Upravo stigla narudžba, sve pohvale izdavaču, definitivno se isplati naručit direktno iz BiH (6KM strip + 2KM poštarina). Meni je stigao strip za 6 dana, odlično zapakiran, samo tako naprijed Agarthi!!
Upravo stigla narudžba, sve pohvale izdavaču, definitivno se isplati naručit direktno iz BiH (6KM strip + 2KM poštarina). Meni je stigao strip za 6 dana, odlično zapakiran, samo tako naprijed Agarthi!!
Drago nam je da ste zadovoljni, još uvijek se uhodavamo i mi i distributeri i dostava putem pošte.. Naša sreća u BiH je što imamo tri poštanska operatera, pa možemo od 3 iskombinovati jedan najbolji.. :)))
jer obecanje je bilo da ce sve biti indeticno originalu...zato me zanima zasto se kod mm rikne od toga odustalo..a kod mv i sl je sve ko u originalu
Razlog je isti kao i za to zašto u prvom broju MM nema Misterijevih Misterija..."Bonelli" Za ovo drugo probat cemo nadoknaditi uz drugi broj.. A za riknu je više nego glupo mijenjati bilo šta. Po našem subjektivnom mišljenju žuta je sasvim stoji na Martiju.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ako je vjerovati Hrvatskoj narodnoj banci, i kursu prema Euru, onda je odnos Kune i Marke 3,75 = 1,00. Što opet za strip sam iznosi 22,5 kune, a sa poštarinom 30,00 kuna.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Agharti,svaka čast,ali planirate li doći i na Hr kioske ?
Probali su, ali Tisak (distributer u Hr.) je preskup i samim time nije isplativo plasirati izdanja na naše kioske...
možda i bolje, kako su naše tete na kioscima pažljive sa stripovima mogu mislit na što bi to ličilo(čast izuzetcima), ovako preko direktne narudžbe sve savršeno funkcionira...