Toga sam se i bojao, evo zovem ga već tri dana uzastopno ne javlja mi se. Žao mi ga je kao svog najođenijeg, a nikad se nismo vidjeli. Kažem ja neki dan svom kolegi, trebalo je da dođem u Zagreb da se vidim sa Bekerom, kako je krenulo dabogda dočekam da ga vidim živog. R.I.P. Otišao je jedan od najvećih strip umjetnika Hrvatske i cijelog ovog našeg regiona.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ode još jedan koji nam je Zavišom, Koraljkom... i drugim stripovima uljepšao djetinjstvo i čitav život. Šteta što je nekako uvijek ostajao u sjeni drugih i popularnijih autora.
Neka mu je laka zemlja...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...