Author |
Topic |
|
istnkvc
Starting Member
10 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 04/05/2012 : 10:54:27
|
NIsam siguran da li tema postoji jer mali napor koji ulozih da je nadjem nije dao rezultta...
U svakom slucaju resih da sakupljam sandman-a, jerbo sam ga citao, sto na engleskom sto prevedene u nas pa mi treba pomoc.
U darkwood-u mi rekose da imaju sve brojeve osim jednog (mislim prvog), a ono sto ja ne znam jeste ko kod nas prevodi i izdaje sandman-a, koliko je toga izdato kod nas, i kojim redom idu?
Takodje sta znace brojevi koji se nalaze na izdanju? Izgleda kao da nemaju nikakvog reda i smisla...Negde stoji 34, negde 45 itd....
Ukratko - odakle krenuti i kojim redom ici?!
Hvala
|
Edited by - istnkvc on 04/05/2012 10:55:43
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 04/05/2012 : 11:00:49
|
quote: Originally posted by istnkvc
NIsam siguran da li tema postoji jer mali napor koji ulozih da je nadjem nije dao rezultta...
U svakom slucaju resih da sakupljam sandman-a, jerbo sam ga citao, sto na engleskom sto prevedene u nas pa mi treba pomoc.
U darkwood-u mi rekose da imaju sve brojeve osim jednog (mislim prvog), a ono sto ja ne znam jeste ko kod nas prevodi i izdaje sandman-a, koliko je toga izdato kod nas, i kojim redom idu?
Takodje sta znace brojevi koji se nalaze na izdanju? Izgleda kao da nemaju nikakvog reda i smisla...Negde stoji 34, negde 45 itd....
Ukratko - odakle krenuti i kojim redom ici?!
Hvala
Ovo bi ti trebalo pomoći. Tu imaš cijelu osnovnu seriju i neke dodatke, a uskoro ću staviti još neke dodatake. Nemam trenutno vremena. Tu također imaš i sve šta je izašlo u Hrvatskoj i Srbiji.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41269 |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
wanderer
Advanced Member