forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 The Avengers the motion picture :D
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/04/2012 : 01:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
jos u petak
al kukavni ja, obaveze me sprecile da gledam pre danas!

prezadovoljan sam

ima gomila sranja
al onoga dobrog ima mnogo vise
i fino je sve slozeno, nije papazjanija, kakva je vrlo lako mogla da ispadne

napisacu malo detaljniji review negde vec
samo da se slegne malo :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/04/2012 : 01:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Hehe, jedva čekam.

Ja se nadam da ću ga moći pogledati već ovaj tjedan.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/04/2012 : 02:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Hehe, jedva čekam.

ako budem poredio sa stripovima
znaj da nije iz zle namere

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/04/2012 : 02:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Moj omiljeni negativac

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/04/2012 : 13:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Šteta što imam zabranu izlaženja, ovako nešto se ne propušta u kinu.

quote:
Originally posted by jaki
?Koliko godina imaš?13?

Da, još malo i bit ću punoljetan... Al me mama i dalje ne pusti! ŠTo sve ne moram propustiti samo da odem na MAfest...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/05/2012 : 00:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Hm, čini se da će u titlovima Hawkeye postati Sokol.

Pa, "Sokol" ipak zvuči puno bolje od "Oko Sokolovo".

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/05/2012 : 00:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Oko Sokolovo XD

a dobro, i slaze se sa onim "soko cuci u svom gnezdu" :D
mada
nije li hawk zapravo jastreb a falcom soko?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/05/2012 : 01:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

mada
nije li hawk zapravo jastreb a falcom soko?

Mislim da jest.

Doduše, "Jastreb" možda nije baš najprikladnije i dovoljno zvučno za ovakav film.

Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1912 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 03/05/2012 : 09:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
"Oko Jastrebovo" FTW LOL

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1912 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 03/05/2012 : 09:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Hm, čini se da će u titlovima Hawkeye postati Sokol.

Pa, "Sokol" ipak zvuči puno bolje od "Oko Sokolovo".

Slazem se, isto tako bi bilo ruzno da prevedu recimo "Hok".

Zanima me kako ce prevesti Iron Man-a...

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/05/2012 : 09:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Ma bolje bi bilo da niti ne prevode imena bilo kojeg (super) junaka jer samo zaseru sa prijevodom. Nepotrebno su i ime filma prevodili.
No dobro, nema veze.
Danas je premijera kod nas, tako da je dva čekam za par dana do odem pogledati, dok se malo gužva smiri.

Malo of topic.
kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani. Gledali smo Iron Sky i nitko drugi nije došao . Nitko. To nas se prvi puta dogodilo. Da mi nismo došli pogledati film ne bi ni morali puštati prijekciju, ovako samo za nas : privatna projekcija .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/05/2012 : 10:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

Ma bolje bi bilo da niti ne prevode imena bilo kojeg (super) junaka jer samo zaseru sa prijevodom. Nepotrebno su i ime filma prevodili.

A gle, ti to gledaš s aspekta stripaša i nekoga tko se susretao s tim likovima u originalnom izdanju (pa ti sve drugo i prevedeno zvuči bezveze)... No cilja se i na kino publiku koja možda ne razumije engleski, a i svejedno im je jesu li Avengers ili Osvetnici.

quote:

kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani.

E znači radi CC East? Već sam htio otići provjeriti kakvo je kino. Jel isto veliko ko i cinestar s više dvorana?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/05/2012 : 10:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

A gle, ti to gledaš s aspekta stripaša i nekoga tko se susretao s tim likovima u originalnom izdanju (pa ti sve drugo i prevedeno zvuči bezveze)... No cilja se i na kino publiku koja možda ne razumije engleski, a i svejedno im je jesu li Avengers ili Osvetnici.

quote:

kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani.

E znači radi CC East? Već sam htio otići provjeriti kakvo je kino. Jel isto veliko ko i cinestar s više dvorana?

Što se tiće Avengersa-da, vjerojatno si u pravu.

A što se tiće Cineplexa u City Center East - ima nekoliko dvorana. Mi smo bili u dvorani 7. Ta dvorana je manja od večine dvorana u Cinestaru, i platno je manje, ali ne smeta. Ovo kino je tipično suvemeno i moderno, možda malo u zaostaku po kvaliteti za Cinestarom (sjedala imaju niži naslon). Bio sam samo jednom u Cinestar IMAX-u gdje je dvorana bila ogromna, a platno totalno ogromno, ali za manju dvoranu ok je i manje platno. Tako da je doživljaj i užitak u filmu za mene dobar u svim tim novim kinima. Najčešće idem u Avenue Mall u Novom Zagrebu pošto sam iz Velike Gorice, ali sam vrlo često u Sesvetama jer mi punica tamo živi pa mislim da ću od tamo ići u ovaj novi Cineplex pošto mi je on najbliži Sesvetama.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/05/2012 : 11:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam ga :D
Utisci: malo manje nego sam ocekivao, ali opet odlicno!
U 4-5 navrata me je Hulk dobro nasmejao. Lord Vader zna o cemu pricam :D

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 03/05/2012 : 11:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:

No dobro, nema veze.
Danas je premijera kod nas, tako da je dva čekam za par dana do odem pogledati, dok se malo gužva smiri.

Malo of topic.
kad već pričam o gužvi. Bili žena i ja u ponedjeljak u novom Cineplex kinu u City Center East ZG i po prvi puta u životu bili sami u dvorani. Gledali smo Iron Sky i nitko drugi nije došao . Nitko. To nas se prvi puta dogodilo. Da mi nismo došli pogledati film ne bi ni morali puštati prijekciju, ovako samo za nas : privatna projekcija .

i kakav ti je iron sky?

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/05/2012 : 13:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

i kakav ti je iron sky?

Hm...nisam imao nikakva očekivanja i bio mi je ok. Kad sam prije nekoliko mjeseci vidio prvi trailer mislio sam da se radi o ozbiljnom sf filmu, tj. o pokušaju ozbiljnog filma. No radi se o SF komediji i to mi je bilo ugodno osvjažavajuče iznenađenje .
Film nije spektakularno remek djelo, ali ima simpatičnu glumačku postavu, dobre efekte i u par navrata me pošteno nasmijao i iznenadio.
Uglavnom, ništa extra specijalno, ali nije mi ni žao što sam ga gledao.

Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1912 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 03/05/2012 : 14:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Pogledao sam ga :D
Utisci: malo manje nego sam ocekivao, ali opet odlicno!
U 4-5 navrata me je Hulk dobro nasmejao. Lord Vader zna o cemu pricam :D

Znam i ja

Meni najjace ona scena kada kaze: "I'm always angry" i onda nakon toga... znace ko je gledao

I kada Kapetan daje naredjenja, pa kaze Hulku sta da radi, a on se nasmeje onako

Edited by - Zlix on 03/05/2012 14:18:50
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/05/2012 : 14:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zlikovski

i kakav ti je iron sky?

Hm...nisam imao nikakva očekivanja i bio mi je ok. Kad sam prije nekoliko mjeseci vidio prvi trailer mislio sam da se radi o ozbiljnom sf filmu, tj. o pokušaju ozbiljnog filma. No radi se o SF komediji i to mi je bilo ugodno osvjažavajuče iznenađenje .
Film nije spektakularno remek djelo, ali ima simpatičnu glumačku postavu, dobre efekte i u par navrata me pošteno nasmijao i iznenadio.
Uglavnom, ništa extra specijalno, ali nije mi ni žao što sam ga gledao.

mora da se zezas, pa ovo je na prvu loptu vrhunska SF zajebancija :D jedva cekam da pogledam :D

@PP

ENOUGH!!!! XD

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/05/2012 : 16:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

mora da se zezas, pa ovo je na prvu loptu vrhunska SF zajebancija :D jedva cekam da pogledam :D

Ma dobar je Iron Sky, nisam rekao da nije. Al sad dal je vrhunski...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/05/2012 : 17:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Hellboy u Avengersima
http://hot.net.hr/film/traileri/video-najbolji-strip-film-svih-vremena
Nije puno falija.
By the way-jel u našim kinima prikazuju odjavnu špicu sa ......... pojavljivanjem?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/05/2012 : 18:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

By the way-jel u našim kinima prikazuju odjavnu špicu sa ......... pojavljivanjem?

Zar ti misliš da nama šalju posebnu kopiju sa odrezanom špicom?

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/05/2012 : 18:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Lani kad san gleda Thora prekinulo odjavnu.Popizdija i žalija se voditelju Cinestara u ST-dobija dvije karte mukte.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/05/2012 : 19:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lani kad san gleda Thora prekinulo odjavnu.Popizdija i žalija se voditelju Cinestara u ST-dobija dvije karte mukte.

Za to je onda kriv prikazivač, to nema veze s kopijom filma.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/05/2012 : 19:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
yup, prikazivaci drkadzije
i dalje imam strecanja od toga; jednom su me isekli na pola odjavne spice iz SW Ep.III, doslo mi je da im polupam ceo bioskop

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/05/2012 : 22:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa super si prošao .

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000