forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor Extra 211 - Cudnovati Zlocinac
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/05/2012 : 23:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
od danas u SNK

Broj originala: 204
Scenario: Toninelli
Crtez: Bignotti

http://www.acestroke.blogspot.com

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/05/2012 : 23:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Već Toninelli? Izgleda da ću morati pokrpati rupe...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/05/2012 : 23:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Već Toninelli? Izgleda da ću morati pokrpati rupe...

Počeo je već u prošlom broju, meni je ovo uvijek bio drag strip...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 04/05/2012 : 23:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Velika protuva, eh...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/05/2012 : 23:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
eh, sjecanja naviru. paralelno s njim (kobna mreža u zs) na kioscima je isao ken "dnevnik adah", jedan od najboljih stripova na svijetu, te album prokleto blago, zagor uvecan na A4 zbrljana otiska za ogromnih 150 dinara (cijena obicnog zs/lms bila je 30 dinara i samo sto se nije povisila na 45), sjecam se da sam se bio dobrano namucio da bih sakupio toliku lovu.
tako da je ovo ostalo u sjeni prvog bonellija u boji u bivsoj sfrj i nekog "cudnog stripa s jos cudnijim, uzasno nepodnosljivim crtezom" nekog tamo milazza

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/05/2012 : 23:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

eh, sjecanja naviru. paralelno s njim (kobna mreža u zs) na kioscima je isao ken "dnevnik adah", jedan od najboljih stripova na svijetu, te album prokleto blago, zagor uvecan na A4 zbrljana otiska za ogromnih 150 dinara (cijena obicnog zs/lms bila je 30 dinara i samo sto se nije povisila na 45), sjecam se da sam se bio dobrano namucio da bih sakupio toliku lovu.
tako da je ovo ostalo u sjeni prvog bonellija u boji u bivsoj sfrj i nekog "cudnog stripa s jos cudnijim, uzasno nepodnosljivim crtezom" nekog tamo milazza

Hehe, i ja imam ista sjećanja, samo što nisam tada kupio Adah, ma tko je tada čitao tog dosadnog Ken Parkera, dao bi ih tada cijelu kolekciju za jednoga Bleka
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/05/2012 : 23:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
da, to je bilo sasvim normalno djecacko shvacanje.
otac mi je jedino citao kena od stripova, mislio sam da s njim nesto nije u redu

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/05/2012 : 00:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

da, to je bilo sasvim normalno djecacko shvacanje.
otac mi je jedino citao kena od stripova, mislio sam da s njim nesto nije u redu

Meni je prvi Ken koji sam čitao bio Vrelo života LMS 704, bilo me sram priznati da mi čak malo svidio, samo malo Bio bi isprdan naveliko...
Dakle, još malo i stiže nam Velika urota, napokon u pravom izdanju
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/05/2012 : 00:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Hehe, i ja imam ista sjećanja, samo što nisam tada kupio Adah, ma tko je tada čitao tog dosadnog Ken Parkera

ja, na primjer.
isti strip kao i danas. pa nije mutirao u neki drugi strip ili sta ja znam.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/05/2012 : 00:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Hehe, i ja imam ista sjećanja, samo što nisam tada kupio Adah, ma tko je tada čitao tog dosadnog Ken Parkera

ja, na primjer.

Strašno je kako te godine mijenjaju, danas jedva podnosim Bleka i ekipu, a Ken mi je negdje blizu top 5
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 05/05/2012 : 00:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kena sam čitao od početka, ali isprva vrlo nevoljko i zapravo s priličnom odbojnošću. Em "nikakav" crtež, em malo teksta pa ga pročitaš za 20-ak minuta, em bezvezan "junak" koji nije nikakav tip od akcije. Pamtim kako me je navukla epizoda Vreli grad s onom aveti na naslovnici, a ono unutra živa dosada.

Ipak, sjećam se da me najprije iznenadio završetak Čaure protiv Parkera koja završava njegovom naizgled smrću, a onda me se prilično dojmila priča Najveći šerif s klincem koji biva ubijen (dotad nikad vidio u stripu!). Ken mi je pravo sjeo tek s epizodama Ledeni čovek i Ratnik Mandan.

Sorry zbog OT-a. Zbog alibija da kažem da mi se Velika protuva i Kobna mreža nisu nešto sviđale.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/05/2012 : 00:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ja, na primjer.

Strašno je kako te godine mijenjaju, danas jedva podnosim Bleka i ekipu, a Ken mi je negdje blizu top 5

pa kod mene je tako bilo i kada sam bio klinac.
Bleka, Mikija i Marka sam jedva citao, Ken mi bio ok.
Zagora i Dylana obozovao, Marti mi bio ok, Tex kako kad...
Danas potpuno ista situacija.

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Zbog alibija da kažem da mi se Velika protuva i Kobna mreža nisu nešto sviđale.

Nisu ni meni. Sumnjam da se sta u medjuvremenu promijenilo.
Ova epizoda jos uvijek nema recenziju.

Edited by - King Warrior on 05/05/2012 00:35:03
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/05/2012 : 00:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Bignotti i Zagor nikako ne idu zajedno, ne znam zašto taj vrsni crtač (na Mister Nou mi je sjajan) nije uspio pogoditi taj stil koji bi pasao Zagoru... Najveće razočaranje mi je onaj njegov završetak Zimske Zmije, tek tada sam vidio koliko je velik Ferri, Bignotti je tu izgledao baš jadno, ne bi taj strip imao ni 10% statusa kojega ima da ga je on crtao...
Velika protuva je jedan od prvih Zagora koji sam čitao, tu sada apsolutno nema veze da li je crtež ili scenarij dobar ili loš, scene s Trampyjem su legendarne...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/05/2012 : 00:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bignotti i Zagor nikako ne idu zajedno

quote:

Najveće razočaranje mi je onaj njegov završetak Zimske Zmije, tek tada sam vidio koliko je velik Ferri, Bignotti je tu izgledao baš jadno, ne bi taj strip imao ni 10% statusa kojega ima da ga je on crtao...

+ Svemirska tamnica. Tu je isto uprskao kraj jedne dobre epizode.

Brljavio je Brnjoti i u prvom Kandraxu, ali tu nije mnogo dosao do izrazaja. Srecom.

Edited by - King Warrior on 05/05/2012 00:27:29
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/05/2012 : 01:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Nemojte da vas globinjo cuje kako pljujete po Bignotiju, jebace vam covjek sve po spisku.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 05/05/2012 : 01:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by velka031

Jest, bogami. To ni dan-danas nisam prezalio, niti cu prezaliti dok sam ziv...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47157 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/05/2012 : 02:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Čudnovati kljunaš

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/05/2012 : 03:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
kako glup prevod naslova

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/05/2012 : 07:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ja, na primjer.

pa kod mene je tako bilo i kada sam bio klinac.
Bleka, Mikija i Marka sam jedva citao, Ken mi bio ok.
Zagora i Dylana obozovao, Marti mi bio ok, Tex kako kad...
Danas potpuno ista situacija.

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Zbog alibija da kažem da mi se Velika protuva i Kobna mreža nisu nešto sviđale.

Nisu ni meni. Sumnjam da se sta u medjuvremenu promijenilo.
Ova epizoda jos uvijek nema recenziju.

Ali ju je Patak rezervirao

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/05/2012 : 07:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Najveće razočaranje mi je onaj njegov završetak Zimske Zmije, tek tada sam vidio koliko je velik Ferri, Bignotti je tu izgledao baš jadno, ne bi taj strip imao ni 10% statusa kojega ima da ga je on crtao...

Brljavio je Brnjoti i u prvom Kandraxu, ali tu nije mnogo dosao do izrazaja. Srecom.

I Zagorova priča

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7123 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/05/2012 : 08:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Ne znam sto vam fali kod Bignottija. Meni je bas dobar osim u epizodama u kojima je dopunjavao Ferrija! Tad je ponekad znao biti katastrofa, npr. u Svemirskoj braci. Kao da je skecirao i nije imao vremena zavrsiti crtez.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7123 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/05/2012 : 08:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni ova faza budi tolika sjecanja, a uopce se ne sjecam da je Dnevnik Adah izasao istovremeno s ovim Zagijem!
Dvije mogucnost: kupio sam Kena i kad sam vidio crtez odmah zatvorio strip ili sam odustao pri samom pogledu na naslovnicu. Eh, mladost ludost! Ali mi je bas to omogucilo da tek prije nekoliko godina po prvi put procitam ovo remek djelo... i to u zrelim godinama!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 05/05/2012 : 09:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
taman se to poklopilo sa zreloscu novog izdavaca i mogao si da uzivas i u eksplicitnim scenama

sangue navajo
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/05/2012 : 10:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Govorite što oćete, ali meni je Bignotti uvijek bio jedan od najdražih crtača na svim serijalima na kojima je radio.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 05/05/2012 : 10:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
meni je bignoti najbolji za mister noa
nakon ove epizode slijedi Donatelli s epizodom u 5 dijelova (velika zavjera)

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/05/2012 : 16:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Nemojte da vas globinjo cuje kako pljujete po Bignotiju, jebace vam covjek sve po spisku.

nije u redu da im jebem sve po spisku,rađe bi im odalamio dvi po ušima
bignotti je kralj za ove luzere koji su se uhvatili zagora pa su ga iskasapili do kraja
karijola,andrija,monika itd...ferri,bignotti,donatelli-to je sveto trojstvo,to se ne dira

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000