nivox
Ma bolje bi bilo da niti ne prevode imena bilo kojeg (super) junaka jer samo zaseru sa prijevodom. Nepotrebno su i ime filma prevodili.
A gle, ti to gledaš s aspekta stripaša i nekoga tko se susretao s tim likovima u originalnom izdanju (pa ti sve drugo i prevedeno zvuči bezveze)... No cilja se i na kino publiku koja možda ne razumije engleski, a i svejedno im je jesu li Avengers ili Osvetnici.
quote:
kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani.
E znači radi CC East? Već sam htio otići provjeriti kakvo je kino. Jel isto veliko ko i cinestar s više dvorana? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Posted - 03/05/2012 : 10:51:28
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ma bolje bi bilo da niti ne prevode imena bilo kojeg (super) junaka jer samo zaseru sa prijevodom. Nepotrebno su i ime filma prevodili.
A gle, ti to gledaš s aspekta stripaša i nekoga tko se susretao s tim likovima u originalnom izdanju (pa ti sve drugo i prevedeno zvuči bezveze)... No cilja se i na kino publiku koja možda ne razumije engleski, a i svejedno im je jesu li Avengers ili Osvetnici.
quote:
kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani.
E znači radi CC East? Već sam htio otići provjeriti kakvo je kino. Jel isto veliko ko i cinestar s više dvorana?
Što se tiće Avengersa-da, vjerojatno si u pravu.
A što se tiće Cineplexa u City Center East - ima nekoliko dvorana. Mi smo bili u dvorani 7. Ta dvorana je manja od večine dvorana u Cinestaru, i platno je manje, ali ne smeta. Ovo kino je tipično suvemeno i moderno, možda malo u zaostaku po kvaliteti za Cinestarom (sjedala imaju niži naslon). Bio sam samo jednom u Cinestar IMAX-u gdje je dvorana bila ogromna, a platno totalno ogromno, ali za manju dvoranu ok je i manje platno. Tako da je doživljaj i užitak u filmu za mene dobar u svim tim novim kinima. Najčešće idem u Avenue Mall u Novom Zagrebu pošto sam iz Velike Gorice, ali sam vrlo često u Sesvetama jer mi punica tamo živi pa mislim da ću od tamo ići u ovaj novi Cineplex pošto mi je on najbliži Sesvetama. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 03/05/2012 : 11:46:30
|
Ma bolje bi bilo da niti ne prevode imena bilo kojeg (super) junaka jer samo zaseru sa prijevodom. Nepotrebno su i ime filma prevodili. No dobro, nema veze. Danas je premijera kod nas, tako da je dva čekam za par dana do odem pogledati, dok se malo gužva smiri.
Malo of topic. kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani. Gledali smo Iron Sky i nitko drugi nije došao . Nitko. To nas se prvi puta dogodilo. Da mi nismo došli pogledati film ne bi ni morali puštati prijekciju, ovako samo za nas : privatna projekcija .
i kakav ti je iron sky? |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Posted - 03/05/2012 : 13:13:19
|
quote: Originally posted by zlikovski
i kakav ti je iron sky?
Hm...nisam imao nikakva očekivanja i bio mi je ok. Kad sam prije nekoliko mjeseci vidio prvi trailer mislio sam da se radi o ozbiljnom sf filmu, tj. o pokušaju ozbiljnog filma. No radi se o SF komediji i to mi je bilo ugodno osvjažavajuče iznenađenje . Film nije spektakularno remek djelo, ali ima simpatičnu glumačku postavu, dobre efekte i u par navrata me pošteno nasmijao i iznenadio. Uglavnom, ništa extra specijalno, ali nije mi ni žao što sam ga gledao. |
 |
|
Zlix
Senior Member

.jpg)
Serbia
1912 Posts
Posted - 03/05/2012 : 14:18:03
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Pogledao sam ga :D Utisci: malo manje nego sam ocekivao, ali opet odlicno! U 4-5 navrata me je Hulk dobro nasmejao. Lord Vader zna o cemu pricam :D
Znam i ja 
Meni najjace ona scena kada kaze: "I'm always angry" i onda nakon toga... znace ko je gledao 
I kada Kapetan daje naredjenja, pa kaze Hulku sta da radi, a on se nasmeje onako  |
IG: @bricktoygrapher |
Edited by - Zlix on 03/05/2012 14:18:50 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 03/05/2012 : 14:19:58
|
quote: Originally posted by zlikovski
i kakav ti je iron sky?
Hm...nisam imao nikakva očekivanja i bio mi je ok. Kad sam prije nekoliko mjeseci vidio prvi trailer mislio sam da se radi o ozbiljnom sf filmu, tj. o pokušaju ozbiljnog filma. No radi se o SF komediji i to mi je bilo ugodno osvjažavajuče iznenađenje . Film nije spektakularno remek djelo, ali ima simpatičnu glumačku postavu, dobre efekte i u par navrata me pošteno nasmijao i iznenadio. Uglavnom, ništa extra specijalno, ali nije mi ni žao što sam ga gledao.
mora da se zezas, pa ovo je na prvu loptu vrhunska SF zajebancija :D jedva cekam da pogledam :D
@PP
ENOUGH!!!! XD |
 |
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Posted - 03/05/2012 : 16:38:22
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
mora da se zezas, pa ovo je na prvu loptu vrhunska SF zajebancija :D jedva cekam da pogledam :D
Ma dobar je Iron Sky, nisam rekao da nije. Al sad dal je vrhunski... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 03/05/2012 : 18:14:26
|
quote: Originally posted by jaki
By the way-jel u našim kinima prikazuju odjavnu špicu sa ......... pojavljivanjem?
Zar ti misliš da nama šalju posebnu kopiju sa odrezanom špicom?  |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Posted - 03/05/2012 : 18:51:50
|
Lani kad san gleda Thora prekinulo odjavnu.Popizdija i žalija se voditelju Cinestara u ST-dobija dvije karte mukte. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 03/05/2012 : 19:00:57
|
Lani kad san gleda Thora prekinulo odjavnu.Popizdija i žalija se voditelju Cinestara u ST-dobija dvije karte mukte.
Za to je onda kriv prikazivač, to nema veze s kopijom filma. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 03/05/2012 : 19:13:07
|
yup, prikazivaci drkadzije i dalje imam strecanja od toga; jednom su me isekli na pola odjavne spice iz SW Ep.III, doslo mi je da im polupam ceo bioskop |
 |
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Posted - 03/05/2012 : 22:21:54
|
Lani kad san gleda Thora prekinulo odjavnu.Popizdija i žalija se voditelju Cinestara u ST-dobija dvije karte mukte.
Pa super si prošao . |
 |
|
Topic  |
|